Rekrutteringsfirma

Finansieringskonsulent BMW Financial Services

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du en energisk person, der er vant til at arbejde både selvstændigt og som en del af et team, der arbejder mod fælles mål?

Som Finansieringskonsulent bliver du en del af et sjovt, uprætentiøst og højt performende team. Du bliver tilbudt en interessant og krævende rolle, hos en international virksomhed med et stærkt brand, gode kollegaer og en konkurrencedygtig lønpakke. Vi stiller store krav, men vi tilbyder også meget til gengæld.

Du bliver en del af BMW Financial Services Danmark, en del af BMW Group, som har et globalt salgsnet, der dækker 140 lande. I Danmark udføres salg og service af ni autoriserede forhandlere og 17 serviceværksteder. BMW Danmark A/S importerer biler, motorcykler, reservedele og tilbehør af mærkerne BMW og MINI.

BMW Financial services er Great Place to Work Certificeret, hvilket vi er stolte af. Hos os bliver du en del af et fagligt stærkt team, der supplerer og komplimenterer hinanden på bedste vis. I organisationen sætter vi drive, tillid og sparring højt på dagsorden, hvilket er med til at motivere den enkelte medarbejder og bidrage til virksomhedens høje medarbejdertilfredshed.

I denne stilling er dine hovedansvarsområder og -opgaver:

  • At være ansvarlig for indkommende forretninger fra vores samarbejdsforhandlere.

  • At udarbejde kreditvurderinger, der relaterer sig til både erhvervs- og private kunder, og styre både låne- og leasingkontrakter.

  • At analysere kreditansøgninger på daglig basis, og din hovedopgave er at sikre, at kunden får den bedst egnede finansiering.


Vi forventer at du har følgende forudsætninger:

  • En videregående uddannelse indenfor erhvervsøkonomi eller lignende.

  • Har tilegnet dig relevant erhvervserfaring (+3 år) evt fra back office og/eller administration.

  • Erfaring fra arbejde med finansiering i bilbranchen- og eller bank.

  • Er flydende, både skriftlig og mundtligt, i dansk og engelsk og behersker MS office til fulde


  • Erfaring fra salg og arbejde i en international organisation et plus - men ikke et krav.


Rollen inkluderer en bred række af opgaver og det er derfor vigtigt, at du er uprætentiøs og ansvarlig. For at opnå succes i rollen skal du være selvkørende, men samtidig en holdspiller, der byder ind og hjælper teamet. Vi forventer at du arbejder målrettet og energisk for vores fælles mål, ved at være kundecentreret og have god rentabilitet for øje i vores finansieringer. Du er leddet til forhandlere og sælgere, og jobbet handler derfor i høj grad om tillid og samarbejde, hvilket du skal indbyde til. Det forventes at du forbliver organiseret, kan problemløse og håndtere udfordringer med ro og tålmodighed, selv i situationer med stort arbejdspres. Vi forventer, at du er detaljefokuseret hvilket sikrer, at kunderne får gode løsninger og at du har et positivt mindset der smitter af på dine omgivelser. Kvalitet er holdepunktet i dit arbejde, i kombination med et højt niveau af selvmotivation.

Hos BMW Financial Services arbejdes der på tværs af organisationen, og alle bidrager til den stærke kultur, som er kendetegnet ved samarbejde. Som person skal du være god til stakeholder management, da du i dit daglige virke vil komme i kontakt med mange interessenter, heriblandt forhandlere, samarbejdspartnere og kollegaer. Vi lægger stor vægt på dine personlige egenskaber, og det er derfor vigtigt at du er udadvendt, engageret og har nemt ved at pleje og skabe relationer.

BMW Financial Services har kontor i Sydhavnen, København i moderne omgivelser. Du vil indgå i et stærkt og samarbejdende team, bestående af 6 kollegaer og en teamleder, der alle er fagligt dygtige, forstår at sparre med hinanden og i det daglige sikrer at få ting- og opgaver for hånden i fællesskab.

Tiltrædelse

Finder du stillingen interessant, send da gerne din ansøgning hurtigst mulig. Talent & Mind afholder løbende samtaler, da stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om BMW

Bilmærket BMW er 10 gange kåret som verdens mest bæredygtige bilmærke, og BMW Danmark er i 2021 – for tiende år i træk – kåret som vinder af bilejernes kundetilfredshedsundersøgelse, AutoIndex. Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger, dermed er social og miljømæssig bæredygtighed i hele værdikæden en integreret del af koncernens strategi. BMW Group er kåret som den mest bæredygtige bilproducent af Dow Jones Sustainablility Index.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København SV

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København SV over tid

Dato Alle jobs som økonomer
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1