Talstærk student til arbejdet med social- og ældreområdet i Koncernøkonomi i Social- og Ældreministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Talstærk student til arbejdet med social- og ældreområdet i Koncernøkonomi i Social- og Ældreministeriet

Vil du arbejde med et højt prioriteret velfærdsområde i spændingsfeltet mellem politik og økonomi? Kan du lide at sætte dig ind i et kompliceret stofområde og omsætte din viden til løsninger, der fungerer i praksis? Så er en stilling som student i Koncernøkonomi hos Social- og Ældreministeriet måske lige noget for dig.

Stillingen
I Koncernøkonomi bidrager vi til at sætte den strategiske retning for politikudviklingen på ministerområdet. Vi koordinerer ministeriets samlede finanslovsbidrag, og vi er tæt involveret i en lang række af ministeriets centrale politiske initiativer inden for social- og ældreområdet, både i forhold til udsatte voksne, udsatte børn, ældre og personer med handicap – særligt i forhold til økonomi.

Vi søger en student til arbejdet med social- og ældreområdet, f.eks. i forhold til at understøtte kontorets arbejde med politikudvikling og udarbejdelse af finanslovsbidrag mv. Opgaverne dækker bredt over økonomiske analyser til besvarelser af spørgsmål fra Folketinget eller udviklingen af nye politiske tiltag, indarbejdelse af ministeriets finanslovsbidrag, opfølgning på statens refusion til kommunerne på socialområdet, samt at understøtte kontoret i dets øvrige arbejde.

Herudover vil du komme til at arbejde med:

  • Minister- og departementsbetjening.
  • Udarbejdelse af økonomiske analyser på social- og ældreområdet.
  • Bidrage til forhandlinger om finansloven og udarbejdelsen af regeringens finanslovsforslag.

Socialområdet er et kernevelfærdsområde med stor betydning for samfundets mest udsatte borgere. Området har derfor stor politisk bevågenhed – både internt og eksternt. Arbejdsopgaverne, du skal hjælpe til med, er udfordrende og alsidige. Med i bagagen får du erfaring med praktisk anvendelse af økonomisk teori, indblik i den politiske proces, samt et godt springbræt til et frem­tidigt job.

Afhængig af interesse og kompetencer vil du også komme til at varetage andre opgaver i kontoret, enten som en del af vores budgetteam (tilskudsområdet, finanslov, økonomiaftaler mv.), eller på et af de andre socialfaglige områder.

Om dig
Du er i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse, fx som cand.scient.pol., cand.polit., cand.oecon. eller lignende. Vi forestiller os, at du er i slutningen af din bachelor- eller starten af din kandidatuddannelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er skarp til tal og har interesse for offentlig økonomi.
  • Har gode formidlingsevner - både skriftligt og mundtligt.
  • Lyst til at lære
  • Er selvstændig, initiativrig og tager ansvar for at følge opgaver til dørs.
  • Har lyst til at være en del af et politisk system og politiske processer.

Et kontor med fokus på løsninger
Som student i Koncernøkonomi vil give dig et godt og bredt kendskab til en række centrale processer på ministerområdet og i centraladministrationen i øvrigt. Arbejdsopgaverne i kontoret spænder bredt, og du vil få en arbejdsdag, der kan være både travl og uforudsigelig. Du vil samtidig blive en del af en kultur, hvor vi i et tæt samarbejde gør os umage for at finde løsninger på komplekse problemer. Vi prioriterer vores studenters læring og udvikling meget højt, og vi lægger vægt på strategisk udsyn og godt kollegaskab – både i kontoret og med vores mange samarbejdspartnere.

Departementet
I Social- og Ældreministeriet arbejder vi for at skabe resultater, der positivt bidrager til at skabe fremskridt for udsatte og ældre borgere i vores samfund. Ministeriet har det overordnede ansvar for social-, familierets- og ældreområdet. Heri indgår bl.a. ansvaret for rammerne for kommunernes indsatser over for ældre samt børn, unge og voksne, der er socialt udsatte eller har psykisk eller fysisk nedsat funktionsevne, samt ansvaret for reglerne om skilsmisse, adoption og forældremyndighed.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet som student efter HK-overenskomsten.

Stillingen er på 15 timer om ugen. Der kan være perioder med høj arbejdsbelastning, hvor vi forventer fleksibilitet fra dig. Tilsvarende er vi også fleksible omkring eksamensperioder og ferier.

Ansættelsesområdet er Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Ældreministeriets departement, Holmens Kanal 22, 1020 København K.

Stillingen ønskes besat snarest muligt og senest 1. februar 2022.

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan du få ved henvendelse til fuldmægtig Mathias Grønbæk Christiansen, tlf: 41 85 14 79 / mail: [email protected] eller kontorchef, Oliver Waterstradt, tlf.: 72 28 24 32 / mail: [email protected]

Sådan søger du
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.sm.dk.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 16. december 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at afholde samtaler løbende og i uge 51.

Ministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, hvorfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Torsdag den 16. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0