Skarp profil til arbejde med fremstilling af finansloven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Finansministeriet har igangsat et projekt, der skal sikre dannelsen af en ny systemløsning, til understøttelse af arbejdet med finansloven og statsregnskabet. Vi søger en kompetent deltager til projektet og videre udvikling at løsningen.

Om stillingen Du bliver en del af et yderst forretningskritisk projekt, der drives i tæt samarbejde mellem Økonomistyrelsens Center for systemer og Finansministeriets departement. Du vil få indsigt i arbejdet med dannelsen af både finanslov og statsregnskab. Projektets leverance er en samlet systemløsning, og du kommer til at arbejde i grænselandet mellem proces- og forretningsforståelse og systemfunktionalitet.

Du bliver tilkoblet den del af projektet, der har ansvar for anskaffelse og opsætning af en helt afgørende komponent i arbejdet med både finansloven og statsregnskabet - nemlig den del, der sikrer korrekt sammenstilling af indholdet, og sørger for at fremstille materialet af de færdige publikationer.

Du vil skulle omsætte de processer, der indgår i udarbejdelsen af finansloven og statsregnskabet, til logisk sammenhængende funktionalitet, der understøtter behovene i de enkelte procesled, og som tager højde for de forskellige stadier, processen består af med fokus på at få skabt en god brugerrejse.

Om dig Du skal have en videregående uddannelse med afsæt i enten det samfundsvidenskabelige, økonomifaglige eller it-mæssige område. I dag sidder du måske i en statslig økonomifunktion og kender til arbejdet med finanslovsforslaget, og de systemer, der i dag understøtter det. Med den bagage eller tilsvarende vil du være godt stillet i forhold til at kunne forme funktionen i en ny systemløsning til fremstilling af finansloven.

Konkret forventer vi, at du:

  • har erfaring med finanslovsarbejde, tillægsbevillingslov mv.
  • er systematisk med stærk evne til at strukturere og skabe procesoverblik
  • har interesse for og gerne erfaring med systemopsætning og konfiguration af standardsystemer
  • evner at sikre god kommunikation mellem forskellige fagspecialister
  • har erfaring med at deltage i projekter på tværs af organisation og fagområder
  • kan koble forretningsbehov med systemkrav og omsætte det til konkrete løsninger.

Du trives med at opdyrke ny viden og arbejde i en systemløsning, du måske møder for første gang. Du er typen, der gerne vil kende produktet til bunds og sætter en ære i at få det omsat til bedst mulig gavn for opgaven og brugerne.

Du skal kunne sparre med både analytikere, programmører, konsulenter, product-ownere og projektdeltagere. Du har skarpe analytiske kompetencer samt gode kommunikative egenskaber i skrift og tale.

Når løsningen er etableret, vil du som produktspecialist være centralt placeret i en funktion med ansvar for videre udvikling og drift af en løsning, der medvirker til at fremstille et af Finansministeriets absolutte kerneprodukter.

Du skal være fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves.

Forretningskritisk projekt på tværs af Finansministeriet Den systemmæssige understøttelse af arbejdet med finanslov og statsregnskab er helt afgørende for, at de centrale processer, der fører til slutprodukterne, kan fungere. Projektet bliver derfor fulgt tæt af både Økonomistyrelsens øverste ledelse og Finansministeriets departement, som er en helt central interessent i opgaverne og systemløsningen på dette felt.

Arbejdet med statsregnskabet og Finansloven har i mange år været systemunderstøttet af

Statens Koncernsystem (SKS) og Statens Bevillingslovssystem (SB). De to systemer skal udfases over de kommende år, og målet med projektet er netop at sikre etableringen af deres afløser.

Læs mere om de nuværende løsninger:

SKS: https://oes.dk/systemer/koncernrapportering-til-statsregnskab/

SB: https://oes.dk/systemer/finanslovsbevilling/

Om os Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en lang række systemer, der understøtter de økonomiadministrative processer hos statslige og selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

I kontoret Økonomisystemer lægger vi vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi har fokus på at skabe resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi passer på hinanden og tror på, at samarbejde og fælles opgaveløsning er forudsætningen for at nå i mål. Læs mere om systemcentret og kontor for Økonomisystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Yderligere oplysninger Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Thomas Facklamm Jensen, telefon 33 95 47 49 eller e-mail [email protected]

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 25. august 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 35-36.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Dette er et genopslag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Onsdag den 25. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0