Er du vores nye specialkonsulent til omkostningsstyring af forsvarets interne ydelser?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance, Praktik - Frederikshavn

Kan du se dig selv i en stor koncern med rig mulighed for karriereudvikling og netværksdannelse? Har du mod på at udvikle og udfordre dine kompetencer som specialkonsulent? Ønsker du at få indflydelse på udviklingen af den økonomiske styring i en stor statslig organisation? Så har vi det rette job for dig!

Om os

Forsvarsministeriet Materiel – og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse lidt ud over det sædvanlige, da vi er en af landets største offentlige indkøbsorganisationer med et årligt budget på ca. 7,5 mia. kr.

I FMI, er vi med til at passe på Danmark ved at støtte Forsvaret, Beredskabsstyrelsen, Hjemmeværnet og politiet i deres opgaveløsning. Vores støtte består af indkøb, vedligehold og udfasning af materiel og IT, hvilket kan være alt fra kampfly og ammunition til servere og software.

Om stillingen

Vi leder efter en specialkonsulent til Driftsøkonomisektionen, under Økonomidivisionen i FMI. Driftsøkonomisektionen består af 9 medarbejdere og en chef. Sammen har vi ansvaret for den økonomiske styring af FMI finansramme til løn og øvrig drift samt omkostningsstyringen af FMI interne ydelser.

Du vil i tæt samarbejde med dine kolleger være ansvarlig for omkostningsstyringen af FMI interne ydelser, som består af køretøjer, skibe, fly, IT, ammunition, drivmidler og øvrigt lager træk, med udgangspunkt i bl.a. følgende opgaver:

- Forsvarsministeriets årlige budgetproces.
- Satsberegning og intern afregning.
- Controlling af forbrug på FMI materielkapaciteter (køretøjer, skibe, fly).
- Månedlig ledelsesinformation til Forsvarsministeriet.
- Anvendelse af SAP, SAP Analysis for Office og BI/BO til analyse og præsentation af data.
- Udvikling af FMI og koncernens omkostningsstyring.
- Deltage i diverse udviklingsprojekter.

Forsvarets omkostningsstyring er afgørende for, at vi til hver en tid kan opgøre, hvad det koster at anvende Forsvarets materiel i opgaveløsningen og sikre en optimal udnyttelse af Forsvarets ressourcer.

Afhængigt at din erfaring, kompetencer og udvikling, vil du løbende blive tildelt nye opgaver og som følge af det, få udvidet dit faglige ansvarsområde.

Det kan i perioder være behov for merarbejde, og vi forventer derfor en vis fleksibilitet fra medarbejderne.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for økonomi og/eller samfundsvidenskab. Gode kompetencer inden for Excel og gode kommunikative egenskaber, mundtligt såvel som skriftligt, vil veje tungt i ansættelsesprocessen. Du skal være klar på, at skabe relationer til kunden, være løsningsorienteret, og du har en selvskreven respekt for deadlines. Vidensdeling og daglig sparring med dine kolleger er en naturlig del af hverdagen for dig.

Du trives i et arbejdsmiljø, der er præget af en uformel omgangstone, hvor der både er plads til grin og sjov, men også faglige diskussioner hen over frokosten. Du bidrager gerne til det sociale fællesskab på arbejdspladsen, og du står gerne til rådighed for dine kollegaer.

Du skal være opmærksom på, at denne stilling kræver, at man tilegner sig stor forretningsforståelse og et detaljeret kendskab til Forsvarets registreringssystem SAP og Forsvarets omkostningsmodeller i løbet af kort tid. For at få succes i stillingen er det derfor altafgørende, at du er proaktiv og nysgerrig af natur.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige tjenestested er i Ballerup.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chefen for Driftsøkonomisektionen Henrik Engman på 72 81 57 12 eller 40 35 86 77.

Har du spørgsmål til ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Anja Baldorf fra Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. 72 81 91 42.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2021. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via nedenstående link. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, bedes du tage dem med til en eventuel samtale.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederikshavn
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Frederikshavn over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1