Økonomisk analytiker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Kan du bringe skarpe økonomiske analyser i spil når retningen for fremtidens grønne investeringer skal sættes? Trives du med at arbejde tæt sammen med forretningen og håndtere komplekse problemstillinger? Så har vi en spændende stilling som økonomisk analytiker til Finans.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
Kredsløb arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at være førende inden for den grønne omstilling. Som en del af denne omstilling blev vi den 1. januar 2020 selskabsgjort. For vores Finans afdeling betyder det, at vi er ved at opbygge en stærk finans afdeling samtidigt med at vi understøtter det udviklingsarbejdet, der sikrer, at selskabet fastholder sin førende position i den grønne omstilling og cirkulære økonomi i Aarhus.

Vi søger derfor en økonomisk analytiker, der har lyst til at dykke ned i økonomiske analyser, understøtte udarbejdelsen af business cases og løfte konklusionen op på et strategisk niveau, så det understøtter ledelsens og bestyrelsens beslutninger. Du bliver en del af Finans og afdelingens 12 dedikerede medarbejdere, hvor du har et tæt samarbejde med de respektive controllere og analytikere. Derudover arbejder du på tværs af organisationen, og får især et tæt samarbejde med vores Forretningsudviklingsafdeling, hvor du er med til at supportere med analyse og sparring. Du refererer direkte til Finanschefen.

Dine opgaver og succeskriterier
Du vil generelt have ansvaret for at skabe værdi i form af finansiel og kommerciel analyse, der kan danne et stærkt fundament for beslutningstagen. For at løse dine arbejdsopgaver er det vigtigt, at du får skabt et tæt forhold til forretningen og forstår forretningen.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte:
  • Udarbejde business cases, herunder
    • Udarbejdelse af anlægsbudgetter på nye projekter
    • Stå for økonomiske beregninger til business cases, herunder udarbejdelse scenarier
    • Udvikle økonomiske modeller til afregning, produktionssimulering og sikre sammenhæng mellem modellerne i businesscases.
    • Indarbejde komplekse forsyningskontrakter og konsekvenser af kontraktændringer i relation til dine projekter
    • Formulere input til strategiske beslutningsoplæg i egne business cases.
    • Ad hoc analyser til direktionen


Din profil
Som person drives du af at forstå og hjælpe forretningen, og kan formidle komplekse resultater på en klar og velargumenteret måde, både i skrift og tale. Du besidder en stærk analytisk sans og kan skabe overblik og struktur hurtigt. Du sikrer fremdrift i dine opgaver. Du har en bred forretningsforståelse, hvor du hurtigt kan sætte dig ind i forskellige situationer og drive diverse projekter og opgaver.

For at få succes i stillingen lægger vi vægt på følgende:
  • Har en relevant længere videregående uddannelse, hvor du har været vant til at løse komplekse problemstillinger og derefter omsætte anbefalingerne til et nemt forståeligt præsentationsmateriale.
  • Har erfaring med økonomiske analyser indenfor forsyningssektoren.


Kredsløb som arbejdsplads
Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag, hvor du får mulighed for at sætte et reelt og innovativt aftryk på den grønne omstilling af det samlede energi- og affaldssystem i Aarhus. Vi arbejder ambitiøst med vores mål om udvikling af bæredygtig energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi. Derfor har vi stort fokus på udviklingsmuligheder, både fagligt og personligt.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest d. 3. juli 2022. Vi afholder samtaler løbende.

Du er velkommen til at kontakte Finanschef, Thomas Stilling Andersen på 4185 5311, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest 1. september.

Stillingen er fuldtid og du bliver aflønnet efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brabrand
  • Søndag den 03. juli 2022

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Højbjerg

    Midttrafik samarbejder med kommuner, region og private vognmænd om at levere en god kollektiv trafik til borgerne i Region Midtjylland. Vi er et fælleskommunalt trafikselskab, som ledes af en polit..
    • Økonom
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Århus

    Har du flair for tal, og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for bogholderi, økonomi og administration? Vi står klar med spænden..
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus N

    Brænder du for at arbejde inden for sundhedsområdet i tæt samarbejde med ledende læger og sygeplejersker? Er du interesseret i professionel planlægning, økonomistyring og i at understøtte forandrin..
    • Økonom
    • Århus N
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Århus

    Økonom søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Økonom
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brabrand over tid

Dato Alle jobs som økonomer
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3