Studentermedhjælper til Kundeøkonomi i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København V

Er du økonomi-/regnsKABsstuderende og har brug for et studiejob, så har du nu mulighed for at blive en del af Kundeøkonomi hos KAB.
KAB tilbyder et afvekslende studiejob i Kundeøkonomi, hvor service, ansvar, digitalisering og dermed forandring er i højsædet. Du kommer til at arbejde i et miljø kendetegnet af administrative opgaver med god faglig sparring og dygtige og ansvarsbevidste kolleger. For at få succes i stillingen skal du udvise engagement og tage ansvar for opgaverne.

Dit primære fokus vil være indenfor det økonomiske felt, hvor du skal assistere de andre kundeøkonomer i afdelingen med diverse afstemninger, bogføringer og andre ad hoc opgaver.

Vi har forståelse for, at dit studie kommer i første række og at det indebærer nogle perioder, som er meget travle, så vi forestiller os en gennemsnitlig arbejdstid på 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet. Lønsatsen er i henhold til overenskomst mellem BL- Danmarks Almene Boliger og Djøf m.fl.

Vi forventer, at du
  • har påbegyndt en videregående uddannelse inden for økonomi/regnsKAB, og dermed elsker tal og er klar på at gribe administrative opgaver
  • er åben over for alle opgaver i en økonomifunktion
  • er stabil og meget ansvarsbevidst i forhold til styring/afslutning af egne opgaver inden for deadline

Om Kundeøkonomi
I staben Kundeøkonomi er vi over 46 medarbejdere opdelt i forskellige teams, som servicerer KAB’s kunder.
Vi lægger vægt på at levere en enkel økonomistyring, som giver et godt overblik for vores partnere, ligesom vi møder dem med hjælpsomhed, høj ansvarlighed og en tilsvarende stærk faglighed.

Hvem er KAB?
KAB bygger, udlejer og administrer mere end 60.000 almene boliger i hovedstadsområdet. Vi er en virksomhed i vækst, der arbejder for at sKABe bedre boliger for alle. Vi gør det
med engagement og med baggrund i et aktivt beboerdemokrati, der er grundstenen i KAB. Der er ca. 1.600 medarbejdere i KAB-fællessKABet.
KAB-fællessKABet er delt op i en central og decentral enhed. Den centrale enhed er administrationsorganisationen, som fysisk er placeret i et helt nybygget KAB-hus på Enghavevej 81. Den decentrale enhed består af boligselsKABerne, som primært er placeret rundt omkring i Københavnsområdet.

Tiltrædelse
Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt og ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Vil du søge stillingen?
Søg stillingen online via www.KAB-bolig.dk/job. Der er ansøgningsfrist til den 15. oktober 2021.
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Økonomisk teamchef Khesraw Rye Nayebkheil på 38 38 19 01.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
4. oktober 2024 1