Rekrutteringsfirma

senior financial analyst til performance & rapportering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vil du være med til at sikre korrekt og kontrolleret rapportering til kunder og myndigheder? Har du indgående kendskab til investment performance-området, samtidig med at du kan sætte dig ind i komplekse strukturer og finde løsninger til gavn for kunderne? Og vil du være en del af en spændende organisation, som er en af de største partnere i pensionsbranchen? Så er det dig, vi søger til stillingen som Senior Financial Analyst hos Forca.

Forca er en af de største udbydere af serviceydelser til pensionsselskaber og agerer som en professionel outsourcing-partner for en række store pensionskasser og pensionsselskaber, som har investeringsaktiver på tilsammen mere end 600 mia. kr.

Som Senior Financial Analyst bliver du en del af team Performance & Rapportering, som er placeret i Forcas Middle Office. Middle Office består af 10 dygtige og engagerede medarbejdere, som sammen har ansvaret for at servicere i alt 5 danske pensionskasser og -selskaber i relation til fondsadministration samt for at tilvejebringe det daglige datagrundlag til kundernes investerings- og risikostyringsafdelinger.

ansvarsområder


Som Senior Financial Analyst med fokus på Performance & Rapportering vil du få til opgave at tilsikre de daglige dataleverancer til og for Forcas kunder. Her vil du desuden skulle agere sparringspartner og faglig udfordrer inden for Middle Office, således at du er med til kontinuerligt at udvikle driften og på den måde sikre den bedst mulige servicekvalitet og -effektivitet.

Dine primære ansvarsområder vil blandt andet omfatte at:

- Drifte Forcas performance-løsninger i samarbejde med den procesansvarlige
- Bidrage til på daglig basis at sikre og opnå korrekt og kontrolleret rapportering til Forcas kunder samt myndigheder
- Give input til den løbende forbedring af driften og de omkringliggende processer
- Forstå kundernes brug af Forcas dataleverancer og supportere kunderne i brugen af dem

Derudover vil du skulle supportere den langsigtede forandringsproces inden for performance og rapportering med henblik på at sikre et robust fundament i SimCorp Dimension og hermed understøtte leverancen til Forcas kunder.

din profil


Du har minimum 4 års erfaring inden for fondsområdet i en pensionskasse eller fra en kapitalforvalter med fokus på performancemåling og rapportering. Det er en fordel, hvis du tilmed har en relevant finansiel eller økonomisk uddannelse.

Derudover besidder du følgende faglige kvalifikationer:

- Du har et solidt kendskab til SimCorp Dimensions performance-moduler
- Du trives i at sikre de daglige leverancer til kunderne og forstår de forretningsmæssige behov, krav og udfordringer i et miljø, hvor der stilles højere krav fra både myndigheder og kunder
- Du har et solidt kendskab til finansielle instrumenter
- Du har gerne erfaring med SQL, men dette er ikke et krav
- Du er flydende på dansk i skrift og tale, og du taler og skriver engelsk på professionelt niveau

Som person er du kendetegnet ved, at du er grundig og sætter en ære i at sikre de daglige leverancer. Du er dygtig til at arbejde med data og er analytisk og struktureret i din tilgang hertil. Derudover formår du at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, ligesom du har en nysgerrighed på at finde frem til løsninger.

Det er desuden afgørende, at du er serviceminded og kan lide at samarbejde med andre samt at varetage kontakten ud imod kunderne.

forca tilbyder


Du træder ind i en spændende rolle, hvor du vil få tilbudt ansvar fra dag ét. Du vil her få lov til at arbejde med interessante analyseopgaver i SimCorp Dimension, og eftersom Forca varetager Middle Office-opgaver for flere kunder, vil du få en varieret og alsidig arbejdsdag, hvor du oplever høj kompleksitet og faglig udfordring.

Forca er en organisation, hvor der sker meget, og hvor man sætter medarbejdertrivslen højt, bl.a. gennem en god work-life balance. Dette kan tydeligt mærkes på medarbejdernes arbejdsglæde og gode sammenhold, som også kommer til udtryk til sociale arrangementer og medarbejderinitiativer, hvilke der er god opbakning til. Derudover deler man alle et større fælles formål, nemlig at man samarbejder om at sikre pensionsmedlemmerne en økonomisk tryg alderdom.

om forca


Forca A/S er et pensionsserviceselskab ejet af de tre uafhængige arbejdsmarkedspensionskasser og -selskaber Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU) og har herudover Norli og Industriens Pension som kunder. Forca er bygget på fællesskab og sikrer deres pensionskunder services af høj kvalitet og stordriftsfordele inden for medlemsservice, aktuarservice og analyse, fondsservice, IT-service, compliance og økonomi- og regnskabsservice.

På vegne af deres pensionskunder servicerer Forca mere end 675.000 medlemmer. Med mere end 15 års erfaring og mere end 350 fagmedarbejdere med dyb indsigt i pension, kundeservice, IT, jura, økonomi og forretningsudvikling mv. har Forca specialiseret sig i at finde de marginaler, der optimerer serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Du kan læse mere på www.forca.dk

rekrutteringsprocessen


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Forca A/S. Såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du ansøge via denne side. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mads S. Alexandersen på tlf. 9292 0504, konsulent Peter Elkrog Wagner på tlf. 9292 8662 eller konsulent Louise Stigel på tlf. 9292 0502.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Hellerup

Lignende jobs

  • DI søger student med interesse for datadrevne økon...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri (DI) - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Ballerup

    Company DescriptionAbout BoschThe Bosch Group is a leading global supplier of technology and services. Its operations are divided into four business sectors: Mobility Solutions, Industrial .
    • Økonom
    • Ballerup
    Få mere info
  • Finanselev til Hvidovre

    Bliv finanselev i [xxxxx] til august 2025, men start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du .
    • Økonom
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Økonom med interesse for industri- og konkurrenceø...

    Er du økonom, der brænder for mikro- og industriøkonomi, og har du samtidig interesse for M&A-transaktioner, fusionskontrol og det høje tempo i konsulentbranchen?Ønsker du at blive en del af br..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1