Økonomisk konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Landsbyggefonden tilbyde dig et lærerigt job med personligt råderum, dygtige kollegaer og udviklingsmuligheder.

Landsbyggefonden er en konstruktiv og helhedsorienteret medspiller i udvikling af landets almene boligområder og bidrager med støtte til det almene boligbyggeri.

Om jobbet


Center for Særlig Driftsstøtte hos Landsbyggefonden søger nu en erfaren økonomikonsulent, der i fællesskab med de nuværende fire økonomiske konsulenter skal forestå den økonomiske sagsbehandling af særlig driftsstøtte ydet af fonden.

Landsbyggefonden kan yde særlig driftsstøtte til almene boligafdelinger, hvor der er så væsentlige økonomiske problemer, at disse vil kunne vanskeliggøre en videreførelse.

Som økonomikonsulent hos Landsbyggefonden tilbydes du en attraktiv og udviklende stilling. Du bliver en del af et engageret og fagligt miljø, hvor hverdagen er præget af en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer.

Du vil i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere stå for vurdering af de ansøgende boligafdelingers økonomiske forhold, i forbindelse med udarbejdelse af støttefastsættelser i sager om kapitaltilførsel og huslejestøtte.

Herudover vil dine opgaver bl.a. omfatte:

  • udarbejdelse af finansieringsskitser, redegørelser og tilsagnsbreve.
  • udarbejdelse af dispensation for indbetaling af tilbagebetalte lån.
  • gennemgang af reguleringskontoopgørelser.
  • Beregning af driftslån.
  • udtalelser til ministeriet i forbindelse med afhændelse af boliger-
  • Dertil vil du også stå for vejledning af boligorganisationer, rådgivere og revisorer i brugen af fondens driftsstøtteportal samt af fondens støtteordninger, retningslinjer og regulativer.

Din profil


Som kommende økonomikonsulent hos Landsbyggefonden har du en økonomisk uddannelse suppleret med en solid erfaring fra en lignende funktion i en boligorganisation, et revisionsfirma, en kommune eller lignende.

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til de almene boligorganisationers økonomi- og regnskabsregler samt har interesse for den almene boligsektor.

Der vil blive lagt vægt på, at du kan kommunikere og begå dig overfor alle. Du er god til at planlægge og bevare overblikket uden at miste kendskabet til detaljen.

Du trives med selvstændigt arbejde, men værdsætter også at være en del af et velfungerende team, hvor du er tæt på dine kollegaer som du sætter pris på at dele et godt grin med.

Er du den rette kandidat?


Moment varetager den indledende rekrutteringsproces, og det er derfor vigtigt, at du ansøger jobbet gennem dem. Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, så klik på “Søg job” og vedhæft ansøgning og CV.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Driftsstøttechef Leif Tøiberg på telefon 33 76 21 17 eller Marianne Ekstrøm 33 76 21 15 fra Landsbyggefonden. Eller Rekrutteringskonsulent fra Moment Ida-Marie Brusen 70 20 18 35.

Ansøgningsfristen er mandag den 14. september 2020.

Da vi løbende behandler ansøgningerne, vil vi anbefale dig at ansøge hurtigst muligt.

Søg job


(ansøgningen foregår på Moments hjemmeside)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1