Engageret og initiativrig student til Koncern Økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Har du lyst til at komme helt tæt på arbejdet i en politisk styret organisation? Og vil du være en del af et kompetentog engageret kontor, hvor der er god muligheder for faglig udvikling og et godt kollegafællesskab? Så er du måske Koncern Økonomis nye studentermedhjælper.

Om Jobbet

Koncern Økonomi i kulturministeriets departement søger en ambitiøs studentermedhjælper, der skal bistå kontoret med udarbejdelsen af kulturministeriets finanslov, tilsyn med kulturministeriets institutioner og diverse øvrige opgaver, som besvarelse af folketingsspørgsmål, udarbejdelse af aktstykker og diverse politiske sager.

Som studentermedhjælper i Koncern Økonomi vil du få berøring med en bred vifte af spændende opgaver i relation til kulturområdet og erfaring med arbejdet i et departement. Du vil som studentermedhjælper i Koncern Økonomi få et indgående indblik i embedsværkets arbejdsopgaver, og hvordan politik bliver til.

Vi tilbyder gode muligheder for, at studentermedhjælpere kan udvikle sig fagligt og lægger vægt på at inddrage studentermedhjælpere i mange dele af kontorets arbejde. Der er gode muligheder for at løfte vigtige opgaver, hvis du har mod på at tage ansvaret.

Du vil som studentermedhjælper få mulighed for at arbejde med en lang række forskellige opgaver i tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere, herunder fx

  • Udarbejdelse af finansloven
  • Besvarelse af spørgsmål fra kulturinstitutioner og øvrige interessenter
  • Administration af tilskudsordninger
  • Besvarelse af folketingsspørgsmål mv.
  • Diverse administrative opgaver

Om dig

Du er en aktiv og engageret studerede ved en højere læreanstalt. Du har minimum et par år tilbage af din uddannelse, og har lyst til at arbejde med kulturpolitik og økonomi.

Vi forestiller os, at du:

  • Er glad for tal
  • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Har gode analytiske kompetencer og øje for detaljen
  • Kommunikerer sikkert og præcist – både mundtligt og skriftligt
  • Har gode IT-kompetencer, herunder erfaring med Excel
  • Er selvstændig, fleksibel og opsøgende

Om os

Koncern Økonomi bidrager sammen med resten af kulturministeriets departementet til udmøntningen af den siddende kulturministers politik. Herudover bistår vi direktionen og understøtter kulturministeriets 21 statslige institutioner som fx Det Kongelige Teater og Nationalmuseet med høj faglighed inden for økonomi, ledelsesinformation og strategisk gennemførelse af tværgående projekter. Vi lægger vægt på faglighed, vidensdeling samt en uformel tone og gode relationer - både internt og eksternt.

kulturministeriet dækker et bredt politikområde, som en stor del af befolkningen er i berøring med i deres hverdag fx medier, scenekunst, musik, idræt, folkeoplysning, museer og kulturbevaring, du vil som studentermedhjælper i Koncern Økonomi kunne få opgaver, der berører alle områder.

Du vil blive en del af kulturministeriets studenternetværk, hvor der løbende afholdes faglige og sociale arrangementer på tværs af de forskellige kontorer.

Vi tilbyder

kulturministeriet er en attraktiv og professionel arbejdsplads med højt ambitionsniveau, som lige nu er midt i en spændende udvikling. Vi ønsker at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere og at tilbyde vores medarbejdere gode karrieremuligheder.

Du vil få en stilling med et stort selvstændigt ansvar og gode muligheder for at udvikle dig. Du vil blive en del af en arbejdsplads, der organiserer sig efter de politiske mål, og som arbejder aktivt for at nå dem. Vi arbejder dynamisk med vores interne organisering, så vi kan levere hurtigt og effektivt. Du vil få en varieret hverdag tæt på de politiske beslutninger, hvor der er fokus på at levere løsninger, der står på et solidt fagligt, juridisk og økonomisk grundlag. Du vil få gode og ambitiøse kolleger. Vi bakker hinanden op for at opnå de bedste resultater.

Ansættelsesvilkår

Løn og øvrige ansættelsesvilkår følger af gældende overenskomst for studentermedarbejdere i staten. Arbejdstiden pr. uge er 15 timer. Du har mulighed for at tilrettelægge dine timer fleksibelt.

Forventet tiltrædelse er den 1. februar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Julie Bogetoft Mortensen på 41 39 39 00 eller Lise Tarpgaard på 41 39 38 05. Eventuelle praktiske spørgsmål i forbindelse med din ansøgning kan rettes til HR-partner Fie Bagge Mogensen på telefon: 41 39 38 90 eller på mail: [email protected]

Du kan læse mere om kulturministeriet på www.kum.dk

Ansøgning

Ansøgning sendes via det elektroniske ansøgningsmodul på www.kum.dk senest den 12. junuar 2021. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen” nederst på siden.

Du bedes vedlægge CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.

Vi betragter forskellighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Onsdag den 12. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0