Datastærk økonomipartner til business controlling af it-økonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du lide at nørde med tal og dataanalyse, og brænder du for at omsætte data til værdi og viden i økonomistyringen af en stor og kompleks it-organisation? Så har vi jobbet til dig i Økonomisektionen i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT) - Danmarks største offentlige sundhedsteknologiske virksomhed.

CIMT udvikler sundhedsteknologiske løsninger i samspil med Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. Vi skaber grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen med effektiv sundhedsteknologi til gavn for patienterne. For os handler digitalisering om liv!

Vi søger kollegaer til Økonomisektionen, hvor vi har ansvaret for økonomi- og ressourcestyringen i CIMT med et samlet budget på 1,8 mia. kr. og 1.100 medarbejdere. Vi arbejder datadrevet med en målsætning om at sikre effektiv styring gennem anvendelse af data. Vi sikrer udviklingen af det økonomiske styringsgrundlag, og understøtter, at CIMTs midler bliver anvendt bedst muligt gennem rådgivning og sparring til forretningsenhederne og ledelsen.

Om stillingen
Vi søger en skarp medarbejder, der i tæt samarbejde med gode og dygtige kollager i sektionen skal arbejde med datahåndtering, analyse, økonomistyring og ledelsesrapportering. Du skal fungere som betroet økonomipartner og være med til at understøtte en sikker daglig drift samt bidrage til at indfri vores ambitioner om at levere en dataunderstøttet, professionel og proaktiv business controlling i et samspil mellem økonomi, data og forretning. Dine ansvarsområder vil blandt andet være:

  • økonomisk samarbejdspartner for forretningen og ledelsen på økonomiområdet
  • ansvarlig for månedlig controlling af drifts- og projektøkonomien for en eller flere forretningsenheder
  • gennemføre økonomiske analyser der er relateret til styringen af CIMTs økonomi og med fokus på effektiv ressourceanvendelse
  • udvikling af datagrundlag til brug for business controlling og ledelsesinformation
  • opdatering og videreudvikling af vores helhedsorienterede ledelsesrapportering i Power BI

Om dig
Du brænder for økonomistyring og analyseopgaver. Du har datafokus og motiveres af at problemløse og arbejde med optimering og udvikling af systemunderstøttede løsninger. Du er kreativ og nysgerrig anlagt og kan med stærke analytiske evner sætte dig ind i komplekse problemstillinger.

I det daglige skal du kunne trives i travle omgivelser, være vedholdende i dit arbejde og sikre, at deadlines overholdes. Du besidder holdånd, og formår at se dine opgaver i en helhed og bidrage til enhedens samlede værdiskabelse. Du har et godt humør og stort engagement i jobbet.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse. Du kan enten være nyuddannet eller have flere års relevant erhvervserfaring
  • er god til at bygge relationer og kommunikere klart og effektivt med kolleger og ledelse på tværs af organisationen
  • er analytisk stærk, og kan udlede det væsentlige af store datamængder, samt interesserer dig for at forstå, hvad der driver omkostninger og god styring
  • interesserer dig for avancerede Excel-værktøjer, såsom VBA-programmering, makroer, Power BI og Power Pivot

Vi tilbyder
Vi er en veletableret økonomisektion med styr på den daglige drift i en spændende og kompleks offentlig IT-virksomhed, der er i agil transformation. Ambitionerne er høje i forhold til at drive og udvikle den økonomiske styring gennem bedre brug af data. Vores snitflader spænder bredt og vi samarbejder med enhederne i CIMT, de øvrige koncerncentre og hospitalerne, og får gennem vores opgaver indsigt i mange forskellige aspekter af sundhedsteknologi.

Sektionen består af ca. 15 medarbejdere, og er en del af enheden Økonomi, der også har ansvaret for kontrakt- og licensstyring samt informationssikkerhed. Vi har i enheden fokus på videndeling, synergier og tæt samarbejde.

Vi tilbyder en stilling med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et fagligt stærkt miljø præget af forandring og udvikling. Du bliver en del af en sektion med dygtige og hjælpsomme kolleger. Vi udfører opgaverne der, hvor det giver mest værdi med fokus på fleksible arbejdsfællesskaber. Du vil sammen med kollegerne have et fast arbejdssted i et lyst og åbent storrumskontor, men også have mulighed for at arbejder hybridt typisk med to hjemmearbejdsdage om ugen.

Se vores præsentationsvideo, og bliv klogere på, hvem CIMT er, hvad vi brænder for, og hvad vi leverer.

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som konsulent eller specialkonsulent, og løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med mulighed for tillæg.

Dit arbejdssted vil være på Borgervænget 7, 2100 København Ø tæt på Ryparken station.

Tiltrædelse forventes at være den 1. november 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsprocedure
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef Kira Nørskov på mail [email protected] eller telefon 6124 2751.

Send din ansøgning, CV, eksamenspapirer og relevante dokumenter via vores online rekrutteringssystem senest den 21. september 2022.

Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at ansøge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København Ø
  • Onsdag den 21. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København Ø over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 5
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 4
1. oktober 2024 4
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 4
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 7