Erfaren Økonomikonsulent til skoleområdet i Budget og Analyse (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Har du erfaring fra en kommune og er du god til at udvikle kommunal økonomistyring og skrive politiske sager? Så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Dit arbejde

Du bliver ansvarlig for skoleområdet. Det vil sige, at dine primære arbejdsopgaver bliver at udarbejde budgetter, budgetmodeller, økonomisk sagsbehandling til politiske sager og prognoser på skoleområdet. Sidstnævnte kunne fx være udviklingen i børnetal og skolekapacitet samt konsekvensberegninger i forhold til forskellige scenarier.

Derudover vil du skulle udarbejde månedlige budgetopfølgninger og den tilhørende kommunikation i forhold til samarbejdspartnere om udviklingen i prognosen. Du vil få tæt kontakt med ledelsen på skoleområdet.

Desuden vil du også få ansvaret for delopgaver i forbindelse med tværgående økonomi- og analyseopgaver.

Du bliver en del af Budget og Analyse i Stab for IT, Økonomi og Personale i Herlev Kommune. Budget og Analyse er en afdeling med en uformel stemning og engagerede kolleger, hvor videndeling og samarbejde er de bærende grundprincipper.

Vores opgaver er de traditionelle opgaver i en budgetafdeling - udarbejde budgetter, økonomi prognoser, kapacitetsprognoser, beregninger til politiske sager samt understøtte både centrale og decentrale ledere med budgetstyring, konsekvensberegninger og generelt at understøtte en god økonomiforståelse. Opgaverne spænder vidt - fra klassisk budgetarbejde - til videreudvikling af styringsredskaber samt udarbejdelse af oplæg, analyser.

Vi står overfor en spændende periode, hvor vi skal implementere en organisationsændring, som samtidigt giver os en sjælden mulighed for at sætte retning og indhold på den fremtidige økonomistyring i Herlev Kommune. Dette bliver du også en stor del af. Samtidigt flytter vi den 15. april 2024 til en helt ny kontorbygning midt i Herlev, som kommer til at danne en moderne og indbydende ramme for vores arbejde.

Om dig

Du har erfaring fra en kommunal økonomiafdeling og måske også på skoleområdet. Du kan tænke ud af boksen, og har sans for både detaljen og helheden. Du trives med at arbejde sammen med andre kolleger for at sikre et fælles godt produkt. Og ikke mindst er du god til at kommunikere og formidle dine resultater.

Endeligt at du kan arbejde selvstændigt, og du er i stand til at vurdere hvordan en budgetopfølgning, en analyse eller en politisk sag kan blive bedre.

Vi forventer, at du

  • er engageret og har en åben tilgang til alle opgaver
  • har gode kommunikative evner og kan formidle dine budskaber på en letforståelig måde
  • er samarbejdsorienteret og relations skabende
  • arbejder struktureret og har gode analytiske og metodiske kompetencer
  • har flair tal såvel som skriftlig formidling
  • er en habil IT-bruger, særligt i forhold til Excel, kommunale økonomisystemer (vi bruger KMD OPUS) og evt. BI-systemer (vi bruger KMD Insight)
  • er fleksibel og hjælpsom af natur
  • har en relevant samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse eller tilsvarende kompetencer

Vi tilbyder

  • et godt arbejdsmiljø, som vi værner om, og hvor vi hjælper hinanden
  • en uformel stemning, hvor vi løbende arbejder med at kvalitetssikre og optimere vores processer
  • plads til gode idéer og nytænkning samt stor mulighed for at præge de opgaver som du arbejder med
  • et tæt samarbejde med kollegaer på tværs af hele organisationen
  • relevant kompetenceudvikling og efteruddannelse
  • pr. 15. april 2024 flytter vi ind i et nyopført rådhus i Herlev Bymidte der giver mulighed for at arbejde i nye indbydende omgivelser
  • en god kantineordning
  • frivillig forsøgsordning, hvor man kan holde flexfri hver 2. fredag

Det praktiske

Du ansættes i en fuldtidsstilling på 37 timer som økonomikonsulent med mulighed for at ansættelse som specialkonsulent afhængig af din erfaring. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om ny løn.

Stilling forventes besat pr. 1. april 2024.

Ansøgning og samtaler

Ansøgningsfristen er onsdag den 21. februar 2024.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte leder af Budget og Analyse, Thomas Eirfeldt på tlf. 2446 4941.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Herlev

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    Kan du håndtere økonomien i udviklingsprogrammer og -projekter? Kan du styre detaljer, holde mange bolde i luften og bevare overblikket? Og interesserer det dig sammen med 3F at gøre en positiv for..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Hellerup

    Ønsker du at arbejde i et miljø med inspirerende kolleger, hvor gensidig faglig respekt og samarbejde er nogle af nøgleordene? Får du energi, når du sammen med dine kolleger lykkes med fælles proje..
    • Økonom
    • Hellerup
    Få mere info
  • Økonom (vikar) i Herlev

    Finans og Opkrævning søger en engageret barselsvikar med start snarest muligt eller senest 1. oktober 2024. Vikariatet løber frem til 31. maj 2025, eventuelt med mulighed for forlængelse. Vores..
    • Økonom
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. juli 2024 7
6. juli 2024 7
5. juli 2024 7
4. juli 2024 6
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4