Økonomikonsulent til VIA Økonomi med særligt fokus på analyser og processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du erfaring med at designe og drive analyser og økonomiprocesser i en offentlig organisation? Har du lyst til en spændende udfordring i en central rolle, hvor du både kan udvikle dig fagligt og personligt?
Så læs videre her:
Som økonomikonsulent i VIA Økonomi bliver du en del af Budgetafdelingen i teamet ’Analyse og udvikling’, og du kommer til at referere til lederen af Budgetafdelingen. Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger i teamet og din leder få ansvar for at optimere og udvikle de centrale økonomiprocesser i VIA. Samtidig vil du skulle indgå i økonomiske analyseopgaver på VIA niveau i tæt samarbejde med kolleger i afdelingen og samarbejdspartnere i og udenfor VIA. Det handler blandt andet om konkrete ad hoc opgaver, fx i form af økonomiske analyser bestilt i ledelseskæden – både store som små, tilrettelæggelse af budgetprocessen, løbende budgetopfølgninger, regnskaber, investeringsplaner og ledelsestilsyn. Endvidere vil du skulle indgå i koordinering af tværgående projekter og samarbejder i VIA Økonomi og sikre sammenhæng og fremdrift i projekterne. Sammen med økonomiledelsen bliver du tovholder på processerne, og vil med et blik for involvering, deadlines og mål sammen med dine kolleger skulle sikre, at de forskellige processer bliver gennemført som planlagt.

Der er tale om en stilling, hvor du kommer i dialog og samarbejde med ledere og kolleger på alle niveauer i organisationen. En rolle hvor du både skal kunne være involverende og insisterende. Involverende i forhold til at sikre at relevante aktører som eksempelvis direktion, uddannelsesdekaner og chefer får et godt handlerum og kender deres opgave. Insisterende i forhold til hele tiden at være to skridt foran i processen, og ved at du vedholdende følger op og sikrer, at processerne kører som de skal og at milepæle overholdes. En stor del af opgaven handler om at sikre, at processerne understøttes af relevant kommunikation både opad, nedad og henad i VIAs organisatoriske hierarki, så de mange forskellige aktører i VIA bliver endnu skarpere på ansvar og opgave.
Vi tilbyder dig at blive en del af en professionel og velfungerende afdeling hvor partnerskaber og professionalisme er i højsædet. En stilling der med garanti både vil kunne udfordre dig fagligt og personligt, og hvor du i stor udstrækning selv er med til at sætte fingeraftryk på opgaverne.

I overskrifter vil opgaverne være at

  • Være tovholder på centrale økonomiprocesser i samarbejde med ledergruppen i Økonomi og dine kolleger i teamet, herunder udarbejdelse af skriftligt informationsmateriale
  • Udarbejde økonomiske analyser
  • Koordinere, ajourføre, udvikle og kommunikere processerne til relevante samarbejdspartnere
  • Sikre inddragelse af forskellige aktører i VIA - herunder understøtte arbejdet med kommunikation om og formulering af dagsordener til de forskellige fora
  • Sikre tydelighed så alle parter, der har en rolle i processerne, ved hvilken rolle de spiller i processerne og hvornår, hvad skal leveres
  • Udarbejde skriftligt materiale, notater m.v.


Forventninger til dig:
Vi søger en dygtig, struktureret og ambitiøs person, der har både har erfaring med økonomiske analyser, herunder dataindsamling og tolkning af data samt processtyring af større analyser og udarbejdelse af skriftligt materiale, og erfaring med at styre økonomiske processer i en kompleks og partnerskabsorienteret organisation. Du har indgående forståelse for opgaverne og de mange aktører, som skal håndteres. Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi og må meget gerne have suppleret den med uddannelse i enten proces- eller projektledelse.
Det er vigtigt for os, at du som person gerne vil og kan tage et stort ansvar. Du er selvstændig og er god til at se muligheder i dit arbejde. Dit blik for processer er skarpt både i forhold til at tilrettelægge og gennemføre dem. Du har et godt strategisk overblik og formår at bevare roen selvom kompleksiteten og tempoet til tider er højt. Endelig er det afgørende for os, at du formår at kommunikere budskaber med blik for modtageren. Du har sans for detaljer men ved, at det ikke altid er alle detaljer, der skal med i formidlingen af budskabet. Du arbejder partnerskabs- og samarbejdsorienteret og er god til at indgå i dialog med andre om opgaverne.

Kort om VIA Økonomi
Økonomis overordnede formål er, at sikre at VIAs midler anvendes effektivt og forsvarligt og i overensstemmelse med VIAs formål, interne regler og retningslinjer samt lovgivningen på området.
Økonomi støtter VIAs forretning som forretningspartner, med specialiseret økonomistøtte (fx projektregnskaber og –økonomistyring) samt ved udarbejdelse af konkrete analyser med fokus på effektbaseret styring, ressourceudnyttelse og effektiv drift. Det er en af Økonomis opgaver at bidrage til en sømløs og ubureaukratisk administration. Økonomis rolle i VIAs værdikæde er at understøtte VIAs områder så vi i fællesskab skaber løsningerne samt tydeliggøre beslutnings- og arbejdsgange.
Økonomi er organiseret i fire afdelinger, hvoraf de tre ledes af en økonomileder eller regnskabschef samt en afdeling med direkte reference til koncernøkonomichefen. Stillingen er i reference til én af de to økonomiledere.

Løn- og ansættelsesvilkår
Dit faste arbejdssted vil være Campus Aarhus N på Hedeager 2 i Aarhus. VIA er imidlertid geografisk til stede i hele Region Midt, og du må derfor påregne kørsel til møder etc. Egen bil vil derfor være en fordel.
Ansættelsen er på fuld tid.
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og vil forhandles med udgangspunkt i enten AC-fuldmægtig eller specialkonsulent alt efter dit kompetenceniveau.

Vil du vide mere?
For yderligere information er du er velkommen til at kontakte leder af Budgetafdelingen Pia Danielsen, tlf. 8755 1967 [email protected]

Interesseret?
Så send os din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket i stillingsannoncen senest den 2. juni 2021.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 8. juni. Forventet tiltrædelse er 1. august 2021.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning. I fællesskab leverer vi fremragende uddannelser til alle vores studerende, så de med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på samfundet. Vi arbejder dedikeret for at inddrage FN’s verdensmål i alle vores uddannelser, og i 2019 er VIA for tredje år kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution.

VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: http://www.via.dk/da/om-via/job/personoplysninger.
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus N

Lignende jobs

  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Finanspraktikant til Merkur Aarhus

    Fremtiden er også din! Er du klar til at kickstarte din karriere med et praktikophold, der gør en forskel for den fremtid, der berører os alle – ikke mindst dig, som står i starten af dit arbe..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus N over tid

Dato Alle jobs som økonomer
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2