Rekrutteringsfirma

Dygtig og samarbejdsorienteret økonomimedarbejder med fokus på kvalitetssikring søges til vækstende selskab i Gentofte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Beskrivelse

Er du god til at holde overblik og struktur i en travl hverdag med mange varierende arbejdsopgaver? Værdsætter du at samarbejde og skabe gode relationer og netværk? Trives du i et uformelt miljø med god stemning? Så er du lige den, som vi søger.

Som økonomimedarbejder vil du blive en aktiv del af regnskabsfunktionen i Gentofte Gladsaxe Fjernvarme I/S (GGF), der består af tre kollegaer udover dig selv. Her vil du hovedsageligt skulle forestå budgetopfølgning, udarbejde prognoser og takstberegning. Derudover vil du skulle kvalitetssikre data og optimere arbejdsgange, ligesom en væsentlig del af dit arbejde vil være at agere sparringspartner for resten af teamet og resten af organisationen. Hos selskabet er der højt til loftet og en uformel tone. Desuden vil du have rig mulighed for at præge dine arbejdsopgaver selv, ligesom selskabet tilbyder stor fleksibilitet både i forhold til mødetider og mulighed for hjemmearbejde. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver

  • Kvalitetssikring af data
  • Løbende budgetopfølgning
  • Udarbejdelse af prognoser og fjernvarmetakster
  • Økonomiopfølgning på anlægsbevillinger
  • Udarbejdelse af materiale til aflæggelse af anlægsregnskaber
  • Backup til løbende bogføring og afstemninger
  • Deltage i optimering af forretningsgange og processer
  • Være sparringspartner for dine kolleger og bistå en effektiv og struktureret økonomistyring

Om virksomheden

GGF er et fælleskommunalt serviceselskab med ca. 65 medarbejdere. Selskabet blev etableret i 2018 og står for drift, administration og udbygning af fjernvarmenettene i Gentofte og Gladsaxe Kommuner. GGF arbejder hver dag med at levere en grøn og prisrigtig fjernvarme til kunderne i de to kommuner. Selskabet betjener i dag omkring 9.000 kunder, og forventes at fordoble antallet i løbet af de kommende år. I selskabet eksisterer en uformel og behagelig atmosfære, hvor der lægges stor vækst på sammenhold, engagement og loyalitet. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. sociale arrangementer, fri frugt og kaffe, adgang til motionsrum, gode muligheder for efteruddannelse, sundhedsordning, mulighed for pendlerkort med DSB Erhverv samt en attraktiv lønpakke.

Personlige kompetencer

Du er en imødekommende, kvalitetsbevidst og engageret person, som ikke er bange for tage fat. Du formår at holde et godt overblik og tage ansvar for dine opgaver samt give en hjælpende hånd til dine kollegaer ved behov. Desuden er du vant til at kommunikere med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

IT-kompetencer

Du er superbruger i Excel og har kendskab til Microsoft Business Central.

Uddannelse & Erfaring

Du har en økonomisk baggrund som eksempelvis regnskabsmedarbejder eller controller. Alternativt kan du have erfaring fra revision. Erfaring med kommunale budgetter og regnskaber er en fordel. Derudover forventes, at du har en relevant uddannelsesbaggrund som enten HD eller cand.merc. samt flere års erfaring fra lignede stillinger.

Sprog

Dansk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Gentofte

Lignende jobs

  • Økonom i Frederiksværk

    Er du ambitiøs og nysgerrig på energisektoren, og har du lyst til at bidrage med en relevant og værdiskabende samfundsmæssig indsats? Så har du nu muligheden for at blive en del af en dynamisk orga..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Økonom i Hillerød

    Økonom søges til organisation/virksomhed i 3400 Hillerød
    • Økonom
    • Hillerød
    Få mere info
  • Økonom (elev) i Ølstykke

    Økonomi elev til Minerva Imaging Økonomi elev til Minerva ImagingVil du være en del af en virksomhed i rivende vækst, som udvikler metoder indenfor kræft forskning? Hos os kan du blive en del af et..
    • Økonom
    • Ølstykke
    Få mere info
  • Økonom (studiejob) i Frederiksværk

    Er du økonomistuderende og søger du et meningsfuldt studejob, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af et område, som har stor betydning for den enkelte borger, samfundet og den..
    • Økonom
    • Frederiksværk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som økonomer
17. juni 2024 1
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2