Rekrutteringsfirma

Økonomimedarbejder til Group Finance i Stibo Systems, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Vil du gerne arbejde i en dansk fondsejet virksomhed med en bundsolid økonomi? Vil forskudt regnskabsår med regnskabsafslutning ultimo april passe godt i din tilværelse? Trives du med samarbejde og faglig sparring, og vil du gerne være en del af et team? Kan du se dig selv i et internationalt miljø? Så læs videre og se hvad vi kan tilbyde…

Stillingen

Som økonomimedarbejder indgår du i en velfungerende afdeling, der på nuværende tidspunkt består af 10 medarbejdere. Stillingen er en udvidelse af det eksisterende team.

I samarbejde med en anden kollega indebærer dine primære arbejdsopgaver:

  • Administration og kontrol af rejseafregning i vores rejsesystem (globalt)
  • Oprettelse af kreditkort til medarbejdere i Europa og Australien
  • Afstemning af balancekonti i relation til vores rejsesystem
  • Ansvarlig for udbetalinger/løntræk mv. til medarbejderne
  • Hjælpe med at sikre, at processer og interne procedurer inden for regnskabsvæsenet følges
  • Backup til bogføring af vores banker
  • Ad hoc opgaver

Fortsæt din karriere i en nyoprettet stilling med international berøringsflade

Du kommer med erfaring inden for regnskab og har lyst til det næste skridt i dit arbejdsliv. Måske har du erfaring fra en større international virksomhed, men for den rigtige person er der plads til at vokse i stillingen.

Gode skriftlige kommunikationsevner er vigtige, og du trives med brugen af MS Office i det daglige arbejde. Vi sørger naturligvis for den nødvendige oplæring i vores økonomisystemer og processer.

En økonomisk kortere videregående uddannelse foretrækkes.

Personligt er du en holdspiller, struktureret og analytisk anlagt. I perioder med travlhed forventer vi, at du er parat til at yde en ekstra indsats for at nå i mål sammen med teamet. Du arbejder effektivt og overholder deadlines.

Det er nødvendigt, at du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale, da du kommer til at arbejde med forskellige nationaliteter.

Stillingen indebærer som udgangspunkt ikke rejseaktivitet.

Stibo Systems tilbyder

En stilling med veltilrettelagte processer og et fagligt inspirerende og motiverende arbejdsmiljø med gode muligheder for personlig udvikling, initiativ og operationalisering af dine ideer. Lønnen består af en fast løn, firmapensionsordning og mulighed for bonus og relevant efteruddannelse.

Stillingen er på hovedkontoret i Højbjerg (Aarhus).

Om Stibo Systems

Stibo Systems er global leder i Master Data Management løsninger. I løbet af de sidste 30 år har vi hjulpet virksomheder indenfor fremstilling, distribution, detailhandel og rejser med at styre deres tekniske og operationelle data på globalt plan. Vores kundebase af markedsførende virksomheder omfatter bl.a. GE, KraftHeinz, Würth, Siemens, Walmart, Target & Fujitsu.

Ved at sammenkæde produktdata, leverandørdata og kundedata i en integreret proces strømliner vores softwareplatform processen med indsamling, styring og deling af operationelle data på tværs af virksomheden. Dette skaber en enkelt pålidelig kilde til strategisk information og viden, hvilket resulterer i øget lønsomhed, reduceret risiko og øget smidighed.

Vores stabilitet og rige historie går tilbage til 1794

Vi har været en hastigt voksende virksomhed, men også en stabil organisation med en rig historie. Vores moderselskab, Stibo A/S, blev grundlagt i 1794 og er stadig privatejet (Ja, man kan sige, at vi er verdens ældste softwarevirksomhed!).

Stibo A/S er en fond, hvis formål er at sikre den langsigtede udvikling og overlevelse af virksomheden og at bidrage til samfundet. Siden 1965 er virksomhedens overskud blevet reinvesteret i virksomheden og i velgørende organisationer i hele verden.

Søg så hurtigt som muligt

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Århus

Lignende jobs

  • Finansbachelor praktikant til Aarhus

    Finansbachelor-praktikant Er du en proaktiv og energisk Finansbachelor-studerende, der er klar til at dykke ned i den finansielle sektor med et personligt touch? Har du mod på at tage ansvar f..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Bliv vores nye finansbachelorpraktikant i Aarhus

    Drømmer du om en praktikplads i den finansielle sektor, hvor dit drive og initiativ kan skabe forandringer? Så grib muligheden og bliv en del af vores fællesskab.Hos os i [xxxxx] har du muli..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Er du vores næste finansielle rådgiver - med sans ...

    Har du nogensinde tænkt, "Kunne jeg ikke godt bruge en arbejdsplads, hvor jeg både kan udvikle mine faglige evner OG få et godt grin med mine kollegaer?" Så læs videre, for vi leder efter dig!.
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom i Århus C

    Erhvervshus Midtjylland søger en økonomiassistentHar du styr på tal og lyst til at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Er du klar til at tage ansvar for bogholderi, lønadministration og proj..
    • Økonom
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Århus over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 26
18. september 2024 29
17. september 2024 28
16. september 2024 28
15. september 2024 28
14. september 2024 28
13. september 2024 29
12. september 2024 30
11. september 2024 23
10. september 2024 27
9. september 2024 28
8. september 2024 29
7. september 2024 28
6. september 2024 28
5. september 2024 29
4. september 2024 27
3. september 2024 28
2. september 2024 25
1. september 2024 27
31. august 2024 28
30. august 2024 28
29. august 2024 26
28. august 2024 29
27. august 2024 26
26. august 2024 29
25. august 2024 25
24. august 2024 24
23. august 2024 26
22. august 2024 24
21. august 2024 25
20. august 2024 25

Værd at vide når du søger job som økonom i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.