Økonomimedarbejder med partnerfunktion til Borgercenter Handicap, Socialforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at binde vores sociale indsatser og økonomi sammen på et af landets største velfærdsområder? Har du blik for sammenhænge på tværs, en stærk faglighed indenfor økonomi, og trives du i rollen som sparringspartner for ikke-økonomer?

Borgercenter Handicap (BCH) søger en økonomimedarbejder til at varetage funktionen som økonomipartner for borgercentrets udførende område. Du bliver en del af vores administrative fællesskabs budget- og analyseteam, som understøtter BCH's budgetansvarlige ledere med økonomistyring og økonomisk sparring.

Om stillingen
Som økonomimedarbejder med partnerfunktion har du sammen med dine kollegaer ansvaret for at understøtte centercheferne i BCH, som driver borgercentrets døgninstitutioner, bo- og dagtilbud til københavnere med handicap. Din primære opgave vil blive at understøtte Center for Børn med Handicap, men afhængigt af kompetencer og interesser vil stillingen også rumme opgaver for andre centerfællesskaber såvel som tværgående og analyserettede opgaver.

Eksempler på dine arbejdsopgaver

  • Månedlig budgetopfølgning i dialog med centerchef og tilbudsledere
  • Interne afregninger, herunder controlling, indtægtsprognoser, styring af tøj- og lommepenge
  • Udarbejdelse af materiale til månedlig budgetopfølgning til den centrale forvaltning
  • Sikring af korrekt placering af budget og forbrug i Københavns Kommunes økonomisystem
  • Lønsimulering på baggrund af dialog med ledere samt det administrative fællesskabs HR-partnere og -konsulenter
  • Interne kontroller
  • Initiere sparring og give bidrag til udarbejdelse af analyser, handleplaner, budgetnotater og øvrigt materiale for centret
  • Deltagelse i tværgående projekter, omstillingsplaner mv. i borgercentret

Som medarbejder i økonomienheden har du en høj grad af selvstændighed i arbejdet, selvom du altid vil have dine kollegaer at sparre og samarbejde med. Vi ønsker, at du selv er med til at forme området ved at byde ind med gode idéer og ved løbende at have et blik for, hvor arbejdsgange og -områder kan forbedres.

Du bliver en del af en arbejdsplads med en masse engagerede kollegaer, og du får mulighed for både faglig og personlig udvikling. I Økonomienheden er der højt til loftet og travlt på gulvet.

Om vores nye kollega
Rollen som økonomipartner fordrer stærke økonomifaglige, analytiske og relationelle kompetencer. Vi forestiller os, at du har en videregående, samfundsvidenskabelig eller økonomifaglig uddannelse eller noget tilsvarende.

Erfaring fra tidligere arbejde på lignende områder er en fordel, men ikke et krav, så længe kompetencerne og lysten til at lære er til stede!

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • har erfaring med eller forståelse for økonomistyring og god regnskabsforståelse
  • har gode it-kompetencer, herunder Excel, og har lyst til at arbejde med vores fagsystemer
  • har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • reflekterer over din egen rolle og faglige adfærd og har interesse for rollen som sparringspartner for budgetansvarlige ledere
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret og selv være med til at styre dine arbejdsopgaver, også når tempoet til tider er højt
  • har forståelse for det socialfaglige område
  • har erfaring med og/eller lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
  • har erfaring med forandringsledelse eller har arbejdet konkret med omstillinger og forandringer

Derudover lægger vi vægt på, at du har lyst til at arbejde i en afdeling, hvor vi vægter det kollegiale fællesskab højt, og hvor det gode arbejdsmiljø er i fokus.

Om Borgercenter Handicap
Borgercenter Handicap er et af tre borgercentre i Københavns Kommunes socialforvaltning. Vi har ansvar for kommunens indsats over for borgere med funktionsnedsættelser. Borgercentret har både myndighedsansvar for indsatsen samt ansvar for drift og udvikling af dag- og døgntilbud til borgere med handicap. Vi er en organisation i rivende udvikling, som du får god mulighed for at præge.

Økonomienheden
Økonomienheden i Borgercenter Handicap er et administrativt fællesskab, som består af et budget- og analyseteam og en faktura- og betalergruppe. Den ledige stilling er i budget- og analyseteamet, som tæller 11 medarbejdere.

Under borgercentret hører i alt otte centerfællesskaber, som tilbyder forskellige døgn- og dagtilbud for borgere med handicap i Københavns Kommune.

Økonomienhedens opgave er at betjene og understøtte den samlede økonomistyring i Borgercenter Handicap. Desuden indgår budget- og analyseteamet i en bred vifte af dataanalyser ud over det økonomiske område, eksempelvis i forhold til målstyring og udviklingsplaner. Dette betyder blandt andet samarbejde og løbende dialog med Socialforvaltningens centrale kontorer, øvrige borgercentre og decentrale enheder på det udførende område.

Økonomiafdelingen blev den 1. november 2019 fusioneret med decentrale økonomimedarbejdere i et administrativt fællesskab. Afdelingen er fortsat i gang med at udvikle det administrative fællesskab i forhold til roller og opgaver, og vi forventer, at du indgår aktivt i det fortsatte udviklingsarbejde. Det betyder også, at der over tid kan ske forandringer både i forhold til opgaveportefølje og ansvarsområder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er snarest muligt og i henhold til gældende overenskomst. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Vi indhenter referencer på den kandidat, der tilbydes jobbet.

Yderligere oplysninger
Vi har til huse på Borups Allé 43 i København N og er en arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Claus Hansen på 3137 3998 indtil den 8. juli 2021, herefter kan afdelingsleder Katrine Nørby kontaktes på 4042 6127. I forbindelse med en evt. ansættelse, vil der blive efterspurgt minimum 2 referencer.

Du kan læse om Socialforvaltningen og om Borgercenter Handicap på Københavns Kommunes hjemmeside https://www.kk.dk/.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 11. august 2021
Vi forventer at afholde samtaler i uge 33. Der vil blive afholdt 2. samtale med relevante kandidater, forventeligt i uge 34.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København NV
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København NV over tid

Dato Alle jobs som økonomer
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2