Finanselev til filialen i Herlev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2020 og start allerede nu som kunderådgiver service. Vi søger en finanselev, der ved, at god rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive hele vejen rundt.

I Arbejdernes Landsbank fokuserer vi på, hvad der giver vores kunder et rigt liv. Og det har ikke kun noget med penge at gøre. Har du den tankegang og indstilling, der skal til for at skabe de bedste løsninger for vores kunder, så kan vi tilbyde dig en spændende karriere med start i august 2020. Frem til august 2020 bliver du ansat som kunderådgiver service, hvor du bliver filialens frontperson. Denne periode giver dig bl.a. et indblik i vores systemer, forretningsgange og bankens produkter, og klæder dig på til en rigtig god start på dit elevforløb.

Finanselev i Arbejdernes Landsbank
Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser. Vores holdning er nemlig, at din uddannelse skal ligne den virkelige verden så meget som muligt.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter. For at den teoretiske del ikke står alene, sikrer vi, at teori og praksis hænger sammen, og udarbejder personlige kompetencemål og uddannelsesplaner for dig, så vi – sammen med dig – sikrer, at de redskaber du lærer på skolebænken bruges i din hverdag.

I perioden får du mange forskellige slags opgaver, f.eks.:

  • Kundebetjening
  • Vejledning og salg af bankens produkter
  • Rådgivning om finansiering af fast ejendom, lån, forsikring, pension & investering

Du vil være tilknyttet en mentor i din filial under hele uddannelsen, og der vil være rig mulighed for at netværke og sparre med andre elever og finanstrainees i banken.

Hvem er du?
Du har afsluttet en gymnasial uddannelse med et godt resultat – eks. HHX, STX, HTX, HF, EUX Finans.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har drive, er udadvendt, resultatorienteret og ambitiøs
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Har en nærværende personlighed og en god menneskelig forståelse

Kunderådgiver service
Frem til august 2020, hvor du bliver finanselev, ansættes du som kunderådgiver service, hvor du sammen med dine kollegaer er ansvarlig for servicering af automater og betjening af kunder ved kassen/skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal f.eks. yde service og rådgivning i forbindelse med:

  • Selvbetjeningssystemer og betalingskort
  • Oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti
  • Mindre låne- og kreditbehov

Filialen i Herlev - en filial med fokus på udvikling og sammenhold
Du kommer ind i et team med 9 kolleger, hvor vi har fokus på udvikling og sammenhold.

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det sociale samvær og det gode humør i en travl hverdag. Uddannelse og udvikling er vigtig for os, og alle medarbejdere er vant til at være med til at oplære nye kollegaer, hvorfor vi glæder os til at få en ny finanselev med på holdet. ” uddyber filialdirektør Thomas Thørner.

Filialen er beliggende Herlev Hovedgade 136, få minutters gang fra Herlev Bymidte Butikscenter og ca. 10 min. gang fra Herlev station.

Det bliver du en del af
I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
  • En bank som 10. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?
Har du yderligere spørgsmål...

Hvis du vil vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Thomas Thørner på tlf.nr. 3848 3270 eller souschef Daniel F. Meyenburg på tlf. 3848 3482.

Ansøgningsfristen er den 17. december 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herlev
  • Tirsdag den 17. december 2019

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i Taastrup

    På vegne af Uniteam Group søger [xxxxx] nu en økonomiuddannet systemsupporter. I denne rolle vil du få en central betydning for at opretholde Uniteam Groups position som førende softwareleve..
    • Økonom
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 4
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7