Medarbejdere med politisk tæft til udvikling af grønne offentlige indkøb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at udvikle den offentlige sektors indkøb, så de i højere grad understøtter den grønne omstilling? Og vil du arbejde med udvikling af indkøbspolitik og -analyser? Så har vi jobbet til dig i Statens Indkøb i Økonomistyrelsen.

Det offentlige indkøbsområde udvikles markant i disse år, og der er i stigende grad fokus på den indkøbspolitiske dagsorden – bl.a. i forbindelse med regeringens ambitiøse klimamålsætninger.

Lige nu har vi i Statens Indkøb fokus på at implementere regeringens strategi for grønne offentlige indkøb: Grønne indkøb for en grøn fremtid. Samtidigt skal vi udvikle, professionalisere og effektivisere de statslige indkøb. Vi har derfor brug for flere kræfter, og det er her, du kommer ind i billedet

Din nye stilling Konkret leder vi efter én eller flere medarbejdere, der kan understøtte, drive og udvikle det indkøbspolitiske område og være med til at sikre endnu bedre og grønnere fællesstatslige indkøb, bl.a. i samarbejde med Finansministeriets departement, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, SKI, KL og Danske Regioner.

Dine arbejdsopgaver vil ligge inden for det indkøbspolitiske område, hvor du vil få dine egne ansvarsområder i relation til implementering af større initiativer, eksempelvis om det offentlige indkøbs bidrag til den grønne omstilling.

Som medarbejder i Statens Indkøb er det centralt, at du i praksis kender til de muligheder og udfordringer, der er forbundet med offentlige indkøb. Dine ansvarsområder vil afhænge af dine kvalifikationer og interesser, og du vil bl.a. skulle indgå i arbejdet med kontraktstyringen af de fællesstatslige rammeaftaler og potentielt deltage i konkrete udbudsprojekter.

Vi søger både erfarne og nyuddannede medarbejdere Du har som erfaren medarbejder formentligt et par års erfaring fra et departement, en styrelse eller et konsulenthus, hvor du har arbejdet med større analyseprojekter, databehandling, mv.

Som nyuddannet forestiller vi os, at du har en stærk samfundsvidenskabelig profil, og at du i din studietid har beskæftiget dig med analyser og databehandling.

Uanset erfaringsniveau forventer vi, at du har en relevant længerevarende uddannelse, fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.scient.adm. eller tilsvarende.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • har blik for detaljerne, men samtidig er i stand til at formidle komplekse områder og skære et oplæg til, så handlemulighederne står skarpt for beslutningstagerne
  • forstår og kan navigere i en politiske kontekst, du arbejder i, så policyoplæg og indstillinger er i tråd med regeringens politik
  • er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt
  • har flair for den gode proces og generelt har gode samarbejdsevner
  • tør tænke nyt og har ambitioner for indkøbsområdet.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med offentlige indkøb, men dette er ikke et krav. Vi forventer, at du har lyst til at gøre en forskel for at sikre en mere effektiv og grøn offentlig sektor.

Om Statens Indkøb – en del af Økonomistyrelsen Din nye arbejdsplads er i Økonomistyrelsen i Skt. Annæ Palæ tæt ved Kongens Nytorv. Her vil du arbejde sammen med engagerede kollegaer i Statens Indkøb, som består af tre teams: Et juridisk rådgivningsteam, et e-handels og policy team og dit nye team, der har det overordnede ansvar for vores opgaver inden for analyser, projekter og udbud.

De tre teams arbejder til dagligt tæt sammen, og du vil dermed blive en del af et fagligt miljø med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Kontoret er kendetegnet ved en stærk holdånd samt en åben og humoristisk omgangstone.

Arbejdet foregår ofte i et højt tempo og med en høj grad af selvstændighed og ønske om at levere høj faglig kvalitet. Hverdagen er præget af en positiv tilgang til nye udfordringer, og vi har fokus på, at vi hele tiden udvikler os både fagligt og personligt.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Ydereligere oplysninger Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte teamleder Morten Kure Ringgård på tlf. 26 25 76 79.

Vi ønsker så vidt muligt tiltrædelse den 1. juni 2021 eller tidligere, men det kan også lade sig gøre med start efter sommerferien.

Ansøgning Hvis du kan se dig selv i ovenstående jobbeskrivelse og har lyst til at sætte et markant aftryk på det statslige indkøbsområde, modtager vi meget gerne din ansøgning. Vi skal modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag senest onsdag den 14. april 2021.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 16 og 17.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Onsdag den 14. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0