Studentermedhjælper til driftsøkonomi i Banedanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Vil du kickstarte din karriere i økonomifunktion i en større, offentlig virksomhed?

Her har du muligheden for som studerende at tage del i at løse de mange opgaver, der hører til effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen for Driftsøkonomi, hvor vi i alt er 6 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks økonomi.

Din arbejdstid er ca. 15 timer ugentlig med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder. Vi lægger vægt på, at du deltager i alle dele af arbejdet i Driftsøkonomi, samt at du er fleksibel i perioder med ekstra stort arbejdspres.

Økonomisk styring i praksis

Som studentermedhjælper hjælper du til i den løbende budgetlægning og budgetopfølgning. Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske oplysninger for eksempel inden for driftsøkonomi. Herunder medvirker du til løsning af opgaver inden for controlling.

Du får derfor et tæt samarbejde med de øvrige sektioner i Økonomistyring & Regnskab, og der er mulighed for selv at præge opgaverne og gennemføre analyser fra start til slut. Med tiden kan du få en række selvstændige ansvarsområder.

Analytisk stærk profil

Du er i gang med en samfundsvidenskabelig uddannelse og har interesse for de økonomiske processer i en større offentlig økonomifunktion. Du har gode formuleringsevner og en god talforståelse kombineret med gode it-evner. Du har lyst til at arbejde med økonomiske analyser og bearbejde talmateriale. Da en stor del af dit arbejde vil foregå i Excel, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til dette.

Du har en skarp analytisk sans og er meget omhyggelig med dit arbejde. Du er god til at samarbejde med forskellige mennesker, da du skal understøtte dine kollegaer i deres arbejde samt have snitflader til økonomimedarbejdere i andre dele af virksomheden. Derudover udviser du en stor selvstændighed og går gerne til nye opgaver på eget initiativ.

Løn

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 126,31 kr. i timen.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere så kontakt Hala Ahmad enten i juni eller i første uge i august pga. afholdelse af ferie i juli - tlf. nr.: 40 32 56 03.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følg instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1