Financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Som vores nye Financial Controller, får du en unik mulighed for at sætte dit præg på transformationen af økonomiafdelingen i en virksomhed i rivende vækst. Med faglig ballast og godt humør, bidrager du til at økonomiafdelingen imødekommer stigende krav og forventninger i takt med virksomhedens udvikling. Passer det lige på dig, så har vi en spændende job- og karrieremulighed.

Økonomiafdelingen er et mindre team, hvor samarbejde og fællesskab vægter højt. Du får reference til virksomhedens CFO, og du får bl.a. ansvaret for at styrke den finansielle controlling. Du deltager i de daglige operationelle opgaver, og du analyserer og udfordrer nuværende metoder og processer. Du har fokus på kvalitet, effektivitet og optimering i det daglige arbejde, og du ser muligheder ved at anvende IT og systemer, til optimering af processer og arbejdsgange.

Primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Afstemning og dokumentation ved månedsluk
  • Kvalitetssikring af månedsregnskab
  • Rapportering til koncernøkonomi
  • Udvikling og vedligeholdelse af interne kontroller
  • Klargøring af materiale til intern og ekstern revision
  • Likviditetsstyring og betalingskørsler

Du kommer bl.a. med:

  • Masser af godt humør og gå-på-mod
  • Debet og kredit på rygraden
  • Erfaring fra en økonomiafdeling og/eller revisionsbaggrund
  • Flair og interesse for IT

Nicehair er vækstet markant igennem en årrække, og vil fortsat vækste i de kommende år. Det skal økonomiafdelingen understøtte, og der vil derfor være gode muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, løn efter kvalifikationer samt kantineordning og andre medarbejdergoder.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte CFO Mads Riber på telefon 6043 5488.

Hvem er vi

Nicehair er en af Danmarks største online beautyshops. Kulturen hos Nicehair bærer præg af, at vi er en ung virksomhed med højt til loftet og har et tæt samarbejde mellem vores afdelinger.

På Nicehair.dk sælger vi alt indenfor hudpleje, hårpleje, makeup, elektronik og parfume. Vores sortiment favner bredt, og vi har over 15.000 forskellige varer fordelt på mere end 200 populære og banebrydende brands.

Nicehair er ejet af Egmont, som er en stor Mediekoncern med aktiviteter i mange lande. Egmont er desuden en fond, som hvert år donerer en del af overskuddet til almennyttige formål, primært hjælp og støtte til udsatte børn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Esbjerg Ø
  • Fredag den 27. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1