Økonomikonsulent til IT- og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du interesse for økonomi, kontrakter og administrativt arbejde i et IT- og digitaliseringsmiljø samt mod og lyst til at udvikle dine kompetencer og din stilling, så er du måske vores nye kollega.

Brøndby Kommune har ambitioner og er under stor forandring, hvor der gås målrettet efter at anvende digitalisering i udviklingen af kommunen. Med øget digitalisering følger øgede investeringer, budgetter og nye kontrakter.

Vi søger styrken gennem faglighed, hvilket betyder at teknikere skal have rum til at koncentrere sig om teknik. Derfor søger vi en kollega, der kan sikre og støtte teknikerne på den administrative side.

Om stillingen

Stillingen er baseret på økonomiske kompetencer og dækker overordnet nedenstående fire administrative områder. Vi forventer, at du har mod og lyst til at udvikle og forbedre arbejdsområderne og derigennem skabe rum til stadig mere interessante opgaver og en mere effektiv funktion. Du kan om nødvendigt søge støtte fra Kommunens specialister.

  • Økonomi: Du får ansvaret for at styre hele kommunens IT- og digitaliseringsbudget, herunder sikre at IT-medarbejdere og digitaliseringskonsulenter har budget til deres arbejde. Opgaverne er eksempelvis opbygning af langtidsbudget, håndtering af fakturaer, implementering af automatiseret modtagelse og fordeling af faktura, kvartalsopgørelser og budgetlægning. Arbejdet kan ske med støtte fra økonomiafdeling og økonomikonsulenter.
  • Kontrakt og licenser: Du skal bl.a. støtte IT-medarbejdere og digitaliseringskonsulenter i at forhandle aftaler med leverandører og om nødvendigt med hjælp fra kommunens Kontrakt og Udbudsteam, vedligeholde aftaleporteføljen, herunder opretholde udbudsplan, samt bidrage til planlægning af projekter og løbende optimere aftaleporteføljen i tæt samarbejde med afdelingens porteføljemanager.
  • Indkøb: Du får ansvar for at sikre standardisering af varesortiment i samarbejde med bl.a. IT-servicedesk, underbygge implementeringen af kommunens indkøbsportal samt. bistå ledelsen i udvikling af kommunes finansieringsmodel for IT-udstyr.
  • Andet administrativt arbejde vil forekomme og kan eksempelvis være leverandøroprettelser, bistå i opbyggelse af diverse ITIL-processer mm. Alt afhængig af interesser og kompetencer.

Derudover ønsker vi at udvikle forretningen og udvikle dine kompetencer. Det kan eksempelvis være, at du på sigt kunne være interesseret i rollen som porteføljemanager og styrke finansiering af projekter, sikring af allokering af medarbejderressourcer, cost benefit og gevinstrealisering.

Der pågår en væsentlig digitalisering og automatisering med henblik på at frigøre ressourcer til andre mere udfordrende og værdiskabende opgaver. Derfor forventer vi, at du har interesse i at udvikle opgavevaretagelsen til det smartere. Ansvarsområderne omhandler også rapportering til afdelingsledelse og topledelse, hvorfor der forventes evner indenfor kommunikation og fremlæggelse.

Forventninger til dig

Vi søger en kollega, der har mod og lyst til at kaste sig ud i disse spændende opgaver Du har interesse i at udvikle dine kompetencer, at udvikle stillingen og gøre dit arbejde smartere og bedre for dig og kommunen. Derfor søger vi engagement og fleksibilitet i tilgang, opgaver og ansvar.

Erfaring er godt, men vigtigst er det, at du har interesse, nysgerrighed og gåpåmod. Herfra skal vi nok finde ud af det i fællesskab og suppleret med kurser, uddannelse og hjælp fra chef, teamledere og gode kollegaer.

Vi søger en person der er udadvendt, opsøgende, samarbejdende - du vil hellere opsøge og skabe relationer end at skrive en mail, og du føler dig tilpas med at stille spørgsmål og krav. Vi søger en person, der er fleksibel og tålmodig, og som kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Vi forventer, at du besidder følgende kompetencer:

  • Relevant uddannelse.
  • Erfaring med styring af økonomi, kontrakter, licenser, udbud og indkøb.
  • At du er selvstændig og selvkørende og hele tiden søger at forbedre dit ansvarsområde.
  • At du er grundig, omhyggelig og detaljeorienteret.
  • At du vægter samarbejde og hjælpsomhed højt og altid er klar til at hjælpe en kollega.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med mulighed for udvikling i en organisation, der vil op på næste niveau. Vi tror, at vejen mod målet går gennem styrket faglighed, derfor er IT & Digitaliserings cirka 25 medarbejdere samlet i én afdeling. Du indgår i et team kaldet Digitalisering & Administration med et godt fagligt miljø af digitaliseringskonsulenter, projektledere, porteføljemanager, udviklingskonsulent o.l. Du vil referere til teamleder men have væsentlig samarbejde med chefen. Hertil består afdelingen af teamet Infrastruktur & Servicedesk samt team Applikationer & Udvikling.

Du vil også have en væsentlig berøringsflade til andre afdelinger i kommunen, herunder Kontrakt og Indkøbsteamet samt Økonomiafdelingen.

Der er god stemning i afdelingen og en uformel omgangstone. Vi søger at give den enkelte medarbejder mest mulig frihed og ansvar. Du får dygtige og engagererede kollegaer, og der hersker en stærk faglighed. Vi tilbyder et miljø med plads til at lære, hvor man deler ideer og erfaring. Vi ønsker, at du er med til at bestemme.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT- & Digitaliseringschef Asger Jacobsen på 2460 2779 eller Teamleder Medin Glusac 4328 2583.

Ansøgningsfrist er fredag d. 10. marts kl. 12.00. Vi forventer at afholde jobsamtaler løbende og med tiltrædelse snarest mulig herefter.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Brøndby
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • DI søger student med interesse for datadrevne økon...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri (DI) - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Ballerup

    Company DescriptionAbout BoschThe Bosch Group is a leading global supplier of technology and services. Its operations are divided into four business sectors: Mobility Solutions, Industrial .
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info
  • Finanselev til Hvidovre

    Bliv finanselev i [xxxxx] til august 2025, men start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du .
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonom med interesse for industri- og konkurrenceø...

    Er du økonom, der brænder for mikro- og industriøkonomi, og har du samtidig interesse for M&A-transaktioner, fusionskontrol og det høje tempo i konsulentbranchen?Ønsker du at blive en del af br..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 2
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1