Økonomi-entusiast til Teknik- og Miljøforvaltningen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du vild med tal, og vil du være med til at udvikle og understøtte ledelsesbeslutninger, ledelsen, medarbejderne og enhederne i Teknik- og Miljøforvaltningen?

Brøndby Kommune udvikler sig hastigt i disse år, hvor nye byområder og borgere kommer til, og der stilles endnu højere krav til kvaliteten af servicen til borgerne og til en fremsynet udvikling af teknik- og miljøområdet i Brøndby Kommune. Derfor søger vi endnu en ambitiøs og erfaren medarbejder til økonomiområdet.

Så: Har du lyst til at bringe dine kompetencer og ideer i spil i vores økonomiteam, der med dig består af 3 medarbejdere, som arbejder med økonomi på alle tænkelige planer – lige fra budgetprocesser, budgetopfølgning, regnskab, ledelsesrapportering, kontoplaner, servicering af brugere og alt derimellem?

Hvis ja, så har vi et job til dig.

Dine vigtigste arbejdsområder bliver:

Overordnede styringsopgaver ift. forvaltningens samlede budget og regnskab på både drift, anlæg og takst.

  • Den daglige drift på økonomiområdet, herunder kontering, bruger-support og løbende controlling
  • Budgetforberedelse, - udmøntning og -opfølgning
  • Udarbejdelse af analyser og forbedring af vores generelle økonomistyring

Vi leder med andre ord efter lidt af en økonomisk schweizer-kniv, der kan bringes i spil i forskellige opgaver, roller og niveauer, og som altid har fokus på at skabe værdi for forretningen – sammen med forretningen.

Om dig
Dine veje til jobbet kan være forskellige. Det afgørende er, at du har økonomisk flair og brænder for økonomistyring i alle dens afskygninger. Samtidig er det vigtigt, at du kan skabe velfungerende relationer til og resultater sammen med hverdagens samarbejdspartnere – både i Teknik- og Miljøforvaltningen og på tværs i Brøndby Kommune.

Du vil være godt rustet til jobbet, når du:

  • Har solidt kendskab til økonomistyring og god forståelse for det at arbejde i en kommune eller anden politisk ledet organisation
  • Er en ørn til Excel og arbejde med data – og hvis vi er heldige – økonomisystemet Prisme 2015
  • Arbejder selvstændigt, struktureret, kvalitetsbevidst og med et godt blik for processer og på rollen som afslutter
  • Gør en dyd ud af på en letforståelig måde at formidle økonomistof til dine samarbejdspartnere
  • Har et godt humør og gerne vil bidrage til den sociale del af hverdagen

Om os

Teknik- og Miljøforvaltningen er en organisation med stærke fagligheder og fokus på en velfungerende drift, som du også får aktier i at udvikle sammen med resten af forvaltningen. Derudover arbejder vi bl.a. med udviklingen af nye byområder, med letbanen og med et nyt strategisk fokus på klima, grønne områder og varierede boligformer.

Du bliver en del af TMF Sekretariatet, som med dig består af i alt 12 medarbejdere, der hver dag står på tæerne for, at enheder, opgaver og processer i Teknik- og Miljøforvaltningen fungerer optimalt og har fokus på at udvikle og optimere forvaltningen.

Hovedopgaverne er udvalgsbetjening af Teknik- og Miljøudvalget samt sekretariatsbistand til direktør, ledelse og forvaltningen i form af bl.a. økonomistyring, personaleadministration, GIS, BBR samt intern og ekstern kommunikation.

Fælles for opgaverne i TMF Sekretariatet er, at vi samarbejder på tværs af hele forvaltningen og i tæt samspil med cheferne og de forskellige enheder i organisationen. Det betyder også, at du kan forvente en hverdag med mange forskelligartede, store som små opgaver – i et miljø hvor vi har fokus på trivslen, også når vi har travlt.

Du får gode muligheder for at præge din egen arbejdsdag og arbejdsopgaver samt en fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden – også med mulighed for hjemmearbejde.

Vi kan tilbyde et job tæt på ledelsen og enhederne i Teknik- og Miljøforvaltningen, og du får ledelsesmæssig reference til sekretariatschefen.

Yderligere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Lars Bo Hasselby på tlf. 2173 5177.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 17. januar 2022 kl. 23.59. Vi indkalder til samtaler tirsdag den 18. januar.

Vi holder samtaler mandag den 24. og tirsdag den 25. januar. Du kan forvente, at der indgår en caseopgave i forløbet.

Stillingen er en fuldtidsstilling og aflønnes efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer, at vores nye medarbejder kan begynde senest den 1. marts 2022.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brøndby
  • Mandag den 17. januar 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomi

    Holdspiller til super stærkt økonomiteam Har du lyst til at arbejde i et kompetent og forretningsorienteret økonomi- og rådgiverteam, der er kendt for både at skabe gode resultater og have det .
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonomikonsulent til strategisk økonomistyring på ...

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1