Generalister til implementering og projektledelse af forandringsprojekter i den offentlige sektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du arbejde med at udvikle staten, så opgaver bliver løst bedst muligt og effektivt? Vil du arbejde med en varieret opgaveportefølje og med samarbejdspartnere på tværs af ministerier og styrelser i Statens Analyser og Implementering? Kunne du tænke dig at arbejde sammen med nogle af de skarpeste hoveder i staten, og bliver du motiveret af en stejl læringskurve og et højt fagligt ambitionsniveau? Så læs med her.

Om stillingerne Vi søger flere nye kolleger til en række projekter, der indeholder implementering, design, analyse og projektledelse af forandringer i grænselandet mellem forretningsudvikling, styring og it. Projekterne er både eksterne for klienter på tværs af staten, og interne udviklingsprojekter i Finansministeriets koncern.

Når vi løser eksternt rettede projekter, så gør vi det i enheden Statens Analyser og Implementering (SAI), som du kan læse mere om her. SAI leverer flere typer af strategisk vigtige rådgivningsydelser til organisationer på tværs af staten. Dette omfatter fx (økonomi)styringsmodeller, ledelsesinformation, driftsstyring, mål- og resultatstyring, surveys og evalueringer samt projektstyrings- og faciliteringsopgaver.

Omdrejningspunktet for projekterne vil være at bidrage til udvikling og forankring af en enkel og værdiskabende styring og ledelse i den offentlige sektor. Som medarbejder vil du blandt andet kunne indgå i opgaver såsom:

  • Implementering og projektledelse af forandringsprojekter hos statslige organisationer, som skal bidrage til bedre styring
  • Udvikling af koncepter og metoder for analyse, forretningsudvikling og implementering af bedre styring
  • Facilitering af workshops og seminarer mv. med interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Planlægning, udførsel og implementering af større og mindre interne projekter i Økonomistyrelsen og Finansministeriets koncern
  • Minister- og direktionsbetjening, herunder udarbejdelse af og bidrag til politikudspil, beslutningsoplæg, præsentationer og lignende.

Vi søger både projektledere og konsulenter Projektlederen har erfaring med projektledelse og implementeringsprojekter fra fx konsulentbranchen eller den offentlige sektor og kan gå direkte ind og tage en projektlederrolle.

Konsulenten har typisk mindre erfaring eller er nyuddannet og har opnået gode resultater på studiet samt har relevant erfaring fra fx konsulentbranchen eller den offentlige sektor. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har relevant erfaring eller interesse for styring, forretningsudvikling, forandringsledelse og projektledelse.

Konkret lægger vi vægt på, at du:

  • har interesse for såvel udvikling som implementering af styring i bred forstand og samspillet mellem økonomi og ressourcer, forretning og systemer
  • er interesseret i digitale løsninger og kan systematisere og skabe overblik over store mængder af information
  • er analytisk skarp og i stand at fordybe dig i data såvel som i systemer
  • evner at samarbejde på tværs og har blik for interessenthåndtering
  • har gode kommunikationsevner og kan formidle problemstillinger, resultater og anbefalinger klart og præcist – både mundtligt og skriftligt
  • drives af at skabe resultater og gøre en forskel på tværs af statslige institutioner
  • trives med at arbejde projektbaseret i en politisk styret organisation, og som en del af et hold

Derudover har du formentlig en økonomisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse (fx cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon., cand.scient.adm. eller cand.merc.).

Om os Stillingerne er placeret i Økonomistyrelsens Kontor for Implementering af Resultat- og Økonomistyring. Her er vi pt. 22 medarbejdere, og vi er kendetegnet ved et højt fagligt ambitions- og aktivitetsniveau, hvor der samtidig er fokus på, at det skal være sjovt og inspirerende at gå på arbejde. Der er højt til loftet, en flad struktur og en uformel omgangstone. Samtidig gør vores projektbaserede tilgang, at vi skaber resultater i fællesskab. Vi vægter feedback og personlig udvikling højt og sikrer, at det bliver prioriteret gennem regelmæssige udviklingssnakke med ledere og kollegaer.

Vi tilbyder en stejl læringskurve for både nyuddannede og den mere erfarne projektleder, konsulent eller embedsmand. Du tilegner dig værktøjer og kompetencer inden for økonomistyring, mål- og resultatstyring, driftsstyring, ledelsesinformation og mange andre emner, der bidrager til en bedre og enklere styring i den offentlige sektor. Vores rolle i de politiske processer samt vores projektbaserede arbejdsform indebærer, at den enkelte medarbejder udvikler og anvender både klassiske embedsmandskundskaber samt analyse-, rådgivnings- og projektlederkompetencer.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten og vil blive indplaceret som fuldmægtig eller konsulent på baggrund af dine kvalifikationer.

Stillingerne er på 37 timer om ugen.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Økonomistyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens It og Statens Administration.

Yderligere oplysninger Du kan få yderligere oplysninger om stillingerne hos kontorchef Pia Løvengren Ravn på telefon: 41 78 24 06 eller teamleder Jakob Panduro på telefon: 41 78 24 50.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 14. juni 2021.

Stillingerne ønskes besat snarest muligt, og der vil derfor blive afholdt samtaler løbende.

Der anvendes test i forbindelse med samtalerne.

Økonomistyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0