Bliv handelselev hos RS Components, København NV

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København NV

Er du vores nye handelselev?


Hvis salg er dit kald, så er du måske en af vores kommende handelselever. Vi tænker salg ind i alt, og kunden er altid i centrum. Hos os kommer du rundt omkring alle salgsprocesser inklusive marketing og finans.


Du tager ansvar


Du får ansvar og egne projekter. Du tager aktivt del i de daglige opgaver på lige fod med dine kolleger. Vi forventer, at du er seriøs og arbejder grundigt med dine opgaver.

Læring er en styrke


Du får en grundig faglig uddannelse med træning igennem hele dit elevforløb. Du er aldrig alene. Vi tror på nysgerrighed og lysten til læring som grobund til positive resultater.

Monica, handelselev hos RS, fortæller:


Jeg kom ind som elev i en virksomhed, som jeg egentlig ikke havde det store kendskab til, men RS Components samt deres kollegaer er virkelig vokset på mig. Et godt råd er at, vise initiativ og gøre det klart for virksomheden at du gerne vil lære – for så er de nemlig ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer med en kæmpe tiltro til dig og dine evner. RS er indbegrebet af sammenhold og derfor kan du ikke undgå at blive en del af vores ONE-team, værdsæt dine kollegaer for de sætter alle sammen pris på det arbejde du bidrager med som elev. – RS har været en lærerige oplevelse ikke kun personligt men især med hensyn til min uddannelse. Så tøv ikke, send endelig en ansøgning afsted, og kryds dine fingre.

One team


Alle opgaver er vigtige. Der er mange af dem, og de skal løftes – måske løfter du alene og andre gange i flok. Du mester begge dele, og du forstår vigtigheden og ser helheden.

Grøn bane


Vi skaber resultater igennem en stærk virksomhedskultur, hvor alle tager aktivt ejerskab. Vi ser løsningerne frem for forhindringerne, og vi spiller hinanden gode med de mange bolde, vi har i luften.

Bliv en del af succesen


Vi vækster og slår salgsrekorder. Vi dyrker en high performance kultur med anerkendelse og fejring af succeser – når man er high performer hos os, er man engageret og har vinderinstinkt.

Martin, handelselev hos RS, fortæller:


Hos RS får du en grundig forståelse for det handelsmæssige fag, et team af verdensklasse og en spændende samt udfordrende hverdag. Du vil føle dig som en vigtig del af dit team – ikke blot en elev, bare du viser viljen, hvilket giver endnu mere motivation til at klø på. En tid jeg vil tænke positivt tilbage på, som en god start på arbejdslivet.

Er du ambitiøs og karriereklar?


Vi søger to elever. Er den ene dig, så er du en 100% loyal teamplayer, og det ligger i din DNA at gøre en positiv forskel. Et ophold i udlandet kunne også indgå som en del af din elevtid.

Hvor er du i dag?


  • Du er handelselev med HHX-afslutning til sommer, eller måske er du færdig med HHX med speciale i salg.
  • Du er flydende i dansk og engelsk og har forståelse for svensk og norsk.

Er du en af vores nye elever klar til start 16. august 2021?
Vi venter spændt på at høre fra dig, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest 30. april 2021 til vores People Business Partner SCA:
Birgit Samsøe Iversen på [email protected]

Spørgsmål er også velkomne – dem svarer Birgit gerne på, hvis du ringer til hende på telefon 2011 2688. Og husk at besøge os på dk.rs-online.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København NV
  • Fredag den 30. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København NV over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2