Forsyningstilsynet søger faglig stærk økonom til tilsyn med detailmarkedet på el- og ga...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Er du ambitiøs og nysgerrig på forsyningssektoren? Vil du gerne anvende din analytiske værktøjskasse på overvågningen af detailmarkedet på el- og gasområdet? Så søger vi lige nu en analytiker til Center for Detail, Energibesparelser og Markedsmæssighed (DEMA).

Spændende rolle i tilsynet med detailmarkedet på el og gas

Som økonom i DEMA træder du ind i et fagligt stærkt miljø og arbejder for velfungerende detailmarkeder inden for el og naturgas.

Dine opgaver i DEMA indebærer bl.a.:

  • Overvågning af naturgaspriserne på forsyningspligt- og tilbagefaldsprodukter på gasområdet.
  • Overvågning af elpriserne på detailmarkedet for husholdninger og mindre virksomheder, herunder udarbejdelse af elprisstatistikker, der bruges af Danmarks Statistik og Eurostat.
  • Udarbejdelse af Forsyningstilsynets årlige prisundersøgelse af elprodukter til private og mindre virksomheder.
  • Fastsættelse af tillæg til pris på konkursprodukter, som bl.a. bruges til sikring af uafbrudte leverancer til elforbrugerne i tilfælde af en elhandlers konkurs.
  • Udarbejdelse af rapporter og mindre analyser vedrørende konkurrence og markedets funktionsmåde.
  • Samarbejde med EU-agenturet for samarbejdet mellem energiregulatorer (ACER) ved udarbejdelse af rapporter om de europæiske detailmarkeder.
  • Hjælp til og sparring med dine juridiske kollegaer om detailmarkederne.
    Du får en bred kontaktflade, både internt og med forskellige aktører på energiområdet, herunder andre offentlige myndigheder, brancheorganisationer og selskaber.

Motiveret, struktureret og nysgerrig økonom

Du er uddannet cand.polit., cand.merc. eller har en anden uddannelse, hvor data og analyse er centralt. Har du erfaring fra en lignende stilling eller forståelse for markederne, er det en fordel, men det er ingen betingelse. Det vigtigste er dine faglige kvalifikationer, nysgerrighed og mod på en stejl læringskurve. Du har gode analytiske evner, er struktureret og har fokus på detaljer. Du har erfaring med at arbejde med større mængder data i Excel eller andre databehandlingsprogrammer. Du er motiveret af at løse vigtige samfundsopgaver og er en dygtig formidler, både skriftligt og mundtligt. Som person er du resultatorienteret og tager ansvar. Det betyder, at du kan strukturere din hverdag og er i stand til at vurdere, hvordan du kommer i mål med dine opgaver inden for de rammer, der gælder på området. Du kan lide at arbejde selvstændigt, men kan ligeledes indgå i tæt samarbejde med kollegaer.

Et socialt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling

I DEMA fører vi tilsyn med detailmarkedet på el- og gasområdet. På detailmarkedet for el er Forsyningstilsynet med til at understøtte selve markedsdesignet, hvor forbrugeren er i centrum. Vi har fokus på konkurrence, produktudbud, gennemsigtighed og forbrugerbeskyttelse. Arbejdet foregår i dialog med andre myndigheder, herunder Danmarks Statistik, Forbrugerombudsmanden, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Forbrugerrådet og Energistyrelsen, ligesom vi deltager i internationalt samarbejde på området.

Vi har desuden ansvaret for tilsynet med net- og distributionsselskabernes omkostninger til energispareaktiviteter og om virksomhederne indgår aftaler på markedsvilkår – blandt andet med udgangspunkt i OECD´s og SKAT´s transfer pricing regler for koncerninterne transaktioner.

Du bliver en del af et kontor på cirka 18 akademiske medarbejdere, som alle arbejder i et samspil mellem jura og økonomi omkring vores tilsynsopgaver.

I Forsyningstilsynet er vi 100 engagerede medarbejdere, der skaber rammerne for en effektiv, sikker og innovativ energiforsyning. Vi bor i nye, flotte omgivelser i Frederiksværk.

Du bliver en del af en organisation med en flad struktur og et godt socialt miljø, hvor faglig sparring og udvikling er i fokus. Miljøet er energisk og inspirerende med plads til læring og ambitioner, hvor du som medarbejder er med til at træffe vigtige beslutninger. Du vil i det daglige opleve frihed og fleksibilitet, som er med til at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Interesseret?

Har vi fanget din interesse, så tøv endelig ikke med at søge stillingen gennem linket her på siden. Du bedes venligst vedhæfte relevante dokumenter, herunder eksamensbeviser for bachelor- og kandidatuddannelse.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2020. Der kan indgå personlighedstest eller en case i rekrutteringsforløbet.

Vil du høre mere om stillingen, så kontakt gerne kontorchef Barbara Hoffmann Christiansen på [email protected] eller på telefon 4171 5368 eller chefkonsulent Julie Dahl Larsen på [email protected] eller på telefon 4171 4320.

Tiltrædelse snarest muligt. Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du vil blive ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent ud fra en samlet vurdering af de kompetencer og erfaringer, du har i forhold til stillingens indhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Frederiksværk
  • Søndag den 01. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 7
9. september 2024 7
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2