Handelselev (servicerådgiver / reservedelsrådgiver) søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Kastrup

Handelselev (servicerådgiver / reservedelsrådgiver) søges til Semler Retail Amager


Er du klar til at kickstarte din karriere i Danmarks største bilkoncern med dedikerede og professionelle kolleger? Har du ambitioner om at lære nyt og udvikle dig, samt anvende det lærte fra studiet – så står vi klar med åbne arme og med et glimt i øjet, for at tilbyde dig en af de bedste elevpladser!

Vi søger en handelselev, der har lyst til at uddanne sig som enten reservedelsrådgiver eller servicerådgiver. I den forbindelse kan du forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler dine faglige, personlige og sociale kompetencer og får omsat din teoretiske viden til praksis i et moderne bilhus.

Om jobbet som reservedelsrådgiverelev
Som reservedelsrådgiverelev bliver du verdensmester i at håndtere og styre et vareflow i et bilhus, hvor du arbejder med nogle af Danmarks største bilbrands. Er du skarp til at holde overblikket og kan lide driftsmæssige arbejdsopgaver – hvor du samtidigt sætter en ære i at yde en god kundeservice, så er denne elevplads lige noget for dig.

Om jobbet som servicerådgiverelev
Du bliver en afgørende spiller i forhold til at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen skal til service. Du vil blandt andet varetage opgaver såsom at planlægge og booke servicetider, fakturering, tage imod bestillinger og andre henvendelser fra vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du har et stort servicegen og elsker at tale med mange mennesker i løbet af en dag. Det er altafgørende, at dit drive og motivation kommer af at give den absolut bedste kundeoplevelse – hver dag.

Uddannelsesforløbet
Som vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO samtidig med, at du bliver certificeret inden for et af vores mærker. I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd sammen med andre handelselever fra Semler Gruppen og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til én bestemt forretning. Du vil under uddannelsen modtage løn i henhold til overenskomst.

Hvem er du?
Det vigtigste for os er, at du har vilje til at lære nyt, har gåpåmod, tager initiativ og samtidigt udviser en professionel adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Vi foretrækker, at du som person er udadvendt og er omstillingsparat mht. daglige opgaver. Du har ambitioner og vil gerne skabe succes via dit arbejde, og du en positiv attitude til dine omgivelser.

Vi forestiller os desuden, at du har:

  • Erfaring med kundeservice er en fordel men ikke et krav
  • Et stort personligt drive
  • God talforståelse
  • Kørekort

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med enten en gennemført EUX (til handelsuddannelsen), EUD (grundforløb 2), HTX / STX / HF (suppleret med 5 ugers grundforløb) eller HHX.

Hvem er vi?
Hos Semler Retail Amager bliver du en del af en arbejdsplads med passionerede og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vi er gode til at støtte hinanden og prioriterer din læring og udvikling højt.

Vi er en del af Semler Gruppen, som er Danmarks største bilkoncern med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler.

Lyder det som noget for dig?
Så glæder vi os til at høre fra dig! Vi behandler ansøgningerne løbende, så søg gerne allerede i dag via linket "Send ansøgning". For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte reservedelschef Kewin Olsson på tlf. 2296 6656.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • Kastrup

Lignende jobs

  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med interesse for datadrevne økon...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri (DI) - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonomimedarbejder

    Økonomimedarbejder HK Forbundet søger en økonomimedarbejder til a-kassebogholderiet Vil du arbejde i et faglig stærkt miljø, hvor der er mulighed for at udvikle sig? Trives du med struktur og..
    • Økonom
    • København S
    Få mere info
  • Kan du ikke lade være med at følge geopolitiske fo...

    ”Brænder du for investeringer?” Ja, vi ved godt, det er en fortærsket jobannoncefloskel. Så måske denne beskrivelse siger det lidt bedre?Graveprocessen med at finde de helt rigtige forvaltere, .
    • Økonom
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1