Fuldmægtig til Leasing, Inkasso og Finansielle Services (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger lige nu en fuldmægtig, der kan supplere vores team i Hortens afdeling for Leasing, Inkasso og Finansielle Services i Hellerup. Vores team består af skarpe jurister med en stærk faglighed, stort gåpåmod og samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

EN UDFORDRENDE HVERDAG HVOR DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL

Du vil få en udfordrende hverdag, hvor din læring vil være integreret i dit daglige arbejde og får mulighed for at gøre dig fortrolig med den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Arbejdsområderne vil således være inden for emner, der knytter op til vores primære kunders virksomhed, som typisk er professionel kreditgivning samt inddrivelse og afvikling af engagementer.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil eksempelvis være:
- Behandling af retssager, herunder selvstændig forberedelse af retssager og gennemførelse af hovedforhandlinger
- Gennemgang af større bankengagementer med fokus på forældelse, kaution og dokumentation for realisering af sikkerheder samt udarbejdelse af indstilling til kunderne
- Deltagelse i forberedelse af retssager om større bankkrav, herunder udarbejdelse af processkrifter, løbende rådgivning og dialog med afdelingens kunder
- Deltagelse i forhandlinger med kunder og debitorer om forlig og akkorderinger samt udarbejdelse af aftaler herom
- Udarbejdelse af notater og redegørelser rettet mod den finansielle sektor, herunder notater med fokus på kreditaftaleloven, markedsføringsloven, lov om forbrugslånsvirksomhed mv.
- Gennemførelse af fogedprocedurer – typisk med henblik på tilbagetagelse af finansierede aktiver
- Yde sparring til afdelingens studenter og sagsbehandlere om kreditaftaleretlige og fogedretlige spørgsmål
- Møde i skifteretten og deltagelse i den efterfølgende konkursbehandling

I vores team vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Stillingen indebærer således en høj grad af direkte kontakt til vores kunder og modparter, idet du vil have ansvar for en række sager, hvor du vil være primær sagsbehandler og kontaktperson. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog.

Vi ser det som en af vores fornemmeste opgaver at sørge for, at du trives og får en god fuldmægtiguddannelse, der byder på interessante opgaver, stigende ansvar og kundekontakt med indblik i den forretningsmæssige side af rådgiverrollen.

HØJE AMBITIONER PÅ VORES MEDARBEJDERES VEGNE
Det stiller selvfølgelig også krav til dig. Vi forestiller os, at du er klar til at tage selvstændigt ansvar for din udvikling, og at dine resultater fra studiet afspejler, at du er ambitiøs og engageret.

Du trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte arbejder flere sammen i rådgivningen af vores kunder, er det også vigtigt, at du bidrager positivt i samarbejde med andre. Vores uformelle, men samtidig professionelle arbejdsmiljø støtter op om dette, hvor også et godt sammenhold i fuldmægtiggruppen har høj prioritet og understøttes af både faglige og sociale arrangementer.

Kundekontakt er en stor del af din hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du kommunikerer godt, både på skrift og i tale.

VI VIL GERNE HØRE FRA DIG

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med inspirerende kolleger, hvor gensidig faglig respekt og samarbejde er nogle af nøgleordene? Får du energi, når du sammen med dine kolleger lykkes med fælles proje..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i Herlev

    Finans og Opkrævning søger en engageret barselsvikar med start snarest muligt eller senest 1. oktober 2024. Vikariatet løber frem til 31. maj 2025, eventuelt med mulighed for forlængelse. Vores..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info
  • Økonom i Herlev

    Her er din chance for at blive Senior Økonomikonsulent hos AzetsBliv en nøglespiller i vores regnskabsteamAzets søger en erfaren Senior Økonomikonsulent, der er klar til at tage ansvaret for sin eg..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2