Netværkstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Alsidig Netværkstekniker til drift

Brænder du for at servicere Storkøbenhavns kritiske infrastruktur, og ønsker du at blive en del af en international koncern med mange udviklingsmuligheder?

I Siemens Mobility søger vi en Service Netværks tekniker til at indgå i vores Serviceteam, som er ansvarlig for at servicere det nye It-baseret CBTC signalsystem (Communications-based train control), og det gamle fjernstyringssystem på S-banen i København.

Du vil blive vores 2. mand i netværksteamet i service, hvor du bl.a. skal løse akut fejlretning og vedligeholdelsesopgaver samt supportere kunder og leverandører og ikke mindst vores service-teknikere på S-banen. Derudover vil du indgå i et tæt samarbejde med teamet omkring S-baneprojektet, som er ansvarlig for installation og idriftsættelse af det nye CBTC-system.

Fleksibilitet er et nøgleord i denne stilling, da vi konstant skal være tilgængelige for vores samarbejdspartnere, og derfor lægger vi meget stor vægt på fleksibilitet fra din side.

Dit primære arbejdsområde er København, men der kan forekomme kortere rejser til vores Headquater i Tyskland ifm. projekter.

I denne rolle lægger vi vægt på:

  • Du har en solid erfaring med netværksdrift og kunne eventuelt have en baggrund som Datateknikker, Datakommunikation, IT Konsulent, IT Supporter, IT Teknolog, eller tilsvarende
  • Det vil være en fordel, men ingen betingelse, at du har baneteknisk erfaring og indsigt i de specielle krav, som denne branche stiller
  • Du er serviceminded, udadvendt og omstillingsparat i et dynamisk arbejdsmiljø - også uden for normal arbejdstid!
  • Kendskab til et eller flere af de følgende områder anses som en fordel.
    • Vedligehold, fejldiagnosticering og fejlrettelser af udstyr, produkter og netværksløsninger inden for bl.a.; Hirshmann, HiVision, OTN Systems, Cisco og Genua
    • NAC – Auconet BICS, herunder at oprette, flytte hosts og switches
    • User Management
    • Anvendelse af gængse tools til vedligeholdelse og fejlhåndtering

  • Du behersker engelsk og dansk i skrift og tale samt evt. har kendskab til tysk
  • Du har kørekort til bil og kan stille egen bil til rådighed, som afregnes efter statens takst


Vi tilbyder dig

Du bliver en del af en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling står højt på agendaen. Vi tilbyder dig gode karrieremuligheder i et internationalt arbejdsmiljø med spændende udfordringer. Vores succes er skabt af vores innovative og dygtige medarbejdere, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer skaber ny viden og er med til at finde svar på nogle af verdens sværeste spørgsmål.

Vi prioriterer ansvarlighed for vores medarbejderes sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejdergoder såsom træningsfaciliteter. Vi har desuden favorable pensionsforhold med helbredssikring, og vi arbejder med work-life balance for at skabe gensidige, fleksible arbejdsforhold.

Siemens Mobility

Vi er aktive inden for transportsektoren og beskæftiger os blandt andet med rullende materiel til jernbaner - fra højhastighedstog over regionaltog, lokomotiver, S-tog, letbaner og metrosystemer. Herudover beskæftiger vi os også med kørestrøm til elektrificering samt sikkerhedstekniske løsninger til jernbaner. Læs mere på www.Siemens.dk/mobility og mød dine kommende kollegaer https://www.youtube.com/watch?v=WMRRXPNBSZ8&feature=youtu.be.

Er du interesseret?

Så ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Samtaler vil blive afholdt løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten Nielsen på tel: +45 2123 9139. Vi ser frem til at høre fra dig.

At Siemens we are always challenging ourselves to build a better future. We need the most innovative and diverse Digital Minds to develop tomorrow‘s reality. Find out more about the Digital world of Siemens here: www.Siemens.com/careers/digitalminds

Organization: Siemens Mobility

Company: Siemens Mobility A/S

Experience Level: Experienced Professional

Job Type: Full-time


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Ballerup

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
20. august 2024 1