Rekrutteringsfirma

Selvstændig og serviceminded økonomi- og HR-assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Trives du med en afvekslende hverdag, og kan du lide en udadvendt rolle, hvor du både servicerer virksomhedens kunder og dine kollegaer, uanset rolle og niveau, så er dette måske dit næste spændende og udfordrende job.

Vi søger for Resino Inks A/S en erfaren og dedikeret økonomi- og HR-assistent, som også motiveres af administrative HR-opgaver. Er du grundig, fleksibel og ansvarsfuld med et åbent sind og synes, at det skal være sjovt at gå på arbejde, så læs videre:

Resino Inks A/S er en international familieejet virksomhed med 60 medarbejdere, der udvikler og producerer farver og coating til tryk. Virksomheden er markedsledende indenfor sit felt og kunderne er primært fødevareindustrien, Pharma og Medico. Markedet er globalt og der eksporteres til fem kontinenter og over 40 lande. Hovedkontoret er beliggende i Ballerup.

Som Økonomi og HR-assistent vil din hverdag være præget af en bred række opgaver, og du vil få en meget varieret og afvekslende hverdag med mange bolde i luften, som vil være en kombination af faglige udfordringer og daglige rutineopgaver. Økonomiopgaverne vil fylde ca 75-80 % af din tid (afhængig af hvilken tid på måneden det er), og HR-opgaverne den resterende tid.

Du vil referere til virksomhedens CFO, og have et dagligt, tæt samarbejde med vores økonomi assistent. Ved HR-opgaver vil du fagligt referere til den HR-ansvarlige i virksomheden. Der vil være rig mulighed for at dels at vokse og dels at sætte dit eget præg på stillingen.

Arbejdsopgaverne:

  • Bogholderi, herunder debitor, kreditor, finans og løn
  • HR-administration, eksempelvis udarbejdelse af personalejuridiske dokumenter, opdatering af data i systemer og administrative opgaver for eksempel i forbindelse med lønreguleringsproces


  • Dine kvalifikationer

    Du er regnskabsuddannet og har flere års erfaring fra lignende stilling. Du er fagligt velfunderet og kender til de grundlæggende regnskabsprincipper. Du har stor erfaring med bogholderi som debitor, kreditor, finans og noget kendskab til løn.

    Det er et krav at du er vant til at arbejde med Business Central – Navision og Microsoft Office produkterne.

    Du skal også gerne have kendskab til at udfylde skabeloner til ansættelsesretlige dokumenter som fx kontrakter, tillæg mv. samt HR-systemer.

    Du besidder en høj grad af selvstændighed og ejerskabsfølelse for dine ansvarsområder, og er som person ærlig, og har en åben dialog med din kolleger og kan sige til/fra, hvilket er vigtige egenskaber i et godt samarbejde. Ligeledes er du en god sparringspartner og en teamplayer.

    Herudover forventes det, at du:

  • Er omhyggelig, kvalitetsbevidst og detalje orienteret
  • Er åben for at kaste dig ud i nye udfordringer
  • Er proaktiv og opsøgende når du mangler informationer


  • Du tilbydes:

    En spændende stilling, med masser af udfordringer, da Resino Inks A/S står overfor en spændende udvikling som for eksempel digitalisering i forbindelse med ny bogføringslov, klargøring af materiale til revision, styring og håndtering af kontrakter fx leasing af maskiner, biler med videre.

    Resino Inks A/S tilbyder fleksible arbejdsforhold, herunder hjemmearbejde når det passer i forhold til opgaverne. Derudover attraktive ansættelses- og lønforhold, pension, sundhedssikring, fritvalgskonto samt frokost- og massageordning.

    Interesseret?

    Accountor er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Susanne Worm på tlf. 25454547.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Økonom
    • Ballerup

    Lignende jobs

    • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Økonom
      • København
      Få mere info
    • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

      Fri kontakt
      Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Økonom
      • København
      Få mere info
    • DI søger student med flair for økonomiske analyser

      Fri kontakt
      Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
      • Økonom
      • København V
      Få mere info
    • Økonomiassistent til forbrugsafdelingen i [xxxxx]

      Vil du indgå i en afdeling med højt til loftet, plads til udfoldelse og hvor ikke to dage er ens? Søger du nye udfordringer og har du stærk regnskabsforståelse, så hører vi gerne fra dig. .
      • Økonom
      • Taastrup
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som økonomer i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte økonomer i Ballerup over tid

    Dato Alle jobs som økonomer
    1. oktober 2024 3
    30. september 2024 3
    29. september 2024 2
    28. september 2024 2
    27. september 2024 2
    26. september 2024 2
    25. september 2024 2
    24. september 2024 2
    23. september 2024 1
    22. september 2024 1
    21. september 2024 1
    20. september 2024 1
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 3
    16. september 2024 3
    15. september 2024 4
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 4
    11. september 2024 4
    10. september 2024 4
    9. september 2024 2
    8. september 2024 2
    7. september 2024 2
    6. september 2024 3
    5. september 2024 3
    4. september 2024 3
    3. september 2024 3
    2. september 2024 2
    1. september 2024 2