Forretningsorienteret Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Om Business Controlling hos 3

Teleselskabet 3 driver en sund forretning og har præsteret stabil vækst over mange år. Som en del af finansorganisationen spiller Business Controlling en central rolle i at understøtte de sunde forretningsmæssige beslutninger i 3. I et tæt samarbejde med de kommercielt ansvarlige udvikler vi finansielle modeller og KPI´er, så vores Business Controllere altid har snor i virksomhedens performance. Afdelingen er karakteriseret af et fladt hierarki, åbenhed og stor mulighed for at præge egne arbejdsopgaver. Tonen er uformel og præget af ligesindede kollegaer, hvor teamwork er en essentiel del af arbejdsgangen. Som Business Controller vil du foretage fremadrettede analyser og udarbejde beslutningsværktøjer for at sikre, at vi hele tiden er på forkant. Herudover vil du identificere forbedringstiltag samt konkrete planer for eksekvering.

Ansvarsområder:

  • Daglig professionel sparring med de kommercielt ansvarlige
  • Identificering af rentabilitetsforbedringer
  • Fremadrettede analyser og beslutningsværktøjer
  • Design af værktøjer og KPI’er for at sikre bedre kontrol på tværs af divisionen
  • Business cases og prissætningsanalyser
  • Ledelsesrapportering og support
  • Månedlig lukkeproces og variansanalyser
  • Drive budget- og forecast-processen

Om dig

Du er cand.merc., cand.polit. eller lignende med nogle års relevant erfaring som Business Controller fra IT- eller tele-branchen, alternativt en større web/retail-salgsorganisation. Du kommunikerer naturligt på dansk og engelsk i skrift og tale og er stærkt rutineret i Excel. Har du kendskab til SAS og Oracle Hyperion, er det en fordel.

Du er selvdreven med et højt analytisk niveau. Din naturlige nysgerrighed for at forstå sammenhænge er drivkraften i din dagligdag, og du er på forkant for at sikre, at vi træffer de rigtige beslutninger og minimerer overraskelser. Du er struktureret i din tilgang til jobbet, evner at planlægge ud i fremtiden og du er fleksibel i forhold til akutte deadlines. Du kommunikerer økonomiske budskaber på en pædagogisk og indlevende måde, og din evne til at finde den helt rigtige balance mellem at være controller, sparringspartner og serviceorgan er veludviklede kompetencer.

Du bliver en del af noget helt særligt

Hos 3 får du billet til et fællesskab bestående af 700 dygtige medarbejdere, som er dedikerede i en sjælden grad. Du bliver del af en virksomhed, præget af mangfoldighed og mange forskellige personligheder, og vil få en hverdag fyldt med både humor og ambitioner. Vi har – ligesom dig – gejst og viljen til at lykkes, og vi har både plads til forskellighed og store drømme. Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder og medarbejderfordele og ikke mindst et stærkt kollegaskab.

Ansøgning og kontakt

Har du lyst til at blive en del af 3? Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Jesper Aslak Heiberg-Iürgensen, Commercial Finance Manager på e-mail [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København SV
  • Onsdag den 22. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København SV over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1