Erfaren økonomimedarbejder til socialt tilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Botilbuddet Kamager, Kastrup

Kan du holde styr på budget og økonomi i et livligt hus, hvor ikke to dage er ens, og beboerne kommer i første række?

Din dagligdag på Botilbuddet Kamager er fyldt med variation. Dine primære arbejdsopgaver handler om økonomi, men din arbejdsplads er i et hus, som også er beboernes hjem.

”Noget af det dejlige ved den her arbejdsplads er, at der er rigtig mange skønne, forskellige mennesker. Her er en meget dejlig stemning, og der går ikke en dag, hvor man ikke går og smiler, for beboerne gør nogle forunderlige og fantastiske ting,” siger forstander Mie Karleby.

Du bliver en del af Kamagers administrative team og får 3 gode kolleger. Du får et nært samarbejde med ledelsen, men også masser af kontakt med de øvrige 120 medarbejdere, der glæder sig til at invitere dig ind i det gode fællesskab.

Vi er et af de 19 sociale tilbud i Den Sociale Virksomhed. Det betyder, at der på de øvrige 18 tilbud sidder kolleger med samme opgaver som dig. I fællesadministrationen i Hillerød arbejder der økonomieksperter, der altid er klar til at sparre med dig, og de faciliterer faglige netværk og erfagrupper, som du deltager i.

Vi har en dejlig frokostordning, som alle er en del af. Det betyder fx, at vi får bålfrokost et par gange om måneden og spiser udenfor sammen med beboerne, hvis vejret er til det.

Få en afvekslende hverdag med økonomi i centrum

Som vores nye økonomimedarbejder kommer du til at få en nøglerolle, når vi skal implementere regionens nye Optima-system. Et system, der kombinerer tjenesteplanlægning og økonomi.

Du bliver en vigtig samarbejdspartner og støtte for ledelsen og tjenestetidsplanlæggerne, da størstedelen af Kamagers budget på 45 mio. kr. bruges til løn.

Derudover står du for at:

  • understøtte de økonomiske strategier med beregninger og budgetter
  • bevare overblikket over økonomien og rapportere til ledelsen
  • udarbejde økonomiopgørelser og analyser til både internt og eksternt brug
  • bogføre og afstemme bank samt kreditorbilag
  • håndtere bilag og refusioner via regionens system både ift. findkøb, barsler og puljer
  • lave månedlige og årlige statusafstemninger samt rapportere i diverse systemer.

Desuden vil der være forskellige ad hoc-opgaver. I huset hjælpes vi ad, hvad enten det er en beboer eller en kollega, der har brug for hjælp. Det er en del af det stærke fællesskab, der er i huset.

Dine dage vil bestå af mange forskellige opgaver, og du har mulighed for at arbejde mellem 30 og 37 timer i ugen. Din præcise arbejdstid aftaler vi sammen.

Du er god til både tal og mennesker

For at lykkes i denne rolle er det vigtigt, at du er fleksibel og har lyst til den daglige kontakt med både beboere og kolleger. Du trives med forstyrrelser, har gerne en lidt skæv humor og møder alle med et smil.

Desuden forventer vi, at du:

  • har en relevant uddannelse som fx merkonom eller en kontoruddannelse med speciale i regnskab

  • har solid erfaring med regnskab samt økonomi- og budgetstyring
  • besidder stærke IT-kompetencer.

Vi arbejder med SAP og Silkeborg Data, så det vil være et plus – men ikke et krav – hvis du har kendskab til disse. Og så er det en fordel, hvis du har erfaring fra en offentlig arbejdsplads.

Er du interesseret?

Søg stillingen hurtigst muligt og senest den 25. juni. Vi afholder samtaler den 29. juni og håber, at du kan starte den 1. august.

Søg jobbet via nedenstående link.

Har du spørgsmål kan du kontakte forstander Mie Karleby på 40 12 40 06.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

I Region Hovedstaden er arbejdstiden røgfri.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om botilbuddet Kamager

Vi er et botilbud under Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden sammen med 18 andre sociale tilbud. Kamager er hjem for 40 unikke beboere med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Kerneopgaven på Kamager er at skabe det bedste liv for beboerne – på og udenfor Kamager.Læs mere om os her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kastrup
  • Søndag den 25. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1