VIA Økonomi søger økonomipartner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Har du mod på og lyst til at arbejde sammen med kompetente økonomifaglige kolleger, som ligesom dig indgår i partnerskaber med VIAs budgetansvarlige på Uddannelsesområdet omkring budgetlægning og budgetopfølgning? Vil du også bidrage til et godt samarbejdsmiljø, hvor videndeling, tværgående opgavevaretagelse og udvikling er i højsædet? Så har vi stillingen til dig.

Primære arbejdsopgaver
Som økonomipartner får du ansvaret for udarbejdelse af budgetter, budgetprognoser, indtægtsprognoser samt afrapportering inden for VIAs uddannelsesområder. Opgaverne vil være direkte relateret i forhold til konkrete uddannelsesområder, men der er også en forventning om, at du bidrager på tværs og er med til at udvikle områdets faglighed sammen med dine kollegaer. Opgaveporteføljen kan ændre sig løbende.

Som økonomipartner skal du give økonomisk sparring og forretningsstøtte til uddannelsens ledelse med udgangspunkt i et indgående kendskab til forretningen. Du skal vejlede, understøtte og udfordre de budgetansvarlige i forhold til uddannelsens økonomi samt give sparring og støtte til styring af og opfølgning på indtægtskilder, ressourcer og omkostninger til de budgetansvarlige (controlling). Du skal understøtte den strategiske udvikling af området ved at bistå ledelsen med støtte til økonomiske konsekvensberegninger, scenarieanalyser, nøgletal eller mindre business cases. Endelig skal du arbejde med kontoplaner, implementering af forretningsgange og vejledninger inden for området.

Økonomiopgaverne løses i tæt partnerskab med dine kolleger i VIA Økonomi og resten af VIA.

Om dig
Du har en relevant økonomifaglig uddannelse på mindst bachelor-niveau. Erfaring fra en lignende stilling og/eller branchen er en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har de rette personlige og økonomifaglige redskaber med dig og er klar til at lære.

Du har evnen til at håndtere komplekse problemstillinger og data samt uddrage væsentlige konklusioner på baggrund heraf. Du arbejder struktureret og er løsningsorienteret. Du trives med konstant udvikling og forandring og har evnen til at tilpasse dig nye systemer, arbejdsmåder og rammer. Du trives med, at det er et vilkår i jobbet, at der er skarpe deadlines, hvor din indsats er afgørende for dine kollegers arbejde. Du har en nysgerrig, åben og positiv tilgang til dine opgaver og dine kollegaer. Du har stærke relationelle kompetencer, har gennemslagskraft og er god til at kommunikere, skriftligt og mundtligt. Og endelig trives du i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der ofte er travlt og i perioder en række deadlines med kort tids mellemrum.

Der vil i ansættelsen blive lagt vægt på både faglige og personlige/relationelle kompetencer.

VIA Økonomi
VIA Økonomis overordnede formål er, at sikre at VIAs midler anvendes effektivt og forsvarligt og i overensstemmelse med VIAs formål, interne regler og retningslinjer samt lovgivningen på området. Økonomi støtter VIAs forretning bl.a. med specialiseret økonomistøtte (fx projektregnskaber og økonomistyring) samt ved udarbejdelse af konkrete analyser med fokus på ressourceudnyttelse og effektiv drift.

Det betyder for VIA Økonomi, at vi skal være en afdeling, der er kendetegnet ved:

  • Høj faglighed og effektivitet
  • En serviceminded tilgang og engagement med fokus på opgavevaretagelsen
  • Gennemsigtighed og fleksibilitet
  • Nytænkning og udvikling af fagligheden

VIA Økonomi består af en budgetafdeling, en regnskabsafdeling, en indkøbsafdeling og et analyseteam. Der er ansat i alt 52 medarbejder i VIA Økonomi.

Stillingen som økonomipartner er organisatorisk placeret i VIAs Budgetafdeling, hvor du vil blive en del af Uddannelse og EVU, der består af 10 økonomipartnere, som alle primært arbejder med uddannelsesområdet og/eller efter- og videreuddannelsesområdet.

Vi tilbyder
Et spændende og afvekslende jobindhold i et aktivt, udviklende og til tider hektisk arbejdsmiljø, som for den rette vil give mange faglige udfordringer. Et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tillid og humoristisk sans.
En spændende og udfordrende arbejdsplads som vægter samarbejde, kvalitet og professionalitet i opgaveløsning højt.

Yderligere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Uddannelse og EVU, Katja Malene Erbs Hillers på tlf. 87551162 eller [email protected]

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende aftaler og overenskomst inkl. pensionsbidrag for Akademikere i staten, HK/STAT for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere eller anden relevant overenskomst. Såfremt ansættelse sker på overenskomsten for akademikere i staten vil det være med indplacering som fuldmægtig.

Du får hovedarbejdssted på Campus Aarhus N, Hedeager 2, 8200 Aarhus N, men da dine samarbejdspartnere er placeret i hele region Midtjylland forventer vi, at du har kørekort og bil til rådighed.

Interesseret?
Så send os din ansøgning med CV elektronisk via linket i stillingsannoncen senest den 23. november 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 29. november 2021.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. Fordi det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 20.000 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt.I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus N

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Højbjerg

    Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en polit..
    • Økonom
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Økonom i Åbyhøj

    FirmabeskrivelseHos Colliers er vi eksperter i erhvervsejendomme. Vores kernekompetence er at formidle dem mellem investorer og virksomheder i hele Danmark. Det er vi stolte af, for ejendomme udgør..
    • Økonom
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Brabrand

    Er du klar til at tage hul på en spændende 2-årige elevuddannelse eller et traineeforløb? Hvis du drømmer om en hverdag, som er fyldt med udvikling og variation, hvor du har mulighed for at påtage .
    • Økonom
    • Brabrand
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus

    Studentermedhjælper til økonomi Webbler Aarhus Student Salary Competitive Vi søger en engageret og detaljeorienteret studiemedarbejder til at assistere m..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus N over tid

Dato Alle jobs som økonomer
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1