Netværksspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

I Dagrofa har vi fuld fart på at udvikle og transformere vores IT-organisation til en digital fremtid. Vil du arbejde i et stort IT-landskab og har teknisk erfaring med IT-Netværk og IT generelt? Så er det dig vi søger!

Alle vores 14.500 medarbejdere har hver dag IT mellem hænderne, i den ene eller anden form. Det er derfor afgørende at vores IT Netværk og Infrastruktur følger den nyeste teknologi og tendenser. Fundamentet for fremtidens forretning er en innovativ og revolutionerende tilgang til IT.

Vi søger en ny kollega, der kan drifte og udvikle netværksløsninger - Enten ved operationel implementering af nye løsninger og teknologier eller ved tilpasning og optimering af allerede eksisterende. Under alle omstændigheder vil du skulle skabe synlige og funktionelle resultater, inden for et område hvor vi ikke har langt fra tanke og handling.

IT skal være robust og tilgængeligt, uden at spænde ben

IT-driftsafdelingen ligger centralt placeret i Dagrofa, en af Danmarks største fødevarevirksomheder. Du får derfor en stor tværfaglig kontaktflade til både butikker, lagrer og i resten af Dagrofa. IT er altafgørende for at vores brugere kan drive deres forretning, det er derfor vigtigt at du leverer samme høje kvalitet som dine kollegaer i afdelingen, så brugerne oplever IT som værende nemt og gnidningsfrit.

Som IT-Netværksspecialist, træder du ind i et dygtigt netværksteam placeret i IT -driftsafdelingen. Teamet har direkte reference til IT- Driftschefen. Driftsafdelingen har et tæt samarbejde med IT Udvikling, IT Support og IT Sikkerhed.

De primære arbejdsopgaver vil være:

  • Drift og udvikling af netværksløsninger
  • Incidentshåndtering, troubleshooting og problem management
  • Drift og vedligehold af Wi-Fi i alle størrelser, fra den lille kiosk til større dagligvare butikker og til vores store distrubutionscentraler.
  • Drift og udvikling af Cisco Meraki SDWan der binder 500+ lokationer sammen

Som følge af netværkets helt centrale placering i infrastrukturen kræver stillingen at du har fokus på kvaliteten i dit arbejde, tager ansvar og kan arbejde struktureret og målrettet – også når prioriteterne skifter.

Vi forestiller os at du:

  • Har en IT-faglig uddannelse
  • Du enten er nyuddannet eller har et par år teknisk erfaring med IT-infrastruktur
  • Gerne erfaring med netværksløsninger i en mellemstor eller stor virksomhed
  • En analytisk, struktureret og grundig tilgang til dit arbejde
  • En baggrund i IT-support, udvikling og drift

Som en del af en stor organisation, er det vigtigt at du er en god kommunikator og har en god forståelse alle de interessenter du servicerer. Du er god til at have mange bolde i luften, men samtidigt at gribe dem igen.

Hvad tilbyder vi?

  • En flad IT-organisation hvor ideer og løsninger værdsættes
  • En pulserende, uformel arbejdsplads hvor dagene sjældent er ens
  • Dygtige kollegaer, der gladelig deler ud af viden og hjælper hinanden
  • Attraktive personalegoder som fx fitness, personalekøb, helbredsforsikring, personalerabatter mv.


Din udvikling er vores udvikling – og det tager vi et fælles ansvar for 

Du vil møde klare forventninger til din medarbejderadfærd, dine løsninger og resultater. Der vil løbende blive afholdt statusmøder hvor projekter vurderes og tilpasses for at sikre succes med opgaverne. Dine mål og opgaver vil være veldefinerede, men kan forventes at ændre sig løbende. Den største succes er den vi skaber sammen og din evne til at samarbejde og kommunikere, vil være afgørende for arbejdet.

Stillingen er på fuldtid og arbejdsstedet er i Ringsted, men det kan forventes enkelte arbejdsdage på vores andre lokationer i f.eks. Ishøj eller Vejle. Derudover vil du på sigt skulle indgå i en vagtordning. Har du lyst til at høre mere om jobbet og opgaverne, er du velkommen til at kontakte IT Driftschef Ulrik Vang Nielsen på tel. 72 33 25 87.

Vi afholder samtaler løbende, så hvis du synes at jobbet lyder spændende, så send din ansøgning og CV i dag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Netværksspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Netværksspecialist
  • Ringsted
  • Mandag den 15. august 2022

Statistik over udbudte jobs som netværksspecialister i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte netværksspecialist i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal netværksspecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte netværksspecialister i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som netværksspecialister
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1