Ambitiøs student til Kommunal- og Regionaløkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Ambitiøs student til Kommunal- og Regionaløkonomi Er du bidt af økonomi og politik? Vil du arbejde med kommunernes og regionernes opgaver, struktur og økonomi – og dykke ned i de data og processer, der ligger bag? Så er du måske den student, vi er på udkig efter til Indenrigs- og Boligministeriets afdeling for Kommunal- og Regionaløkonomi.

Hvis du har lyst til at arbejde med økonomi i en politisk kontekst, tilbyder vi:

  • Praktisk erfaring med arbejdet i et departement helt tæt på den politiske proces.
  • Et unikt indblik i kommuner og regioners økonomi og opgaver.
  • Viden om samspillet mellem staten, kommunerne og regionerne.
  • Faglig sparring blandt dygtige kollegaer.

Dig
Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (stud.polit./oecon., stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.scient.soc. eller tilsvarende).

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • har en god fornemmelse for den politiske dagsorden.
  • har flair for statistik og databehandling, herunder erfaring med bl.a. Excel.
  • videreformidler dine resultater klart og enkelt.
  • er initiativrig.
  • har gode analytiske evner.

Vi har desuden et stærkt arbejdsfælleskab og socialt sammenhold, som vi håber på, at du vil være en del af, i det omfang studiet tillader det.

Stillingen
Som studentermedhjælper vil dine arbejdsopgaver spænde bredt. Du kommer til at bidrage til afdelingens opgaver vedr. indsamling af oplysninger fra kommunerne, analyser, notater, ministerbetjening mv. Du kommer blandt andet til at indsamle, behandle og beskrive kommunaløkonomiske oplysninger, såsom kommunernes likviditet.

Vores dage er sjældent ens, og i nogle perioder har vi mere travlt end andre. Vi har derfor brug for, at du er fleksibel i de perioder, ligesom vi naturligvis vil være det, når du har travlt med eksaminer.

Du bliver en del af Kontoret for Udgifter i afdelingen for Kommunal- og Regionaløkonomi. I spændingsfeltet mellem økonomi og politik stiller vi vital infrastruktur og løsninger til rådighed, så kommunerne og regionerne kan levere den borgernære velfærd. Vi sikrer fundamentet og rammerne for regeringens samarbejde med kommunerne og regionerne om deres økonomi og styringen af den.

Vi har et stærkt fagligt miljø og et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi også lægger vægt på, at pladsen til humor og interessen for hinanden som mennesker bidrager til en inspirerende hverdag.

I afdelingen er vi omkring 25 primært akademisk uddannede medarbejdere, herunder tre kontorchefer, en afdelingschef og to studenter. Vi har en bred alderssammensætning og lægger vægt på et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Departementet
I Indenrigs- og Boligministeriet arbejder vi for at binde Danmark sammen. Vi arbejder for den geografiske, sociale og demokratiske sammenhængskraft. Det gør vi ved at skabe sammenhæng mellem land og by, udvikle den almene boligsektor, optimere de kommunale og regionale rammer, omfordele kroner på tværs af kommuner og værne om frie og fair valg.

Vi sætter en ære i at være ordentlige. Det er hverdagens pejlemærke. Samtidig gør vi en dyd ud af enkle løsninger, og at der er kort fra tanke til handling. Vi er stolte af en arbejdskultur, hvor tillid er en selvfølge, og fleksibilitet er et nøgleord – også når det handler om, hvor og hvornår vi arbejder.

Student i departementet

Som student i Indenrigs- og Boligministeriet tager vi dig og din udvikling alvorligt. Vi kan tilbyde dig en sparringspartner i form af en mentor, og du har udviklingssamtaler og er en del af lønforhandlinger på lige fod med dine færdiguddannede kollegaer. Du får mulighed for jobbytte eller internt praktikforløb, og når du kommer til specialet, kan du få en ulønnet specialeplads. Vi har studenternetværk og en aktiv personaleforening, der arrangerer alt fra sommerfester og DHL til ølsmagning og kajakture.

Løn og ansættelse
Den ugentlige arbejdstid er 15 timer. Der er gode muligheder for fleksibilitet i forbindelse med eksamen.

Ansættelse vil ske som studentermedhjælper efter overenskomsten mellem HK-stat og Finansministeriet.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsesområdet er Indenrigs- og Boligministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Indenrigs- og Boligministeriets departement, Stormgade 2-6, 1470 København K.

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Birgitte Olesen på tlf. 40 93 26 18 eller [email protected].

Søg
Send ansøgning, CV og eksamensdokumentation elektronisk via stillingsopslaget på www.im.dk. Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 7. september 2022.

Vi opfordrer alle interesserede uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København K
  • Onsdag den 07. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København K over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0