Medarbejder til forskningsfinansiering, SCIENCE Forskning og Innovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Kontorer SCIENCE Forskning og Innovation (SCI-FI) søger en engageret, fleksibel og resultatorienteret medarbejder, der som primær arbejdsopgave skal understøtte vores erfarne forskere med at skaffe ekstern finansiering til større forskningssatsninger.

Om os SCI-FI er en del af fakultetssekretariatet på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet. Kontoret har pt. 15 medarbejdere, der på forskellig vis bistår fakultetets forskere og institutledelser med at skaffe eksterne midler fra private og offentlige nationale og internationale råd og fonde. Kontoret har også opgaver på forskningsinfrastrukturområdet og huser endvidere SCIENCE Innovations Hub, der arbejder for at styrke studerendes karriereparathed med kompetencer inden for innovation, kreativitet og værdiskabelse. Desuden varetager SCI-FI div. opgaver i fbm. betjening af fakultetets direktion og for institutledelserne i tilknytning til de ansvarsområder, der ligger i kontoret. Endelig har vi en række dokumentations-, ledelsesinformations- og kommunikationsopgaver.

I kontoret arbejder vi i mindre teams omkring målrettede opgaver og virkemidler i et tæt samarbejde med kolleger på institutterne, på de øvrige fakulteter og centralt på KU. SCIENCE og KU har et vedvarende fokus på at øge hjemtaget af eksterne forskningsmidler og på at arbejde mere strategisk og langsigtet med fundingindsats og talentudvikling. I den forbindelse er der fokus på at styrke den professionelle støtte og sparring, der tilbydes vore forskere. Vi har flere ideer til, hvordan vi kan støtte og udvikle indsatsen, både i forhold til pre-award og post-award opgaver, og vi håber, du har lyst til at være med i denne proces.

Om stillingen Som ny kollega i SCI-FI vil du primært skulle yde ansøgningsstøtte til vores egne såvel som eksterne erfarne forskere, der ønsker at hjemtage en investigator- eller centerbevilling til forskningsaktiviteter på SCIENCE. Bevillingsgiverne kan være såvel danske som internationale fonde, herunder f.eks. European Research Council (ERC), Grundforskningsfonden, VILLUM FONDEN, Danmarks Frie Forskningsfond og Novo Nordisk Fonden.

Du skal vejlede ansøgere om relevante støttemuligheder, sætte dig ind i fondenes ansøgningsregler, hjælpe forskerne med fondenes elektroniske ansøgningssystemer og give feedback på konkrete ansøgninger, inden de sendes til fondene. I dialog med ledelsen på fakultetets institutter skal du endvidere opsøge og motivere potentielle ansøgere til at søge eksterne midler, du skal udarbejde og analysere relevant datamateriale til at understøtte arbejdet og til brug for ledelsesinformation, og du skal holde oplæg på både dansk og engelsk til store og mindre arrangementer og workshops. Endvidere vil du i mindre grad skulle indgå i kontorets varetagelse af en help-desk funktion fsva. projektadministration og post-award regler for en række bevillingstyper.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet at:

  • Holde dig ajour med relevante opslag fra danske og internationale fonde, herunder Horizon Europe ERC, Novo Nordisk Fonden, VILLUM Fonden og Danmarks Grundforskningsfond.

  • Rådgive (potentielle) ansøgere omkring de forskellige fonde og ansøgningsvilkår

  • Læse og komme med feedback på ansøgninger

  • Forestå kommunikation med bevillingsgivere mht. forestående opslag, kontraktforhandlinger, afrapportering, møder mm.

  • Samarbejde om en Help-desk funktion ift. projektadministration og post-award regler for forskellige bevillingsgivere

  • Være ansvarlig for at indsamle data om relevante bevillinger til ledelsesrapporter

  • Medvirker til løbende evaluering af og forbedring af projektafsøgnings- og implementeringsprocesserne

  • Varetage diverse opgaver for fakultetets ledelse inkl. udarbejdelse af sagsnotater og bidrag til nye politikker/retningslinjer ifm. ekstern finansiering.


Vi ønsker følgende kompetencer og personlige egenskaber: Vi forventer, at du

  • arbejder systematisk og grundigt

  • er en åben, serviceorienteret og tillidsskabende teamspiller, som sørger for at vidensdele og fungerer i et uformelt arbejdsmiljø

  • har evner til at håndtere og afslutte mange opgaver/projekter parallelt, overholde deadlines og kan bevare overblikket i perioder med høj arbejdsbelastning

  • er motiveret og har erfaring med at sætte dig ind i nye opgaver og tillære dig nye kompetencer

  • er både initiativrig, fleksibel og resultatorienteret

  • har gode kommunikationsevner på engelsk og dansk i skrift og tale og gode interkulturelle kommunikationsevner


Om dig

  • Du har en relevant akademisk videregående uddannelse

  • Du har kendskab til forskningsinstitutioner fra en administrativ vinkel.

  • Du har interesse for forskning og forskningspolitik og synes, at det er både spændende og interessant at operere i grænseområdet imellem forskere og bevillingsgivere

  • Du kan håndtere arbejdspres, skiftende arbejdsopgaver og en uforudsigelig hverdag. Du kan dokumentere, at du har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk

  • Du har budgetforståelse og viden om danske og internationale bevillingsgivere.


Vi tilbyder En arbejdsplads med dygtige og engagerede kolleger. Et udviklingsorienteret miljø med højt til loftet og stærkt fokus på service til brugerne. Et job hvor du bliver en vigtig spiller i forhold til at fastholde og evt. øge fakultetets hjemtag af forskningsmidler, herunder medvirke til rekruttering af internationale talenter.

Du bliver en del af en samlet fællesstab på fakultetet, som omfatter ca. 300 medarbejdere inden for administration og service. Vi ønsker at være en arbejdsplads med høj trivsel og motivation, og med flekstid lægger vi vægt på en god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Dit arbejdssted vil være KU, Frederiksberg Campus.

Løn og ansættelsesvilkår Du vil afhængig af kompetencer og erfaring blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. Vi har flekstid. Ansættelse pr. 15. februar 2022 eller snarest derefter.

Ansøgning, proces og kontakt Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret kontorchef Pia Fredberg Nielsen på e-mail: [email protected], tlf: 35 33 21 46.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

En elektronisk ansøgning vedhæftet uddannelsesbevis, CV og andren relevant materiale fremsendes via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).

Deadline for ansøgning er den 18. januar 2022 kl. 23:59.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt online den 24. januar 2022, og du kan forvente svar snarest herefter.

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet (SCIENCE) er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.500 ansatte og 9.700 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter (www.science.ku.dk).

SCIENCE er et forskningsintensivt og erhvervsrettet fakultet med et omfattende samarbejde med erhvervsliv, myndigheder og forskningsinstitutioner nationalt og internationalt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 18. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Frederiksberg C over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0