ØKONOMIELEV TIL ACTONA COMPANY

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Er du vild med tal og økonomi, og vil du lære om det daglige arbejde i en økonomiafdeling? Så har du muligheden for at blive økonomielev hos en international møbelvirksomhed, hvor du får lov til at prøve kræfter med mange forskellige økonomiopgaver.

Actona Company tilbyder en attraktiv 2-årig elevuddannelse med gode karriere- og udviklingsmuligheder. Du vil på lige fod med dine kollegaer indgå i det daglige arbejde, hvor du blandt andet opnår praktisk erfaring med det administrative arbejde i en økonomiafdeling. Glæd dig til stor variation af opgaver, hvor du får mulighed for at komme rundt om de mange forskellige funktioner, der er i en økonomiafdeling. Det er en unik mulighed for at kickstarte din karriere og blive en del af en global virksomhed.

Debitor- og kreditorstyring

Økonomiafdelingen består af en afdelingschef og seks assistenter, og det er i denne afdeling, vores kommende elev vil få sin base. Dine seks kollegaer er specialiseret i hver deres område inden for debitor, kreditor, finans og fakturering. Derudover samarbejder afdelingen tæt med vores 3 kollegaer i controllerafdelingen.

Dine daglige opgaver bliver blandt andet:

  • Debitorstyring (Bogføre indbetalinger, rykke for betalinger, kundeforsikringer)
  • Kreditorstyring (Registrere kreditorfakturaer og rejseafregninger, kontere og foretage udbetalinger)
  • Fakturering (Lager og direkte leverancer)
  • Finans (Afstemninger, kontroller og deltage i månedsafslutning)
  • Moms (Nationalt og internationalt)
  • Supportere med daglige ad hoc-opgaver

Fordybelse og forståelse

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse såsom HHX eller tilsvarende, og mindst lige så vigtigt at du har den rigtige personlighed og et ønske om at uddanne dig inden for økonomifeltet. Du har nemt ved at fordybe dig i komplekse opgaver og går altid struktureret til dine opgaver. Med et godt overblik har du altid styr på, hvor i processen du befinder dig, og hvad næste skridt er. Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og er flydende i mundtlig og skriftlig engelsk. Du er en teamplayer, der arbejder godt sammen med dine kollegaer, leverandører og kunder.

  • Du kan identificere dig med vores STAR-værdier (Success-Trivsel-Aktion-Respekt)
  • Du har ordenssans, er detaljeorienteret og overholder deadlines
  • Du går struktureret og analytisk til dit arbejde
  • Du har flair og interesse for tal og Excel

Forløbet
En 2-årig elevuddannelse hos Actona Company er inddelt i forskellige moduler, og du vil undervejs i uddannelsen komme på 9-11 ugers skoleophold. Du bliver en del af et ambitiøst internt forløb, hvor du bl.a. deltager i workshops, sammen med elever og trainees fra andre afdelinger.

Du kan læse mere om forløbet her: https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona-company/elev/

Læs mere om skoleopholdet her: https://www.bcsyd.dk/merkantilt-hovedforloeb/kontoruddannelser/oekonomi/

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder en spændende og alsidig elevplads med udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst. Du kommer til at samarbejde med vores 300 engagerede medarbejdere. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, en aktiv personaleforening, personalekøb og meget mere.

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end DKK 1,9 mia., og beskæftiger på verdensplan over 1.380 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande.

Se mere på www.actonacompany.com

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Holstebro
  • Søndag den 02. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som økonomer
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1