Økonomiassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Har du lyst til at flyve på en rejse sammen med os? Vil du have et job med ansvar og hvor du bliver en vigtig spiller på holdet? Er du frisk på at udvikle dig i fællesskabet og hjælpe dine kollegaer med at levere et højt niveau? Så er det dig, vi mangler!

I september genåbnede vi vores British Airways rute fra Billund til London og i slutningen af oktober genåbner vi ruten fra Billund til Manchester. Vores ambulance- og VIP-flyvninger fortsætter den flotte vækstrejse og oplever en stor efterspørgsel på de unikke flyvninger.

Vi tilbyder derfor en attraktiv stilling, hvor vi fra første dag kan byde dig velkommen i et veloplagt og dynamisk økonomiteam, der i samarbejde med dig skal løfte afdelingens mange varierende arbejdsopgaver. Vi har mange spændende udfordringer foran os, men vi mangler dig til blandt andet at løse følgende opgaver i koncernens selskaber:

  • Kreditorer
  • Betalinger
  • Rejseafregninger
  • Fakturering
  • Opfølgning debitorer & kreditorer
  • Opfølgning på åbentstående sager og indkøbsordrer
  • Assistere med materiale i forbindelse med revision
  • Ad hoc-opgaver inden for økonomi og regnskab

Hvad forventer vi?

Vi forventer, at du påtager dig et stort og selvstændigt ansvar i at løfte opgaverne for de selskaber, du supporterer. Du får mulighed for at sætte dit personlige aftryk på kvaliteten i dine opgaver, hvorfor vi forventer, at du er struktureret, ansvarsbevidst og meget omhyggelig med dine opgaver, selvom der kan være flere opgaver i gang samtidig. Det er vigtigt, at du er en udpræget teamplayer med en høj fleksibilitet og som altid er parat til at hjælpe kollegaerne, så alle får leveret og afsluttet til de aftalte deadlines. Med andre ord er det at være serviceminded en del af dit dna.

Vi forventer, du har erfaring fra en tilsvarende stilling og har et solidt kendskab til debet/kredit.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder en spændende og udfordrende fuldtidsstilling i en dynamisk familieejet virksomhed. Vi er en virksomhed, der er unik og en af de få af sin slags i Danmark. Vi har fokus på løbende at udvikle os og forbedre os på alle parametre. Som ny medarbejder hos os, vil du blive en del af en arbejdsplads med en positiv og uformel stemning samt gode kollegaer, der vil hjælpe og samarbejde. Du bliver en del af en professionel organisation præget af højt tempo, hvorfor stillingen rummer interessante udfordringer.

Du tilbydes et selvstændigt job med muligheder for personlig og faglig sparring og videreudvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt med gode kolleger, gode arbejdsvilkår samt nye lyse og venlige kontorfaciliteter.

Du tilbydes desuden pension og sundhedsforsikring som en del af pakken, der venter på dig.

Vi har brug for din assistance og holder derfor løbende samtaler, så send os gerne dit CV snarest. Vi forventer ikke at modtage både ansøgning og CV, så du kan fint nøjes med at sende os dit CV allerede i dag.

Du er altid velkommen til at kontakte Finance Business Partner, Jette Hindsig Fugleberg (76989121), eller CFO, Dennis Bjørn Krog-Meyer (76989005), hvis du har spørgsmål til stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Billund
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Billund over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1