Administrativ medarbejder med fokus på løn, økonomi samt skemaopgaver m.m.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Økonomi - og lønmedarbejder til Holstebro Gymnasium og HF

En af vores nuværende ansatte ønsker at søge nye udfordringer og vi søger derfor en ny administrativ medarbejder til skolens administration. Hovedvægten af opgaverne er fordelt på løn (Silkeborg Data lønsystem) herunder de forskellige administrative HR-opgaver. Økonomiopgaver som kontering, afstemning, årsafslutning m.m. (Navision Stat). Hertil kommer også væsentlige opgaver omkring skema, arbejdsplaner m.m. - hertil anvender vi programmet Lectio. Hertil kommer generelle administrative arbejdsopgaver som elevbetjening m.m. i en administration som består af 4 personer.

Vi tilbyder dig:

Et spændende job som indeholder stor selvstændighed i opgavevaretagelsen. Du vil få et tæt samarbejde med såvel de øvrige ansatte i administrationen samt skolens ledelse, men også med skolens øvrige ansatte.

En spændende arbejdsplads med engagerede kolleger, der er kendetegnet ved godt humør og som sætter pris på det gode samarbejde. Du vil opleve et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen, men varierende arbejdstider vil forekomme som i en vis udstrækning er tilpasset afviklingen af skoleåret. Som udgangspunkt er arbejdstiden placeret i tidsrummet kl. 7.30 - 16.00.

Om dig:

Du har generelt gode IT-kundskaber - vi anvender office-pakken - og det vil selvfølgelig være en fordel hvis du har kendskab til/erfaring med Navision Stat, Silkeborg Data samt Lectio.

Du er serviceminded, har et godt humør og har det godt med en stor kontaktflade. Du trives i et job hvor der er travl og en del deadlines, og du formår at planlægge og bevare overblikket i de perioder, hvor aktivitetsniveauet er højt. Du arbejder struktureret og har ordenssans og er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver. Du løser dine opgaver med høj kvalitet og har relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring.

Ansættelse:

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst og i øvrigt efter nærmere aftale.

Tiltrædelse:

Efter nærmere aftale.

Yderligere oplysninger:

Kontakt administrationschef Henning Clemmensen på telefon 96126232

Ansøgning:

Skriftlig ansøgning - gerne pr. mail til: [email protected] - att: Henning Clemmensen - senest 14. februar 2022 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Om Holstebro Gymnasium og HF:

Skolen har i øjeblikket ca. 800 elever fordelt på 2 uddannelser STX og HF. Der er ca. 90 ansatte.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Holstebro
  • Mandag den 14. februar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1