Talstærke og analytiske økonomimedarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København, Rigspolitiet, Koncernøkonomi

Vil du arbejde med økonomistyring i en spændende og kompleks organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet, og hvor der samtidig er stor politisk bevågenhed? Vil du være med til at sikre, at politiet anvender sine ressourcer bedst muligt? Vi søger nye kollegaer, der kan understøtte effektive budgetprocesser, udarbejde solide økonomiske analyser og sikre formidling af strategiske problemstillinger til Rigspolitiets ledelse, så økonomistyringen fortsat kan være i top. Er det måske noget for dig?

Om jobbet
Koncernøkonomi er politiets centrale økonomifunktion, der varetager den overordnede økonomistyring i politiet, så det sikres, at politiets samlede bevilling på mere end 10 mia. kr. anvendes bedst muligt. Herudover udarbejder Koncernøkonomi en lang række tværgående, strategiske og økonomiske analyser, der løbende skal sikre, at politiet er på forkant med udviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Vi søger nye kollegaer til at understøtte politiets samlede budget- og økonomiprocesser og den løbende videreudvikling af økonomistyringen i politiet. Dine arbejdsopgaver vil variere fra budgetopfølgning og ledelsesrapportering til større økonomiske analyser og projektarbejde, hvor du selv vil få indflydelse på og mulighed for at præge din opgaveportefølje på baggrund af interesser og kompetencer.

Koncernøkonomis opgaver spænder vidt. Derfor kunne forskellige profiler have relevans. Blandt de opgaver, som stillingen kunne omfatte er:
- bidrage til videreudviklingen af økonomistyringen, hvor der aktuelt er fokus på standardisering og forenkling af budgetprocesserne på tværs af politiet.
- være kontaktperson for to til tre politikredse, hvor du i samarbejde med politikredsens økonomiteam understøtter kredsens budgetlægning og budgetopfølgning, samt er ansvarlig for afrapportering og ledelsesinformation.
- bidrage til budgetprocesserne i politiet bl.a. gennem udarbejdelse af budgetværktøjer og udviklingen af politiets budgetsystem
- Sikre et velfungerende tilsyns- og kontrolmiljø og bidrage til udviklingen og formidlingen af koncepter, retningslinjer, vejledninger mv. med henblik på at styrke ønskelig adfærd i hele organisationen.
- udarbejdelse af økonomiske analyser af dansk politis opgaver. Analyserne varierer bredt fra taltunge analyser af større datasæt til mere kvalitative analyser. Analysernes formål er at sikre et økonomiske beslutningsgrundlag i den strategiske beslutnings- og prioriteringsproces.

Du bliver en del af et center med ca. 15 kollegaer. Hverdagen vil bestå af både faste, tilbagevendende opgaver og processer med regelmæssige deadlines, projektarbejde og en række varierende opgaver ofte med kortere deadlines. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige og udfordrende, men vi hjælper hinanden i hverdagen, hvor arbejdsglæde og fagligt engagement spiller en væsentlig rolle i opgaveløsningen.

Vi kan tilbyde en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere, hvor tonen er uformel og humoristisk. Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingen følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og et solidt fundament for at arbejde med analyse og styring på økonomiområdet.

Vores forventninger
Vi lægger vægt på, at du kan drive processer frem, er analytisk velfunderet og har sans for detaljen. Vi forventer, at:
• du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. cand.polit, cand.oecon, cand.scient.pol, cand.merc eller lignende. Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring med lignende opgaver i en anden offentlig organisation, men det er ikke et krav.
• du har stærke analytiske evner og god talforståelse, som du kan anvende i analyser og projekter. Erfaring med dataanalyser og Excel vil være en fordel.
• du formår at formidle klart og præcist både på skrift og i tale og kan anskueliggøre komplekse problemstillinger til forskellige faggrupper
• du kan samarbejde med mange forskellige aktører og evner at koordinere og drive en proces på tværs af mange interessenter
• du tilrettelægger selvstændigt og struktureret dit arbejde og tager ansvar for opgaveløsningen, men er samtidig opsøgende i forhold til sparring med kollegaer og ledelse.
• du er serviceminded og lægger vægt på kvalitet og rettidighed i leverancer.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som fuldmægtig eller specialkonsulent på baggrund af kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver på Polititorvet 14, 1780 København V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte koncernbudgetchef Helle Pedersen på telefon 40 54 43 61 eller økonomimedarbejder Nicklas Lyng på telefon 25 55 11 68. Du finder mere generel information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssy-stem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.

Ansøgningsfrist: 9. august 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterfor-sker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet øko-nomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Økonom i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at sikre en effektiv og stabil drift af vores økonomisystemer og vil du være med til at sikre, at vi løbende adopterer nye teknologiske muligheder i fremtiden?
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Økonom i København

    The RiskPoint Group er en global Managing General Underwriter (MGU), der leverer førsteklasses forsikringsløsninger bakket op af forsikringsselskaber, som de agerer på vegne af. Du vil blive en del..
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Økonom i Kastrup

    Vi er på en større digitaliseringsrejse, og har mange spændende projekter internt i huset. I den forbindelse søger vi en kollega til en tidsbegrænset stilling, som kan være med til at understøtte d..
    • Økonom
    • Kastrup
    Få mere info
  • Økonom i København

    Om stillingen:Som Payroll Specialist i SAS vil du indgå i vores lønafdeling, hvor du bliver ansvarlig for en bred vifte af opgaver relateret til løn- og personaleadministration. Du vil sikre korr..
    • Økonom
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0