Økonomikonsulent til Området for Socialpsykiatri.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Aalborg

Området for Socialpsykiatri i Specialsektoren søger en faglig stærk økonomikonsulent til at varetage økonomistyring og ledelsesunderstøttelse som hovedopgave.
Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse 1. januar 2022 eller efter aftale.


Stillingen er med direkte reference til Områdechefen, og de konkrete arbejdsopgaver vil være i relation til Området for Socialpsykiatri. Din arbejdsplads bliver på Mølleparkvej i Aalborg, men du indgår i et tæt samarbejde med de socialpsykiatriske tilbud i området, samt Specialsektorens administration og øvrige områder. Du bliver en del af en virksomhed, der er kendetegnet ved indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme, og hvor ambitionsniveauet på det socialpsykiatriske felt er højt.

Specialsektoren i Region Nordjylland er organiseret indenfor fire områder, hvor stillingen er tilknyttet Området for Socialpsykiatri. Specialsektorens mission er, at vi vil medvirke til, at hvert enkelt menneske, der benytter vores tilbud, får de bedst mulige vilkår for at mestre sin egen tilværelse. Vores vision er, at vi vil være kommunernes foretrukne samarbejdspartner og leverandør af specialiserede ydelser. For at nå i mål med såvel mission som vision er en stærk økonomistyring helt afgørende.

Området for Socialpsykiatri dækker i alt fem tilbud, der er spredt over hele regionen. Tilbuddene henvender sig til mennesker med svære sindslidelser ofte med komplicerede sideproblematikker som misbrug af rusmidler, selvskadende og udadreagerende adfærd, herunder borgere med dom, samt mennesker med demens. Tilbuddene arbejder indenfor Servicelovens §§ 107-108, 104 og 85. Du kan læse mere om Specialsektoren og Området for Socialpsykiatri på

Du vil indgå i Området for Socialpsykiatris fællesfunktion, der udover dig består af en områdechef, en kvalitetskonsulent, en faglig konsulent samt en AC-fuldmægtig, der arbejder sammen med områdets tilbuds- og afdelingsledere, medarbejdere, borgere samt Specialsektorens Administration.

I Området for Socialpsykiatri ønsker vi et stærkt fokus på driften og den økonomiske styring i et marked, hvor aktivitet, indtægter og omkostninger varierer over tid.

Om stillingen:
Vi søger en økonomikonsulent til socialpsykiatriens fællesfunktion, som kan være med til at udvikle og implementere et stærkt fokus på drift og økonomisk styring i Området for Socialpsykiatri.

Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor områderne:
  • Strategisk økonomisk ledelsesunderstøttelse af Områdechefen
  • Ledelsesunderstøttelse af områdets tilbuds- og afdelingsledere ift. den løbende økonomistyring og opfølgning
  • Udvikling og Implementering af en fælles tilgang til økonomistyring i området
  • Omkostnings- og indtægtsanalyser
  • Detalje budgettering på tilbud og afdelinger
  • Deltagelse i diverse mødefora og arbejdsgrupper ift. økonomistyring i området og på virksomhedsniveau

Desuden vil du skulle beskæftige dig med økonomiopgaver, såsom:
  • Økonomistyring af projekter og tværgående opgaver
  • Implementering og fastholdelse af regnskabs- og bogføringspraksis
  • Diverse afrapportering til virksomhedens fællesadministration
  • Tovholder på diverse økonomiske opgaver i området
  • Øvrige ad hoc opgaver


Vi forventer, at du:
  • Har en relevant økonomisk uddannelse på kandidatniveau
  • Har erfaring med arbejdet med økonomi – gerne med kendskab til regionale eller kommunale økonomiopgaver
  • Er selvstændig og ansvarsbevidst
  • Har gode samarbejdsevner og formår at skabe netværk
  • Er dygtig til at formulere sig i skrift og tale om økonomiske problemstillinger og kan adressere i rette sprogbrug som passer til modtager
  • Er erfaren og dygtig IT-bruger. Vi bruger bl.a. Microsoft Office-pakken, økonomisystemet ØS-Indsigt, SD-løn, NemØkonomi samt eDoc
  • Har lyst til at arbejde i et dynamisk og til tider travlt miljø, hvor humøret er højt og det kollegiale sammenhold prioriteres
  • Kendskab til bogføring, anses som en fordel


Du må påregne en del kørsel mellem de enkelte tilbud, Fællesfunktionen i området og Specialsektorens administration. Det forventes, at du stiller egen bil til rådighed.

Vi tilbyder:
  • God introduktion
  • Sparring i forhold til opgave og udfordringer
  • Tæt samarbejde med områdechefen og den øvrige ledelse i Området for Socialpsykiatri
  • Et anerkendende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone
  • En afvekslende og spændende stilling med stort ansvar og gode muligheder for selv at præge funktionen
  • Inspirerende, engagerede og dygtige kollegaer, både i Området for Socialpsykiatri, Specialsektorens administration og Specialsektorens øvrige områder.
  • Mulighed for faglig udvikling


Har ovenstående vakt din interesse, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen, er du velkommen at kontakte Områdechef Carsten Kaalbye på mail: eller på telefon: 22187065.

Ansøgningsfrist: 8. november 2021
Samtale forventes afholdt: 18. november 2021
Tiltrædelsesdato: 1. januar 2022 eller efter aftale
Løn og ansættelsesvilkår: Efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
Der vil i forbindelse med ansættelse blive indhentet reference og straffeattest.
Alle ansøgere behandles fortroligt.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Aalborg
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. oktober 2024 13
30. september 2024 16
29. september 2024 15
28. september 2024 14
27. september 2024 14
26. september 2024 14
25. september 2024 10
24. september 2024 8
23. september 2024 13
22. september 2024 13
21. september 2024 12
20. september 2024 11
19. september 2024 14
18. september 2024 12
17. september 2024 12
16. september 2024 12
15. september 2024 11
14. september 2024 11
13. september 2024 11
12. september 2024 11
11. september 2024 9
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 14
7. september 2024 15
6. september 2024 14
5. september 2024 14
4. september 2024 12
3. september 2024 13
2. september 2024 12
1. september 2024 16

Værd at vide når du søger job som økonom i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!