Økonom med blik for mere end tal og kolonner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Har du lyst til at arbejde med økonomiopgaver og målstyringsopgaver helt tæt på den kliniske hverdag? Hvor opgaverne spænder bredt, og hverdagen er varieret? Hvor du – som en del af Administrationen – er med til at understøtte vores centerchef og øvrige ledelse, så vi kan levere psykoterapeutisk behandling af høj kvalitet?

På Psykoterapeutisk Center Stolpegård søger vi en kollega, som skal arbejde med opgaver på hele det økonomiske felt. Opgaverne spænder over alt fra analyse- og udviklingsopgaver til fakturabehandling, budgetlægning, budgetopfølgning og det afsluttende årsregnskab.

En almindelig dag på kontoret kan både indeholde opdatering af oversigter til ledelsen i forhold til økonomisk råderum ved nyansættelser, attestering af dagens fakturaer, strategiske overvejelser omkring det kommende budgetår og opfølgning på om forretningsgange følges. Vi tilbyder et spændende og alsidigt job i en uformel organisation, hvor vi i fællesskab tager ansvar for opgaverne og arbejder med løbende forbedringer i opgaveløsningen.

Hvad indeholder stillingen?

Du bliver en del af centrets administration, som har ansvaret for administrative funktioner inden for hovedområderne økonomi, personaleadministration, planlægning, sekretariatsbetjening, kantine samt samarbejde med interne og eksterne leverandører inden for it, drift og rengøring og med Center for Ejendomme i forhold til centrets bygninger.
Du vil referere til administrationschefen og i samarbejde med kolleger i administrationen skulle betjene primært centerledelsen, men også afsnitsledelsen, med en række forskelligartede opgaver indenfor økonomiområdet.

Du bliver en vigtig samarbejdspartner for ledelsen og kommer til at spille en nøglerolle i at sikre økonomisk styring af centrets områder. En af dine kerneopgaver bliver i den forbindelse at være med til at skabe et oplyst grundlag for ledelsesmæssige beslutninger.

Du får et job med en bred berøringsflade og en varieret hverdag. Mere præcist vil du f.eks. få arbejdsopgaver, hvor du får ansvaret for at:

  • udarbejde løbende budgetplanlægning og -opfølgning af centrets økonomi
  • varetage forskelligartede regnskabsmæssige opgaver, herunder daglig modtagelse og attestering af indkomne fakturaer i SAP
  • udføre regnskabsmæssig opfølgning på eksternt bevilgede midler
  • betjene centerledelse, det lokale samarbejdsudvalg og andre mødefora med ledelsesinformation på økonomiområdet og på andre KPI’er og målstyringsdata
  • forbedre arbejdsgange på det økonomiske område, herunder f.eks. fakturaflow (kontering, betaling mv.) i samarbejde med både kolleger og centrale enheder
  • varetage ad hoc-opgaver, som strækker sig fra besvarelse af regnskabsmæssige spørgsmål til mindre analyseprojekter


Hvem er du?

Vi søger en kollega, der har godt humør, er positiv og udadvendt, og som trives i en arbejdsfunktion med en god blanding af drift, analyse og udvikling. Du har helhedssyn, tænker strategisk og har et godt blik for sammenhænge i centret og resten af organisationen. Du evner at tage ansvar, sikre fremdrift og har gode samarbejdsevner. Du har en god organisationsforståelse og kan håndtere fortrolige oplysninger med professionalisme.

Derudover ser vi gerne, at du

  • arbejder systematisk og struktureret og er god til at skabe overblik
  • er proaktiv og tænker og arbejder i processer og løsninger fra start til slut
  • er god til at formidle økonomiområdet til andre faggrupper
  • er serviceminded og gerne giver en hånd med, også på områder som ikke er dine primære ansvarsområder
  • trives med den ene dag at skulle udarbejde strategiske notater og den anden dag at skulle foretage fakturabehandling eller hjælpe en kollega med at oprette et udlæg i et økonomisystem


Kvalifikationer:

For at blive taget i betragtning til jobbet skal du have en relevant uddannelse inden for økonomi, samt kendskab til og forståelse for anvendelse af økonomi- og lønsystemer, fx SAP og Silkeborg Data. Erfaring fra sundhedssektoren og kendskab til psykiatrien vil være en fordel.

Hvem er vi?

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager psykoterapeutisk behandling af voksne med angst, tvangssymptomer, personlighedsforstyrrelser og psykiske vanskeligheder knyttet til stress og traumer.

Vi beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere, og centret består af en række ambulante og andre enheder, der er placeret på én matrikel.

Centrets samlede budget er på ca. 53 mio. kr. årligt. Løn er naturligvis den største omkostningsdriver, men vi driver blandt andet også en indtægtsdækket kursusvirksomhed, som kræver præcis styring af økonomien.
Psykoterapeutisk Center Stolpegård er et center, der også arbejder med forbedringskultur. Det er vigtigt for os, at vores patienter og pårørende oplever en respektfuld og professionel tilgang og en stor grad af involvering i eget behandlingsforløb.

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende job med fokus på faglighed, tillid, åbenhed, fleksibilitet og dialog, kombineret med gode muligheder for at gøre en forskel sammen med engagerede kolleger.

Du kommer til at indgå i en administrativ enhed bestående af medarbejdere med forskellige baggrunde, hvor der er et godt sammenhold, arbejdsmiljø og højt til loftet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen og er til besættelse pr. 1. januar 2023 eller snarest muligt.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Hvordan er den videre proces?

Er du interesseret, så send din ansøgning og CV via nedenstående link senest d. 21. november 2022. Vi forventer at afholde samtaler den 24. og 25. november 2022.

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte administrationschef Mette Agander på telefon 2445 3851 eller mail [email protected]

Du kan også læse og høre mere om, hvordan det er er arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Gentofte
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som økonomer
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1