Professionel leder med strategisk overblik og økonomisk indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Professionel leder med strategisk overblik og økonomisk indsigt


Professionel leder med strategisk overblik og økonomisk indsigt

Synes du, at det er spændende at arbejde med strategi, økonomi og forretningsudvikling for en organisation som med godt 100 medarbejdere, som drifter, udbygger og reinvesterer i gas-infrastrukturen. Herunder at understøtte den grønne omstilling i forbindelse med biogasser og power to X. Så er dette job måske noget for dig.

Du vil indgå i ledergruppen sammen med den administrerende direktør og afdelingslederne.

Leder med overblik

Du bliver leder for en nyoprettet stabsfunktion, der arbejder på tværs af de 6 afdelinger i Energinet-selskabet Teknik og Anlæg. Som den administrerende direktørs højre hånd bliver du, sammen med afdelingerne, bindeleddet til koncernens øvrige selskaber og stabe.

Dine vigtigste opgaver er;

  • at sparre med ledelsen om udvikling af selskabet
  • at strukturere og prioritere leverancerne til koncernen samt selskabets bestyrelse
  • opfølgning på strategi og andre rapporteringer, der understøtter selskabets drift.

Endvidere kan du evne at gribe en løst formuleret opgave og med handleevne forme den til noget eksekverbart – med fokus på værdiskabelse og resultater.

Sideløbende fronter du den løbende indsats i forhold til selskabsdriften og den økonomiske dagsorden. Aktuelt vil du få ansvar for en kompleks opgave, hvor du i samarbejde med kolleger i koncernen er med til at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at selskabet kan agere under en kommende økonomisk model. Modellen sætter rammerne for selskabets indtægts- og omkostningsniveau. Du vil få stor indflydelse på sekretariatets opgaver og hvilke evner og færdigheder, der er behov for,l for at løse opgaverne, herunder rekruttering af nøglemedarbejdere.

Glæd dig til et spændende lederjob med bred påvirkning på tværs af forretningen. Du kan se frem til at arbejde med vigtige indsatsområder, ligesom du er med til at sætte rammerne, forme og realisere tiltag på strategisk niveau. Din nye arbejdsplads bliver i vores åbne og moderne hus i Ballerup.

Erfaring med selskabsdrift og forretningsudviklinger

Du har sandsynligvis en uddannelse på kandidatniveau, og en god forståelse for selskabsdrift og forretningsudvikling. Samtidig har du erfaring med ledelse, så forstår du at begå dig i et miljø baseret på tillid, ansvar, ejerskab og et højt fagligt niveau.

Du er god til at opbygge både faglige og personlige netværk, ligesom du er en effektiv og sikker kommunikator i skrift og tale. Du fanger let ideer og tanker og formår at folde dem ud og formidle dem effektivt og struktureret og gerne til relevante KPI’er. Du leverer dine resultater med en høj kvalitetsbevidsthed, og du har et professionelt øje for sammenhængskraft og koncepter på tværs af forretningen.

Som leder skaber du nemt gode relationer på alle niveauer i organisationen, ligesom du forstår at udnytte samarbejdet til at etablere rammer og til at få de rigtige ting på dagsordenen. Du har høj integritet og bruger dine erfaringer til at motivere medarbejderne gennem delegering, involvering, sparring og åbenhed. Sidst men ikke mindst kan du bevare overblikket i alle situationer, og evner med din lederstil, at sætte dig i respekt og holde fokus på eksekvering.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning mærket med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”. Vi evaluerer ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 5. september 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Peter Hodal på telefon 23 33 87 00.

Energinet Teknik og Anlæg arbejder med drift, vedligehold og anlægsarbejde i gassystemet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Ballerup
  • Søndag den 05. september 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kan du håndtere økonomien i udviklingsprogrammer og -projekter? Kan du styre detaljer, holde mange bolde i luften og bevare overblikket? Og interesserer det dig sammen med 3F at gøre en positiv for..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med inspirerende kolleger, hvor gensidig faglig respekt og samarbejde er nogle af nøgleordene? Får du energi, når du sammen med dine kolleger lykkes med fælles proje..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i Herlev

    Finans og Opkrævning søger en engageret barselsvikar med start snarest muligt eller senest 1. oktober 2024. Vikariatet løber frem til 31. maj 2025, eventuelt med mulighed for forlængelse. Vores..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 12
4. juli 2024 9
3. juli 2024 6
2. juli 2024 3
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 7
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 4
16. juni 2024 7
15. juni 2024 7
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 8