Økonomimedarbejder - Klientkonto (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være en del af Hortens økonomiafdeling, hvor du får en hverdag med stor variation og udfordringer inden for en række spændende økonomiopgaver? Så er det måske dig, vi leder efter.

INDGÅ I EN SERVICEMINDED ØKONOMIAFDELING
Din arbejdsdag vil være på vores flotte kontor i Tuborg havn, hvor du med reference til vores Senior Controller og Team Lead, bliver en del af Hortens økonomiafdeling, som er er en del af Hortens stabsfunktion. Vi har et klart mål om at yde branchens bedste service og sørge for, at Horten fortsat er en velfungerende og professionel virksomhed.

Hos os vil du opleve en uformel omgangstone. Du vil få et stort selvstændigt ansvar og indgå i et stærkt team, hvor det er vigtigt for os at have det sjovt, samtidig med at vi har travlt.

VARIERET HVERDAG MED SPÆNDENDE OPGAVER
I denne rolle kommer du til at have daglig kontakt med kolleger fra hele Horten, når du fx skal bistå Hortens jurister med den økonomiske side af de juridiske sager.

Dine primære opgaver bliver at stå for:
- håndtering af vores klientkonti, herunder ind- og udbetalinger samt daglige tilsvarsreguleringer
- daglige bankafstemninger af alle klientkonti
- daglig finans og sagsbogføring
- bogføring, afstemning og indberetning af vores tinglysningsafgifter (Storkundeordning)
- afstemninger i forbindelse med månedsluk

Da vi er et team, der sætter en ære i altid at kunne hjælpe hinanden, vil du desuden i perioder indgå i vores back-up-plan af den daglige drift i teamet, så vi altid sikrer daglig drift.

Derudover håber vi, at du vil bruge din erfaring til at udfordre og være med til at forbedre samt optimere processer og arbejdsgange i teamet.

DU EVNER AT PRIORITERE OG ER GOD TIL AT ETABLERE RELATIONER
Vi forestiller os at du trives i en omskiftelig hverdag og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er af natur servicemindet og trives i en udadvendt rolle, med en bred kontaktflade til vores hus, klienter og banker. Du er i stand til at håndtere hasteopgaver, uden at miste overblikket, og let kan komme tilbage til den opgave du var i gang med. Derudover ser vi at du har gode kommunikative evner og er god til at skabe nye relationer.

Derudover er det vigtigt, at du:
- har en relevant uddannelse indenfor økonomi og gerne erfaring fra en serviceorienteret økonomifunktion
- er erfaren bruger af Microsoft pakken og behersker Excel på højt niveau
- har erfaring med Navision

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost og ligger som hovedregel mandag-torsdag i tidsrummet 8.30-16.30 og fredag i tidsrummet 8.30-16.00. Der skal i stillingen forventes overtid i perioder.

Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og en række personalegoder, ligesom du har mulighed for at arbejde hjemme ved behov, så længe det passer ind i planlægningen af opgaver og er aftalt med Team Lead.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Sarah Johannesen på tlf. 3334 4362 eller e-mail: [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hellerup
  • Tirsdag den 26. april 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonomikonsulent med ansvar for løn – søges til Da...

    Er du en fagligt dygtig økonomi- og lønkonsulent? Kan du sikre et højt fagligt niveau i dine opgaver? Kan du fastholde overblikket og styre dine prioriteringer i en dynamisk hverdag, så der er styr..
    • Økonom
    • København K
    Få mere info
  • Lead Compliance Officer in Business Banking

    Job ID: 25437Would you like to work with advisory compliance at one of the Nordic region’s leading financial institute/partner? We are now looking for a Lead Compliance Officer in Business Bankin..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1