Rekrutteringsfirma

Økonomimedarbejder søges til LINDBERG

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Åbyhøj

Har du bred erfaring inden for finans og økonomi, og trives du i en alsidig og travl hverdag med mange temposkift? Vil du være en del af en succesfuld, global virksomhed med et unikt mind-set? Så er du måske den økonomimedarbejder, vi leder efter!

betterpeople søger på vegne af LINDBERG en økonomimedarbejder.

LINDBERG er en af de største spillere verden over blandt design-orienterede high-end brillemærker, som med sit unikke mind-set har revolutioneret design af briller. Med tankegangen "Vi gør det enten exceptionelt eller slet ikke" insisterer virksomheden på originalitet og topkvalitet i alt, hvad de gør. Virksomheden designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger LINDBERG briller globalt til omhyggeligt udvalgte partnere i 138 lande.

Bred rolle i økonomi- og finansafdeling
Som økonomimedarbejder hos LINDBERG bliver du en del af en velfungerende økonomi- og finansafdeling, hvor du vil supplere og sparre med et engageret team, der dagligt sikrer en stabil og pålidelig registrering og rapportering af koncernens økonomi. Du vil referere direkte til virksomhedens Finance Manager. Dine daglige arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter bl.a. debitor- og kreditorbogføring, moms registrering, måneds- og årsafslutninger, provisionsberegninger til salgsagenter, Cash Management, bogføring af betalingskort, finansbogføring og afstemninger, varetagelse af Danmarks Statistik/Intrastat samt mindre controller-opgaver.

Erfaren og serviceminded holdspiller
Du er uddannet inden for økonomi, og dine kvalifikationer har du opnået gennem lignende stillinger, hvorfra du har fået erfaring med ovenstående typer af opgaver. Du har bredt kendskab til økonomisystemet Dynamics AX samt Microsoft Office, da det bliver dine vigtigste arbejdsredskaber. Du er engageret og fleksibel omkring dit arbejde og trives i en travl hverdag med mange temposkift, ligesom du er positiv og imødekommende over for nye opgaver. Du arbejder selvstændigt og evner at fordybe dig, samtidig med at du viser initiativ og er en god holdspiller. Som person er du serviceminded af natur, udadvendt og har let til smil. Udover dansk behersker du engelsk i skrift og tale.

Iværksætterånd, passion og stemning
Du bliver en del af en ambitiøs og unik virksomhedskultur skabt af kompetente og yderst passionerede medarbejdere, der gennem en udpræget iværksætterånd sammen skaber succes verden over. Miljøet er præget af virksomhedens flade organisationsstruktur, som baner vejen for en uformel tone og tilgang til hinanden og ikke mindst den suveræn gode ”vi”-stemning, du vil opleve i virksomheden.

Rekrutteringen varetages af betterpeople
Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgninger løbende. Der ventes dog gerne på den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt venligst CEO & Partner, Claus Bak på e-mail [email protected] eller på mobil 5383 4994. Alle ansøgninger behandles fortroligt og med diskretion.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Åbyhøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Åbyhøj

Lignende jobs

  • Finansbachelor praktikant til Aarhus

    Finansbachelor-praktikant Er du en proaktiv og energisk Finansbachelor-studerende, der er klar til at dykke ned i den finansielle sektor med et personligt touch? Har du mod på at tage ansvar f..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Åbyhøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Åbyhøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Åbyhøj over tid

Dato Alle jobs som økonomer
21. august 2024 1