Rekrutteringsfirma

Finansiel business partner - Energinet Eltransmission A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

På vegne af Energinet Eltransmission A/S søges en finansiel business partner med fokus på værdiskabelse og ledelsesstøtte. Som finansiel business partner for Eltransmission bliver du den bærende kraft i at skabe forretningsorienterede og værdiskabende økonomiløsninger sammen med selskabets øverste ledelse.

Om stillingen og Eltransmission

Eltransmission arbejder med drift og udvikling af det danske eltransmissionsnet og er det største datterselskab i Energinet-koncernen. Eltransmission har en nøglerolle i den grønne omstilling og står overfor milliardinvesteringer i de kommende mange år, hvor fokus på den grønne dagsorden intensiveres.

Virksomheden er i rivende udvikling, og du bliver en del af en organisation, som varetager en vigtig samfundsmæssig opgave med stor offentlig bevågenhed.

Hos Eltransmission bliver du en del af stabsenheden Ledelsesstøtte med 8 medarbejdere, der supporterer selskabets ledelse inden for økonomi, indtægtsrammeregulering, strategikoordinering og asset management. Som finansiel business partner bliver du den bærende kraft i forhold til at understøtte og udfordre selskabets øverste ledelse på økonomiområdet. Det stiller krav til din faglige ballast, men i lige så høj grad din personlighed og din positive tilgang til samarbejde. Du bliver samtidig et centralt omdrejningspunkt i forhold til en lang række af tilbagevendende controlling- og rapporteringsopgaver, hvorfor du skal forvente en dynamisk hverdag, hvor du skal kunne prioritere opgaverne.

Som finansiel business partner vil du have en bred intern kontaktflade, hvor det er nødvendigt, at du via din faglighed og personlighed er i stand til at samarbejde med mange forskellige interessenter. Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • økonomisk sparringspartner for selskabets ledelse
  • budgettering
  • controlling, prognoser, opfølgning på nøgletal etc.
  • rapportering til den øverste ledelse og de forskellige afdelinger i Eltransmission
  • ad hoc-analyser og udviklingsopgaver i Eltransmission
  • samarbejde med andre datterselskaber og afdelingen Koncernøkonomi i Energinet.

Du vil arbejde ud fra hovedkontoret i Fredericia.

Dine kvalifikationer

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Som person kan du arbejde selvstændigt samtidig med, at du kan kommunikere og samarbejde på tværs af teamet og hele Energinet-koncernen. Området er komplekst, og det er derfor afgørende, at du har en solid forretningsforståelse og er i stand til at sætte dig ind i de vilkår, som Eltransmission arbejder under.

Din tilgang til opgaveløsningen er analytisk og målrettet, og du formår med din faglige ballast og personlige gennemslagskraft at udfordre ledelsen på en konstruktiv måde. Dine personlige egenskaber i forhold til service, drive og en struktureret tilgang til opgaveløsningen er samtidig også vigtige parametre for at opnå succes i stillingen.

Teoretisk er du uddannet cand.merc.aud. eller cand.oecon. eller lignende og kommer med minimum 3-5 års erfaring. Ideelt set har du erfaring fra en kompleks organisation med flere selskaber, der interagerer og arbejder sammen om komplekse opgaver. Dine Excel-kompetencer er i top, og du forstår at omsætte tal til konkrete beslutningsforslag for ledelsen.

Hos Energinet anvender man SAP HANA-platformen. Har du erfaring med denne platform, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

Du bliver en del af en organisation, der arbejder med visionen "Grøn energi for en bedre verden", hvor ambitionen er at nå i mål med den grønne omstilling af energisystemet. Du vil blive mødt af et faglig stærkt miljø, hvor der vil være mange udfordrende opgaver og masser af muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Energinet er en fleksibel arbejdsplads, hvor du får stor indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en fornuftig balance imellem egne ønsker og værdiskabelse for Energinet.

Lønpakke forhandles efter kvalifikationer.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Vil du være en del af succesen? Så opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder. Vi arbejder på at besætte stillingen hurtigst muligt - derfor er der ingen ansøgningsfrist.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering, att. Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Fredericia

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 4
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 2
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 1
17. august 2024 2