Procesorienteret økonomikonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Procesorienteret økonomikonsulent til udvikling og forandringsledelse

Brænder du for at strømline processer, optimere sagsgange og implementere forandring på økonomiområdet? Og kan du lede projekter i sikker havn? Så har vi et ledigt job med masser af udfordringer i en spændende politisk styret organisation.

Den centrale økonomiafdeling i Brøndby Kommune søger en erfaren specialkonsulent, der kan udvikle og implementere processer og forretningsgange på økonomiområdet. Det vil ske i tæt samarbejde med dygtige økonomifolk med henblik på at sikre en moderne og effektiv økonomistyring.

Vi kan tilbyde dig:
  • At blive en del af en fagligt stærk afdeling med 27 engagerede kolleger
  • Tværfaglig sparring og kompetenceudvikling
  • Deltagelse i optimeringsprocesser både for afdelingen og på tværs af kommunen
  • En central rolle i kommunens centrale økonomiafdeling
  • Stor selvstændighed i opgaveløsningen
  • Fleksibel arbejdstid
  • Uformel omgangstone og godt samarbejde
  • Adgang til billig motionsklub, kunstforening, ferieboliger mv.


Lidt om os
Økonomiafdelingen består af tre teams og er organisatorisk placeret i kommunens Økonomi- og Ressourceforvaltning. Stillingen er placeret i Team systemunderstøttelse og infrastruktur, men du vil komme til at arbejde på tværs af alle teams.

Økonomiafdelingen udarbejder budget, budgetopfølgning og regnskab, sikrer god økonomi- og anlægsstyring, står for udbud og indkøb, systemadministration af økonomisystemet og at udvikle og implementere gode, effektive forandringer på økonomiområdet.

Da vi udgør den centrale økonomifunktion i kommunen, har vi et bredt samarbejde med den øvrige organisation. Dels skal vi koordinere økonomiopgaver på tværs af kommunens forvaltninger, dels driver vi udvikling i tæt samarbejde på tværs, både internt i afdelingen og i samarbejde med de øvrige forvaltninger.

Brøndby Kommune har pr. 1. januar 2020 taget økonomisystemet Prisme 2015 i brug. Økonomiafdelingen har ansvaret for, at det nye system bliver implementeret i bund, og at der bliver indført automatisering og digitalisering af økonomiopgaverne.

Om stillingen
Du vil få ansvaret for at drive vores plan for at udvikling af økonomiområdet. Planen skal sikre god økonomistyring og udvikle økonomiområdet hen imod at blive mere effektivt og opnå gevinster ved, at have skiftet økonomisystem. Derudover vil du få ansvaret for porteføljestyring af øvrige projekter i økonomiafdelingen, samt bidrage som projektleder på disse.

Samtidig får du en vigtig rolle i forhold til at det nye økonomisystem bliver implementeret i bund ved indføre automatisering og digitalisering af økonomiopgaverne, hvor systemet understøtter dette. Processerne og forretningsgangene på økonomiområdet skal udvikles og moderniseres for hele kommunen, så forandringsledelse og samarbejde på tværs vil derfor være en aktiv del af din hverdag.

Primære arbejdsopgaver:
  • Være projektleder på plan for udvikling af økonomiområdet
  • Porteføljestyring og projektledelse på øvrige projekter i økonomiafdelingen
  • Udvikle, dokumentere og implementere processer bredt på økonomiområdet
  • Forandringsledelse og samarbejde på tværs af organisationen


Om dig
Vi forventer, at du har erfaring med kommunal økonomistyring og at du kender til arbejdet med forretningsgange og processer. Du har erfaring med projektledelse, og kan balancere i landskabet mellem økonominørder og kollegaer, der ikke har økonomi som deres primære opgave.

Du er veluddannet, enten med en relevant kandidatuddannelse eller kontoruddannelse med relevant overbygning i form af kommunom eller diplom, gerne med erfaring fra en kommune. Derudover er det vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dit arbejde og er velformuleret i skrift og tale.

På det personlige plan vægter vi højt, at du har gode samarbejdsevner og sociale kompetencer. Du skal være driftssikker, villig til at påtage dig ansvar, samt evne at tage initiativ til at udvikle opgaveløsningen, når du mener, at tingene kan gøres smartere.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Brøndby Rådhus tilbyder en kantineordning til en rimelig pris og flextid, som giver mulighed for en god fleksibilitet i forholdet mellem familie- og arbejdsliv.

Ansøgningsfrist
Frist for at søge stillingen er den 29. maj 2020.
Første runde samtaler vil blive afholdt i uge 24 og en evt. anden runde samtaler vil blive afholdt i uge 25 2020.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte økonomichef Rasmus Møller på telefon 4328 2204/6112 8890 eller teamleder Linda Malene Kragh på tlf. 9243 2391. Yderligere oplysninger om kommunen kan findes på: www.brondby.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brøndby
  • Fredag den 29. maj 2020

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Finance Process Owner/Product Owner til Koncernfin...

    Trives du med at være bindeled mellem finans og forretningen? Er du regnskabsuddannet med et naturligt flair for IT, et stort drive og god forretningsforståelse? Så er du måske vores nye Finance Pr..
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1