Financial & Project Controller til markedsledende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brande

  • Leder du efter en spændende, alsidig udfordring i en visionær og international vækstvirksomhed?
  • Har du lyst til at blive en del af en dynamisk kultur og et kompetent økonomiteam, hvor faglig udvikling og medarbejdertrivsel er omdrejningspunktet?

Så har du nu muligheden for at få en spændende stilling som Financial & Project Controller hos Give Steel i Brande.

Udviklingen i Give Steel Give Steel A/S er en hurtigt voksende virksomhed, der er kendt for at give medarbejderne en stor grad af medindflydelse, frihed under ansvar og mange spændende, udfordrende arbejdsopgaver.

Virksomheden vækster indenfor alle områder med særligt fokus på store Nordeuropæiske projekter og leverer i dag til nogle af Danmarks største bygherrer.

Økonomiafdelingen har kontinuerligt fokus på udvikling af finansiel rapportering samt project controlling i forbindelse med øget kompleksitet i projekter. Derudover stilles der større krav til håndtering af økonomidelen i forbindelse med EU krav, byggepladser og arbejdssteder i udlandet.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at gøre en forskel Som Financial & Project Controller træder du ind i en nyoprettet stilling på hovedkontoret i Brande, hvor du får reference til virksomhedens regnskabschef. Du bliver en del af et dynamisk team i økonomiafdelingen med 10 dygtige kolleger, som hver dag arbejder målrettet på at opnå de bedste resultater, og hvor optimering og automatisering spiller en væsentlig rolle.

Vi søger en engageret og proaktiv medarbejder til rollen som Financial & Project Controller. Dit fokus er rettet mod den finansielle del af udviklingen af projekter, project controlling samt arbejdssteder i udlandet.

Dine arbejdsopgaver vil ligge indenfor følgende områder:

  • Bistå med project controlling af igangværende arbejder på projekter samt identificere afvigelser
  • Samarbejde med regnskabschefen angående aktiviteter i Norden, herunder forståelse af regelsæt på nye markeder og løbende rapportering
  • Bistå med overblik og struktur over momsregler i forskellige lande samt løbende rapportering, dokumentation og afstemning
  • Identificere og vurdere finansielle risici samt implementere interne kontroller
  • Varetage den finansielle del af ESG-controlling, strukturere data og bidrage til dataindsamling
  • Aktiv deltagelse i månedsafslutninger, herunder balanceafstemninger og bidrag til månedsrapporter
  • Analysere økonomiske resultater og udarbejde finansielle rapporter og analyser

Det forventes ikke, at du har erfaring med alle ovenstående opgaver for at søge denne stilling. Du får rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil og lære undervejs, da du får et tæt samarbejde med virksomhedens regnskabschef, projektøkonomichef og økonomidirektør, der alle ønsker at vidensdele samt understøtte dig i at nå i mål med dine opgaver.

Afdelingen er kendt for at være forandringsparat og stræbe efter at gøre tingene så enkelt som muligt. Du bliver en del af et professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og høj grad af fleksibilitet i en virksomhed, der konstant stræber efter at være på forkant og kontinuerligt have fokus på udvikling.

Højt energiniveau og proaktivt tænkende Du har en videregående økonomiuddannelse som HD-R, cand.merc.aud eller tilsvarende, og du har tidligere arbejdet med et bredt spænd af opgaver indenfor Financial Controlling. Du har minimum fire års erfaring fra et større revisionshus og/eller en operationel virksomhed/projektstyret virksomhed.

  • Du brænder for udvikling, har et godt drive og en energifyldt tilgang til din opgaveløsning
  • Du arbejder selvstændigt, ambitiøst, grundigt og omhyggeligt med at drive dine processer og opgaver i mål
  • Du er proaktiv, tager ejerskab fra starten, undersøger og følger dine opgaver til dørs
  • Du er god til at skabe relationer og kommunikerer klart ud i organisationen
  • Du er ærlig, løsningsorienteret, arbejder struktureret og overholder aftaler
  • Du har et godt humør og en positiv tilgang, og du trives med forandringer og en dynamisk hverdag
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau
  • Du er Excel-kyndig og har gerne kendskab til Dynamics 365/relevante BI-systemer

Ambitiøs virksomhed med højt til loftet og en uformel og positiv omgangstone

Hos Give Steel vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får ansvar, fleksibilitet og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at vidensdele og hjælpe hinanden i mål.

Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar

Give Steel er en førende leverandør af EPD-deklarerede stålkonstruktioner i Nordeuropa og blandt Danmarks største materialeleverandører til byggeriet. Virksomheden tæller over 600 medarbejdere og har afdelinger på fem lokationer i tre lande. Virksomhedens hoveddomicil og produktion er placeret i Brande, Salg og Teknik i Søren Frichs Parken i Aarhus, og afdelingen for BIM og Structural Design i Polen.

Give Steels stålkonstruktioner bruges til såvel offentligt som privat byggeri, herunder data- og logistikcentre, sportsarenaer, industribygninger, erhvervsbygninger, samt til miljøcertificerede byggeri. På referencelisten er bl.a. Light house i Aarhus, KB Hallen og Ilulissat Isfjordscenter på Grønland. Læs mere om konkrete projekter her: https://givesteel.com/referencer/.

Som en del af sin bæredygtighedsstrategi arbejder Give Steel med den tredobbelte bundlinje, herunder rapportering af klima og socialt regnskab. På internationalt plan er virksomheden præmieret for konstruktionsdesign og har modtaget flere CSR-priser for at tage socialt ansvar under ambitionen: ”WeGrowPeople”, der også er omdrejningspunktet for virksomhedens fokus på medarbejderudvikling. Læs mere her: https://givesteel.com/social-ansvarlighed/

Har ovenstående vakt din interesse? Ansøg venligst via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brande.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brande
  • Onsdag den 06. marts 2024

Lignende jobs

  • Økonom (elev) i Engesvang

    Går du med en drøm om at arbejde med regnskab og økonomi? Og vil du kickstarte din karriere og få masser af praktisk erfaring i en international vækstvirksomhed, hvor der er gode udviklingsmulighed..
    • Økonom
    • Engesvang
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Sunds

    Bliv økonomielev / trainee i international koncernDrømmer du om en fremtid indenfor økonomi? KYOCERA UNIMERCO udvider koncernøkonomi med endnu en trainee eller elev. Har du en drøm om at b..
    • Økonom
    • Sunds
    Få mere info
  • Økonom i Skjern

    Økonomimedarbejder søges til UCRSVil du være del af et spændende miljø hvor ikke 2 dage er ens?Vi søger en økonomimedarbejder til fælleskontoret på UCRS i Skjern.Alle skolens aktivitete..
    • Økonom
    • Skjern
    Få mere info
  • Økonom i Holstebro

    Økonomimedarbejder Kunne du tænke dig at udvide din horisont og har du brug for et arbejde med m..
    • Økonom
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brande

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brande over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brande over tid

Dato Alle jobs som økonomer
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1