Brænder du for forbedringer af kvalitet og patientsikkerhed i det samlede sundhedsvæsen?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

PS! søger en erfaren konsulent med lyst, ambitioner og evner til at være med til at skabe markante forbedringer i patientsikkerhed og kvalitet - i tæt samarbejde med hospitaler, kommuner og andre aktører i det danske sundhedsvæsen.

Om stillingen:
Dine primære arbejdsopgaver vil være at:
  • Medvirke til udvikling og gennemførelse af selskabets nuværende og kommende projekter indenfor patientsikkerhed og kvalitetsforbedringer.
  • Medvirke til opbygning af kapacitet gennem formidling og vejledning i forbedringsmetoder.
  • Medvirke til vidensopsamling og vidensformidling inden for patientsikkerhed og kvalitet, både skriftligt og mundtligt.


Om dig:
Vi forestiller os, at du har relevant uddannelse og erfaring, der sætter dig i stand til at udvikle, gennemføre og dokumentere forbedringsprojekter.

Du har flere års erfaring med forbedring af kvalitet og patientsikkerhed på såvel strategisk som operationelt niveau og har opnået resultater der har skabt værdi for patienter og borgere.

Du har solid erfaring fra konsulent-, undervisnings- og udviklingsopgaver i sundhedsvæsenet, og har et bredt og indgående kendskab til sundhedsvæsenet – meget gerne både det primære/kommunale sundhedsvæsen og det specialiserede/regionale sundhedsvæsen.

Du har et solidt fagligt grundlag med sundhedsfaglig baggrund, baggrund i folkesundhedsvidenskab eller som diplom- eller civilingeniør, og det er en forudsætning, at du har dyb forståelse for og erfaring med anvendelse af forbedringsmetoder (LEAN, Six Sigma, Forbedringsmodellen/Model for Improvement, SPC, Flow).

Du har ambitioner og gennemslagskraft – og kan mestre strategi, dialog og kommunikation.

Du er dedikeret til samarbejde og bidrager til et smidigt samspil både internt og eksternt.

Du har mod til at udfordre, være nytænkende og gå foran – og evne til at lytte og have omtanke til at få organisationen med.

Du mener at patienter/borgere og pårørende er centrale i arbejdet med udvikling af kvalitet og patientsikkerhed.

Du trives med at præsentere dit arbejde for andre og mestrer at tilpasse din kommunikation til forskellige målgrupper og kan formidle til både borgere og til personer med høj faglighed inden for deres område.

Du er energisk og initiativrig - og har blik for hele organisationen og vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Du trives i en hverdag med højt tempo og mangeartede opgaver og er fleksibel i forhold til arbejdstider og rejseaktivitet.

Om os:
Dansk Selskab for Patientsikkerhed er en uafhængig organisation, som er sat i verden for at fremme patientsikkerheden i et sammenhængende sundhedsvæsen. Vi opnår resultater ved at sprede viden, påvirke beslutningstagere og igangsætte projekter.

Du kan læse mere om os på www.patientsikkerhed.dk

Vi tilbyder:
Du kommer til at arbejde i et unikt miljø, præget af høje ambitioner for sundhedsvæsenet og for vores arbejde. Vi har særlig viden og kompetencer inden for patientsikkerhed og forbedrings­metoder. Vi har gode muligheder for at præge dagsordenen på patientsikkerhedsområdet, og samarbejdspartnerne er mange og arbejdsdagene er varierede.

Vi har et stærkt internationalt fokus og du vil kunne hente inspiration hos og samarbejde med nogle af de bedste inden for forbedringsmetoder, kvalitet og patientsikkerhed i verdenen.

Vi lægger vægt på at tilrettelægge arbejdet fleksibelt, hele Danmark er vores arbejdsplads og mange arbejdsdage er vi ude hos vores samarbejdspartnere, ellers arbejder vi enten fra kontoret på Frederiksberg hospital eller hjemmefra.

Vi lægger stor vægt på at fremme et godt arbejdsmiljø, vi mødes dagligt virtuelt for at understøtte vores kultur, og afholder flere årlige personaledage hvor vi mødes om en faglig dagsorden og socialt samvær.

Vi har overenskomst med Akademiker organisationerne, Dansk Journalistforbund, DSR, HK og FOA.

Du er velkommen til at kontakte Vibeke Rischel på telefon 23 37 05 17, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om ansættelsesprocessen:
PS! arbejder kontinuerligt med at forbedre vores processer, det gælder også processen for ansættelse af nye kolleger. I dette stillingsopslag inviteres ansøgerne til at sende en ansøgning på ca. én A4-side, hvor du svarer på følgende fire spørgsmål:
  1. Hvilket patientsikkerhedsproblem(er) ser du som de vigtigste at arbejde med i de kommende år?
  2. Hvilke forslag har du til hvad PS! som organisation kan gøre ift. spørgsmål 1?
  3. Hvilke af dine egne resultater er du mest stolt af?
  4. Hvad er din motivation for at søge stillingen i PS!?


Du skal uploade din ansøgning og CV via ansøgningslink senest den 10.9.2021 kl. 12. Vi kan ikke modtage din ansøgning pr. mail af hensyn til GDPR. Ansøgninger der fremsendes pr. mail bliver slettet og kommer ikke i betragtning.

Vi afholder to samtalerunder, første samtale er planlagt til 30 minutter, anden samtale lidt længere, hvor der indgår en opgave.

Der afholdes samtaler den 15.9.2021 og den 17.9.2021, samtalerne afholdes fysisk på Frederiksberg, hvis det er muligt, alternativt virtuelt via Microsoft Teams.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=eda4c230)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksberg
  • Fredag den 10. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 5
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 7
21. september 2024 8
20. september 2024 8
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 8
16. september 2024 8
15. september 2024 8
14. september 2024 8
13. september 2024 8
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 3
4. september 2024 3