Bolig- og Planstyrelsen søger erfaren regnskabs- og økonomimedarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Kan du se dig selv i en stilling, som både rummer drift og udvikling? Og har du lyst til at arbejde med regnskab, kontrol- og udviklingsopgaver i et energisk og engageret økonomiteam, så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsen.

Om opgaverne

Bolig- og Planstyrelsen ønsker at opruste styrelsens økonomi- og regnskabsfunktion. Som regnskabs- og økonomimedarbejder i Bolig- og Planstyrelsen får du i høj grad lov til at præge dine daglige arbejdsopgaver. Arbejdsopgaverne vil bestå af alt fra klassiske regnskabsopgaver til håndteringer af styrelsens mange forskellige tilskudsordninger. Du vil få en bred kontaktflade ud i forretningen og komme til at løse arbejdsopgaver i en spændende hverdag fyldt med udfordringer.

Vi forventer, at du kan løse de klassiske regnskabsopgaver, herunder bl.a. afstemning af regnskab, controlling, fakturering og betaling, periodisering og årsafslutning. Du kommer dog også til at bidrage på andre områder i styrelsens økonomiteam. Opgaverne kan spænde bredt, bl.a. vil der være mulighed for at:

  • Bidrage til opbygningen af styrelsens regnskabsprocesser
  • Arbejde med styrelsens regnskabsopgaver, herunder afstemning af regnskab, controlling, debitor- og kredithåndtering m.v., samt sikre at vores regnskabsdata er korrekte og dermed kan danne et solidt fundament for økonomistyringen
  • Medvirke til periode- og årsafslutning, herunder afstemning af diverse regnskabsposter
  • Udarbejde og vedligeholde regnskabsinstruksen og de understøttende vejledninger mv.
  • Udarbejde og kvalitetssikre kvartalsregnskaber og årsrapport
  • Kommunikere og formidle regler og regnskabspraksis, så vi understøtter en korrekt regnskabsmæssig håndtering af alle transaktioner og aktiviteter i alle dele af styrelsen
  • Understøtte en tæt kobling af regnskabsområdet til vores budget- og økonomistyringsopgaver.
  • Varetage løbende samarbejde og kontakt med Statens administration og Rigsrevisionen.

I vores økonomi- og regnskabsteam er vi otte dedikerede kolleger. Vi har forskellige kompetencer og erfaringsniveauer, men er også et team, der både udfordrer og støtter hinanden med det formål, at vi løbende udvikler os fagligt til gavn for styrelsen.

Økonomi- og regnskabsteamet er en del af Center for Organisation, hvor opgaverne spænder bredt og bl.a. omfatter, løn- og personaleadministration, økonomistyring, IT, jura, kundebetjening samt intern og ekstern kommunikation.

Om dig

Din uddannelsesmæssige baggrund skal være regnskabsmæssig – du er evt. kontoruddannet og gerne med flere års erfaring fra en regnskabsfunktion i statsadministrationen.

Vi søger en systematisk og ansvarsbevidst regnskabsmedarbejder.Som person er du en udadvendt, positiv og proaktiv teamplayer, med ansvarsfølelse for arbejdsopgaverne. Du udviser ”kan og vil”- attitude når opgaverne skal løses.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har gode IT-kundskaber, og er en erfaren bruger af Office-pakken herunder særligt Excel
  • Har en særdeles god talforståelse
  • Evner at formidle og rådgive
  • Sætter pris på en mangeartet opgaveportefølje bestående af både udviklings- og driftsopgaver og trives med en ofte uforudsigelig hverdag

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen hører under Indenrigs- og Boligministeriet med ca. 180 medarbejdere. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge- og planområdet. Vi er en ambitiøs og moderne myndighed, som lægger vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere.

Om ansættelsen

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om en fuldtidsstilling, med tjenestested i København og stillingen forventes tiltrådt senest d. 1. oktober 2022.

Du kan få mere at vide om stillingen hos økonomichef Janne Sønderby Hansen på tlf. 24 49 25 19 eller vicedirektør Hans Peter Olsen på tlf. 40 61 33 93.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 14. august 2022, men også meget gerne før.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Økonom", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Økonom
  • København V
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Serviceøkonom eller Hospitality praktikant, start ...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye Serviceøkonom eller Hospitality praktikant på Scandic Copenhagen. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • Service- og oplevelsesøkonomipraktikanter, praktik...

    Fri kontakt
    Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at være hotellets knudepunkt? Så tror vi på, at du er vores nye service- og oplevelsesøkonomipraktikant på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Økonom
    • København
    Få mere info
  • DI søger student med flair for økonomiske analyser

    Fri kontakt
    Vil du være en del af et hold, der stræber efter at lave Danmarks bedste og mest nyskabende økonomiske analyser, der flytter samfundet og Dansk Industri - til gavn for vores mange medlemsvirksomheder? Og har du lyst til at indgå i et inspirerende team af dygtige og engagerede økonomer og studenter? Så har vi jobbet til dig.
    • Økonom
    • København V
    Få mere info
  • Kan du ikke lade være med at følge geopolitiske fo...

    ”Brænder du for investeringer?” Ja, vi ved godt, det er en fortærsket jobannoncefloskel. Så måske denne beskrivelse siger det lidt bedre?Graveprocessen med at finde de helt rigtige forvaltere, .
    • Økonom
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som økonomer i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte økonom i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal økonomer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte økonomer i København V over tid

Dato Alle jobs som økonomer
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0