Dygtig økonomielev søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Holstebro

ACT AMBITIOUS – ACT TO GET KNOWLEDGE – ACT TO KICKSTART YOUR CAREER

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk og jonglerer du med begreber som debet og kredit? Så har vi måske den perfekte elevplads til dig. Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og fra september 2021 er der nu plads på holdet i vores økonomiafdeling.

Du vil blive en del af en velfungerende økonomiafdeling, hvor regnskab, økonomi og controlling følges i et tæt samarbejde. Du vil hurtigt blive en fast del af afdelingen, og vil tage del i de daglige opgaver på lige fod med dine kollegaer. Du bliver udfordret og får ansvar, men vi sørger også for at din rygsæk fyldes med viden og kvalifikationer, så du kan varetage de opgaver, som skal udvikle dig fagligt og personligt.

”Som elev i økonomiafdelingen, får du hurtigt dine egne opgaver og ansvarsområder. Derudover kan du forvente, at du får lov at prøve mange forskellige arbejdsområder inden for økonomifaget. Du vil blive en del af en afdeling, hvor vi har det godt sammen, og går på arbejde med et smil”, Leif Skov Stenum økonomichef.

Omhyggelig og kvalitetsbevidst teamplayer

Det veltilrettelagte elevforløb sikrer, at du får den viden du har brug for, og via workshops kommer du rundt i hele virksomheden. Hos Actona Company er der muligheder for dem, der kan og vil – du er i førersædet, og vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Det er kendetegnet for Actona Company, at vi hjælper hinanden og følger vores fælles mål og derfor er det er vigtigt for den fælles succes, at du er en teamplayer.

Som elev i Actona Company blev jeg virkelig overrasket over, hvordan alle kollegaer, altid er klar til at lægge egne opgaver til side for at hjælpe mig. Det er en helt speciel følelse, og selvom vi ofte løser opgaver selvstændigt, er der en samhørighed, og vi fejrer vores succeser sammen”, Sara Vilken, elev i Indkøbsafdelingen.

Tilpasset forløb med fokus på din udvikling
Som økonomielev i Actona Company vil du komme til at sidde i en afdeling bestående af seks kompetente kollegaer samt økonomichefen. Du bliver en del af et ungt internationalt miljø, hvor 325 engagerede kollegaer hver dag forfølger vores fælles vision om at være en af verdens mest attraktive leverandører af møbler til førende møbelhandlere. Din leder vil have fokus på din udvikling, og din indsats bliver løbende evalueret – både de individuelle og dem du skaber sammen med dit team.

Dine interesser skaber vejen

Du vil i din elevtid få indsigt i alle områder indenfor regnskab og økonomi. Derfor vil bogføring, fakturering, kreditorstyring, kontering, afregninger, momsopgørelser og indberetninger, hurtigt blive en del af din hverdag.

En 2-årig elevuddannelse hos Actona Company er inddelt i forskellige moduler. I hvert modul er der indlagt workshops, der skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af organisationen. Vi har fokus på din udvikling og læring, og arbejder derfor med halvårlige modulplaner, der bliver afsluttet med et review.

Sideløbende med dit arbejde hos Actona Company, vil du gennemgå et teoretisk uddannelsesforløb på i alt otte uger. På uddannelsen får du muligheden for at dygtiggøre dig inden for økonomifaget. Du bliver en del af et ambitiøst internt forløb, hvor du starter din elevperiode sammen med andre elever og trainees.

Du kan læse mere om forløbet her: https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona-company/elev/

Samtale / Actona Company Star Day
Alle de kandidater som vi ønsker at se til en første samtale, vil blive kontaktet telefonisk. Herefter udvælges hvilke kandidater der går videre til 2. runde og dermed blive inviteret til Actona Company Star Day. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen d. 3. marts og d. 4. marts 2020.

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Opstart - 1. september 2021

Ansøgningsfrist - 15. februar 2021

Databeskyttelseserklæring http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter årligt for end DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger til kunder i mere end 90 lande.

Se mere på www.actonacompany.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Holstebro

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som økonomer
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1