Proaktiv økonomi- og analysekonsulent til afdelingen Sundhed, Pleje og Omsorg i Albertslund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Ønsker du et job med udfordringer, gode kolleger og mange muligheder for indflydelse og medansvar, vil stillingen som økonomi- og analysekonsulent i Albertslund Kommunes afdeling for Sundhed, Pleje og Omsorg helt sikkert være noget for dig. Sundheds- og ældreområdet er kendetegnet ved en høj grad af kompleksitet og et behov for tæt styring, opfølgning og ledelsesinformation. Det er et område med politisk bevågenhed og økonomiske udfordringer. Vi søger derfor en fagligt dygtig økonomi- og analysekonsulent, der har en proaktiv og konstruktiv kritisk tilgang til styring af økonomien.

Som økonomi- og analysekonsulent er du bindeleddet mellem kommunens centrale økonomiafdeling, Økonomi & Stab, samt ledere og medarbejdere i Sundhed, Pleje og Omsorg. Du skal derfor både kunne begå dig på overordnet analyseniveau, formidle de seneste økonomiske tendenser til ledere, konsulenter og administrative medarbejdere, sikre et system hvor vi konterer korrekt, hjælpe til med udarbejdelse af budgetter, udarbejde ledelsesinformation og forholde dig konstruktivt kritisk til styring af økonomien. Vi forventer derfor, at du arbejder selvstændigt og hurtigt, er fagligt velfunderet, stiller nysgerrige spørgsmål og proaktivt søger samarbejdet. Organisatorisk er du ansat i Sundhed, Pleje og Omsorg og refererer direkte til afdelingschefen.<br /
Vi søger en ny kollega og medarbejder, der har kommunal erfaring, erfaring med økonomistyring og gerne erfaring med ældreområdet. Endvidere skal du være talstærk, have et godt overblik og kunne skabe system i en kompleks økonomi. Du skal:
  • Have styr på databearbejdning i Excel og gerne i Targit
  • Have styr på din økonomifaglighed og være grundlæggende interesseret i detaljerne omkring afrapportering, kontering og andre daglige økonomiopgaver
  • Være interesseret i det faglige område og have flair for at følge op på sagsarbejdet der ligger til grund for økonomien
  • Kunne lide at videreformidle en kompleks økonomi på mange niveauer til forskellige modtagere i både skrift og tale

Arbejdsopgaverne er bl.a.:
  • Løbende udarbejdelse af budget, regnskab og økonomirapporter samt diverse forefaldende analyser
  • Udarbejde ledelsesinformation og analyser
  • Sikre at udgifter konteres korrekt
  • Bidrage til udarbejdelse af dagsordenspunkter til politisk behandling i samspil med konsulenterne

Afdelingen Sundhed, Pleje og Omsorg består af kommunens Sundhedshus, Visitation og forebyggelse, Plejeboligområdet, Hjemmeplejen, Genoptræningen og Hjælpemidler. Sundhed, Pleje og Omsorg ligger i direktørområdet Børn, Sundhed & Velfærd.<br /
Vi kan tilbyde:
  • Dygtige og engagerede kolleger og et fokus på det gode arbejdsmiljø
  • Højt tempo og godt humør og en god omgangstone
  • Fleksibel arbejdstid
  • En arbejdsplads blot 5 minutters gang fra S-togsstation


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen. Lønnen fastsættes ud fra principperne i Ny Løn. Lønindplaceringen sker efter aftale med kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller hurtigst muligt.

Det er en del af vores ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Vi gør opmærksom på, at der i forbindelse med en ansættelse anmodes om at fremvise privat straffeattest.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist fredag den 12. november 2021 kl. 12:00.

Send din ansøgning og dit CV ved at klikke på: "Send ansøgning". Vi holder ansættelsessamtaler i uge 46 og 47.

Hvis du vil vide mere
Kan du læse mere om Albertslund Kommune og vores administrative organisation på www.albertslund.dk, eller du kan kontakte afdelingschef Ida Kock Møller på tlf. 23315502, faglig leder Sara Koldkjær Langsted på tlf. 23317054 eller sekretær Lone Kreutzmann på tlf. 51 77 65 09.

Afdelingen Sundhed, Pleje & Omsorg har ca. 600 ansatte fordelt på områderne: Hjemme- og Sygeplejen, Genoptræningen, Rehabiliteringsafdelingen, Plejeboligområdet, Sundhedshuset, Myndighedsområdet og Hjælpemiddelcenter samt specialist funktioner såsom demenskonsulent, uddannelseskonsulenter, forebyggende medarbejdere, forløbskoordinatorer, diætister, udviklingskonsulenter og administrativt personale. Vi tilbyder et selvstændigt og udfordrende job med skiftende dagsordener og alsidige opgaver. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og trivsel i arbejdet.<br /

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c47881c0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Albertslund
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kan du håndtere økonomien i udviklingsprogrammer og -projekter? Kan du styre detaljer, holde mange bolde i luften og bevare overblikket? Og interesserer det dig sammen med 3F at gøre en positiv for..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med inspirerende kolleger, hvor gensidig faglig respekt og samarbejde er nogle af nøgleordene? Får du energi, når du sammen med dine kolleger lykkes med fælles proje..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i Herlev

    Finans og Opkrævning søger en engageret barselsvikar med start snarest muligt eller senest 1. oktober 2024. Vikariatet løber frem til 31. maj 2025, eventuelt med mulighed for forlængelse. Vores..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Albertslund over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 3
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4